סנו רקע

פיתה כבדים ופרגית של הלייף!

כבדים ופרגית מוקפצים על מחבת פסים ומוגשים על ברוסקטה פיתה זהובה ופריכה, עם סלט פטרוזיליה רענן מעל וטחינה בצד - חגיגה של טעמים בביס אחד!
כבדים ופרגית מוקפצים על מחבת פסים ומוגשים על ברוסקטה פיתה זהובה ופריכה, עם סלט פטרוזיליה רענן מעל וטחינה בצד - חגיגה של טעמים בביס אחד!
  • רון יוחננוב
שמרו
כשר
9 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    14
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 25 דק׳
  • קלוריות
    248
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 248.3 קק״ל 2483.0 קק״ל
    פחמימות 17.6 גרם 176.1 גרם
    שומן 9.2 גרם 91.5 גרם
    נתרן 360.5 מ״ג 3605.4 מ״ג
    חלבון 22.8 גרם 227.8 גרם
    סיבים תזונתיים 1.7 גרם 16.7 גרם
    שומן רווי 1.4 גרם 14.2 גרם
    כולסטרול 172.5 מ״ג 1725.0 מ״ג
    סידן 37.2 מ״ג 372.2 מ״ג
    ברזל 5.0 מ״ג 49.8 מ״ג
    אשלגן 227.9 מ״ג 2279.1 מ״ג
    אבץ 1.6 מ״ג 15.7 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    14
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 25 דק׳
  • קלוריות
    248
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 248.3 קק״ל 2483.0 קק״ל
    פחמימות 17.6 גרם 176.1 גרם
    שומן 9.2 גרם 91.5 גרם
    נתרן 360.5 מ״ג 3605.4 מ״ג
    חלבון 22.8 גרם 227.8 גרם
    סיבים תזונתיים 1.7 גרם 16.7 גרם
    שומן רווי 1.4 גרם 14.2 גרם
    כולסטרול 172.5 מ״ג 1725.0 מ״ג
    סידן 37.2 מ״ג 372.2 מ״ג
    ברזל 5.0 מ״ג 49.8 מ״ג
    אשלגן 227.9 מ״ג 2279.1 מ״ג
    אבץ 1.6 מ״ג 15.7 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
ארוחה בשרית
רון יוחננוב
X

9 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

ברוסקטה

כבדים ופרגית מוקפצים

סלט פטרוזיליה


אופן הכנה

  1. מכינים את הפיתות: פותחים את הפיתות ומניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה.
  2. מזלפים מעל שמן זית ואופים בתוכנית גריל עד הזהבה.
  3. מכינים את הכבדים והפרגית: בקערה, מערבבים את העוף והכבדים יחד עם התבלינים, הבצל והשמן.
  4. מחממים היטב מחבת פסים על להבה גבוהה.
  5. שופכים את כל התערובת למחבת הלוהטת ומבשלים במשך כ-10 דקות או עד הזהבה.
  6. מניחים את העוף והכבדים המוקפצים על גבי הברוסקטות.
  7. מכינים את סלט הפטרוזיליה: מערבבים בקערה את הפטרוזיליה עם הבצל הסגול ומתבלים.
  8. מניחים את סלט הפטרוזיליה על גבי הברוסקטות בליווי טחינה בצד ומגישים חם.
פיתה כבדים ופרגית
פיתה כבדים ופרגית

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
פיתה כבדים ופרגית של הלייף!

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (2)

Avatar

    Avatar
    מרב מלחי

    היי אני לא מתה על כבדים. יש תחליף שווה אחר או רק להישאר עם הפרגיות?

      Avatar
      מערכת Foody

      אפשר להכין רק עם פרגיות.

קטגוריות

אביזרים

טכניקות