קרין גורן בשליחות קטלנית: מתכון של פיצה ביתית הורסת
תמיד חלמתם להכין לבד פיצה ביתית הורסת? עכשיו זה אפשרי! בצק שמרים פשוט ונוח לעבודה ותוספות לפי הטעם האישי - זה המתכון לפיצה נפלאה
תמיד חלמתם להכין לבד פיצה ביתית הורסת? עכשיו זה אפשרי! בצק שמרים פשוט ונוח לעבודה ותוספות לפי הטעם האישי - זה המתכון לפיצה נפלאה
- קרין גורן
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 1133.5 קק״ל 4533.9 קק״לפחמימות 200.0 גרם 800.0 גרםשומן 22.5 גרם 90.0 גרםנתרן 1950.8 מ״ג 7803.2 מ״גחלבון 29.3 גרם 117.0 גרםסיבים תזונתיים 9.8 גרם 39.0 גרםשומן רווי 2.5 גרם 10.1 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 62.7 מ״ג 250.9 מ״גברזל 3.9 מ״ג 15.5 מ״גאשלגן 860.3 מ״ג 3441.1 מ״גאבץ 2.5 מ״ג 10.0 מ״גסגור
-
מרכיבים17
-
הכנה 25 דק׳כולל שעתיים
-
קלוריות1134
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 1133.5 קק״ל 4533.9 קק״לפחמימות 200.0 גרם 800.0 גרםשומן 22.5 גרם 90.0 גרםנתרן 1950.8 מ״ג 7803.2 מ״גחלבון 29.3 גרם 117.0 גרםסיבים תזונתיים 9.8 גרם 39.0 גרםשומן רווי 2.5 גרם 10.1 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 62.7 מ״ג 250.9 מ״גברזל 3.9 מ״ג 15.5 מ״גאשלגן 860.3 מ״ג 3441.1 מ״גאבץ 2.5 מ״ג 10.0 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 17 | זמן הכנה 25 דק׳ | זמן כולל שעתיים | קלוריות 1134 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
בצק
-
1 ק"ג קמח לבן
-
1קובייה או 50 גרם שמרים טריים
-
2 2/3כוסות או 650 מ"ל מים פושרים
-
2 כפות סוכר לבן
-
1 כף מלח דק
-
1/3 כוס שמן זית
אופן הכנה
- לשים את כל החומרים במיקסר עם וו לישה במהירות בינונית למשך 10 דקות. מכסים את הבצק בניילון נצמד או במגבת לחה ומניחים בצד לתפיחה עד להכפלת הנפח. מחלקים את הבצק ל-4 כדורים שווים. חשוב לא להתעסק יותר מדי עם הכדורים, כדי לא להוציא את האוויר מהבצק. משמנים את הכדורים במעט שמן זית למניעת התייבשות, ומניחים על משטח מקומח היטב לתפיחה של 20 דקות.
- מחממים את התנור למקסימום (240 מעלות לפחות, כמה שהתנור שלכם מאפשר).
- טוחנים במעבד מזון את העגבניות עם המלח לרסק חלק. מערבבים פנימה את עלי הבזיליקום.
- מרדדים את הבצק ישירות על נייר אפייה מקומח בנדיבות למלבן דק (1/2 ס”מ) בגודל תבנית התנור. מעבירים את הבצק המרודד ביחד עם הנייר לתבנית.
- מורחים שכבה דקה ואחידה של רוטב עגבניות, מסדרים מעל את התוספות לפי הטעם.
- ללא תפיחה נוספת אופים מיד, בחום מקסימלי למשך 12-15 דקות או עד שהבצק שחום מלמטה והגבינה מבעבעת.
אופן הכנה
- לשים את כל החומרים במיקסר עם וו לישה במהירות בינונית למשך 10 דקות. מכסים את הבצק בניילון נצמד או במגבת לחה ומניחים בצד לתפיחה עד להכפלת הנפח. מחלקים את הבצק ל-4 כדורים שווים. חשוב לא להתעסק יותר מדי עם הכדורים, כדי לא להוציא את האוויר מהבצק. משמנים את הכדורים במעט שמן זית למניעת התייבשות, ומניחים על משטח מקומח היטב לתפיחה של 20 דקות.
- מחממים את התנור למקסימום (240 מעלות לפחות, כמה שהתנור שלכם מאפשר).
- טוחנים במעבד מזון את העגבניות עם המלח לרסק חלק. מערבבים פנימה את עלי הבזיליקום.
- מרדדים את הבצק ישירות על נייר אפייה מקומח בנדיבות למלבן דק (1/2 ס”מ) בגודל תבנית התנור. מעבירים את הבצק המרודד ביחד עם הנייר לתבנית.
- מורחים שכבה דקה ואחידה של רוטב עגבניות, מסדרים מעל את התוספות לפי הטעם.
- ללא תפיחה נוספת אופים מיד, בחום מקסימלי למשך 12-15 דקות או עד שהבצק שחום מלמטה והגבינה מבעבעת.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות