פינוק מהיר: ספגטי ברוטב חמאה, שמנת ולימון

ספגטי ברוטב חמאה לימוני משגע, שעוטף את הפסטה ברכות. זו מנה שמכינים כשרעבים מאוד, ממהרים מאוד וזקוקים לפינוק אמיתי מאוד!
ספגטי ברוטב חמאה לימוני משגע, שעוטף את הפסטה ברכות. זו מנה שמכינים כשרעבים מאוד, ממהרים מאוד וזקוקים לפינוק אמיתי מאוד!
  • נעמה פלד
שמרו
כשר
7 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 15 דק׳
  • קלוריות
    642
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 642.1 קק״ל 2568.5 קק״ל
    פחמימות 45.4 גרם 181.6 גרם
    שומן 44.2 גרם 177.0 גרם
    נתרן 1371.5 מ״ג 5486.0 מ״ג
    חלבון 15.8 גרם 63.3 גרם
    סיבים תזונתיים 2.7 גרם 11.0 גרם
    שומן רווי 7.9 גרם 31.7 גרם
    כולסטרול 35.2 מ״ג 140.8 מ״ג
    סידן 239.0 מ״ג 955.9 מ״ג
    ברזל 0.8 מ״ג 3.2 מ״ג
    אשלגן 98.3 מ״ג 393.0 מ״ג
    אבץ 0.6 מ״ג 2.6 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 15 דק׳
  • קלוריות
    642
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 642.1 קק״ל 2568.5 קק״ל
    פחמימות 45.4 גרם 181.6 גרם
    שומן 44.2 גרם 177.0 גרם
    נתרן 1371.5 מ״ג 5486.0 מ״ג
    חלבון 15.8 גרם 63.3 גרם
    סיבים תזונתיים 2.7 גרם 11.0 גרם
    שומן רווי 7.9 גרם 31.7 גרם
    כולסטרול 35.2 מ״ג 140.8 מ״ג
    סידן 239.0 מ״ג 955.9 מ״ג
    ברזל 0.8 מ״ג 3.2 מ״ג
    אשלגן 98.3 מ״ג 393.0 מ״ג
    אבץ 0.6 מ״ג 2.6 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
פסטה
נעמה פלד
X

7 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

רוטב

פסטה


אופן הכנה

  1. בסיר גדול מבשלים את הפסטה על פי הוראות היצרן.
  2. מגררים קליפה מלימון גדול ומקפידים לגרר רק את החלק הצהוב.
  3. מכינים את הרוטב: במחבת עמוקה או קלחת רחבה מחממים את מיץ הלימון יחד עם מצקת אחת של מי בישול הפסטה. מוסיפים את עלי המרווה ואת קליפת הלימון המגוררת.
  4. מוסיפים את החמאה ומערבבים עד שהחמאה נמסה ונוצר קרם חלק.
  5. שופכים פנימה גם את השמנת המתוקה ומבשלים יחד כחצי דקה.
  6. לאחר שהפסטה מוכנה מוציאים אותה בעזרת מלקחיים, מנערים מעודפי מים ומעבירים לסיר עם הרוטב. מערבבים בעדינות עד שהפסטה מצופה ברוטב השמנת.
  7. מחלקים לקעריות פסטה, מגררים מעט פרמזן מעל כל מנה ומגישים.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
פינוק מהיר: ספגטי ברוטב חמאה, שמנת ולימון

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (4)

Avatar

      Avatar
      מערכת Foody

      כן, בהחלט

      Avatar
      מערכת Foody

      גבינת גרנה פדנו

קטגוריות

אביזרים

טכניקות