פיתה כבדים ופרגית של הלייף!
כבדים ופרגית מוקפצים על מחבת פסים ומוגשים על ברוסקטה פיתה זהובה ופריכה, עם סלט פטרוזיליה רענן מעל וטחינה בצד - חגיגה של טעמים בביס אחד!
כבדים ופרגית מוקפצים על מחבת פסים ומוגשים על ברוסקטה פיתה זהובה ופריכה, עם סלט פטרוזיליה רענן מעל וטחינה בצד - חגיגה של טעמים בביס אחד!
- רון יוחננוב
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 248.3 קק״ל 2483.0 קק״לפחמימות 17.6 גרם 176.1 גרםשומן 9.2 גרם 91.5 גרםנתרן 360.5 מ״ג 3605.4 מ״גחלבון 22.8 גרם 227.8 גרםסיבים תזונתיים 1.7 גרם 16.7 גרםשומן רווי 1.4 גרם 14.2 גרםכולסטרול 172.5 מ״ג 1725.0 מ״גסידן 37.2 מ״ג 372.2 מ״גברזל 5.0 מ״ג 49.8 מ״גאשלגן 227.9 מ״ג 2279.1 מ״גאבץ 1.6 מ״ג 15.7 מ״גסגור
-
מרכיבים14
-
הכנה 10 דק׳כולל 25 דק׳
-
קלוריות248
-
רמת קושי:בינונית
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 248.3 קק״ל 2483.0 קק״לפחמימות 17.6 גרם 176.1 גרםשומן 9.2 גרם 91.5 גרםנתרן 360.5 מ״ג 3605.4 מ״גחלבון 22.8 גרם 227.8 גרםסיבים תזונתיים 1.7 גרם 16.7 גרםשומן רווי 1.4 גרם 14.2 גרםכולסטרול 172.5 מ״ג 1725.0 מ״גסידן 37.2 מ״ג 372.2 מ״גברזל 5.0 מ״ג 49.8 מ״גאשלגן 227.9 מ״ג 2279.1 מ״גאבץ 1.6 מ״ג 15.7 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 14 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 25 דק׳ | קלוריות 248 | כמות מנות 10 |
---|
מצרכים
מצרכים
ברוסקטה
-
5 פיתות קטנותחצויות לשניים
-
טיפה שמן זית קלאסילזילוף
כבדים ופרגית מוקפצים
-
500 גרם סטייק פרגיתחתוכה לקוביות
-
500 גרם כבדי עוףחתוכים לקוביות
-
4 כפות שמן זית
-
1 בצל גדולחתוך לרצועות דקות
-
1 כף ראס אל חנותאפשר לחילופין תבלין שווארמה או בהרט או כמון
הגשה
אופן הכנה
- מכינים את הפיתות: פותחים את הפיתות ומניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה.
- מזלפים מעל שמן זית ואופים בתוכנית גריל עד הזהבה.
- מכינים את הכבדים והפרגית: בקערה, מערבבים את העוף והכבדים יחד עם התבלינים, הבצל והשמן.
- מחממים היטב מחבת פסים על להבה גבוהה.
- שופכים את כל התערובת למחבת הלוהטת ומבשלים במשך כ-10 דקות או עד הזהבה.
- מניחים את העוף והכבדים המוקפצים על גבי הברוסקטות.
- מכינים את סלט הפטרוזיליה: מערבבים בקערה את הפטרוזיליה עם הבצל הסגול ומתבלים.
- מניחים את סלט הפטרוזיליה על גבי הברוסקטות בליווי טחינה בצד ומגישים חם.
אופן הכנה
- מכינים את הפיתות: פותחים את הפיתות ומניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה.
- מזלפים מעל שמן זית ואופים בתוכנית גריל עד הזהבה.
- מכינים את הכבדים והפרגית: בקערה, מערבבים את העוף והכבדים יחד עם התבלינים, הבצל והשמן.
- מחממים היטב מחבת פסים על להבה גבוהה.
- שופכים את כל התערובת למחבת הלוהטת ומבשלים במשך כ-10 דקות או עד הזהבה.
- מניחים את העוף והכבדים המוקפצים על גבי הברוסקטות.
- מכינים את סלט הפטרוזיליה: מערבבים בקערה את הפטרוזיליה עם הבצל הסגול ומתבלים.
- מניחים את סלט הפטרוזיליה על גבי הברוסקטות בליווי טחינה בצד ומגישים חם.
בשיתוף עם סנו-סושי
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (2)
היי אני לא מתה על כבדים. יש תחליף שווה אחר או רק להישאר עם הפרגיות?
אפשר להכין רק עם פרגיות.