פסטה בולונז שילדים אוהבים
אין ילד שלא אוהב פסטה בולונז, אחת המנות הכי טעימות מהמטבח האיטלקי. הפעם משדרגים את הרוטב עם תוספת סויה, שילוב גאוני בין מזרח למערב
אין ילד שלא אוהב פסטה בולונז, אחת המנות הכי טעימות מהמטבח האיטלקי. הפעם משדרגים את הרוטב עם תוספת סויה, שילוב גאוני בין מזרח למערב
- מערכת Foody
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 733.9 קק״ל 2201.7 קק״לפחמימות 83.9 גרם 251.6 גרםשומן 26.4 גרם 79.2 גרםנתרן 411.0 מ״ג 1233.1 מ״גחלבון 39.8 גרם 119.3 גרםסיבים תזונתיים 7.6 גרם 22.9 גרםשומן רווי 7.0 גרם 20.9 גרםכולסטרול 91.0 מ״ג 273.0 מ״גסידן 108.2 מ״ג 324.7 מ״גברזל 6.0 מ״ג 18.0 מ״גאשלגן 1256.7 מ״ג 3770.0 מ״גאבץ 7.2 מ״ג 21.5 מ״גסגור
-
מרכיבים12
-
הכנה 20 דק׳כולל 50 דק׳
-
קלוריות734
-
רמת קושי:בינונית
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 733.9 קק״ל 2201.7 קק״לפחמימות 83.9 גרם 251.6 גרםשומן 26.4 גרם 79.2 גרםנתרן 411.0 מ״ג 1233.1 מ״גחלבון 39.8 גרם 119.3 גרםסיבים תזונתיים 7.6 גרם 22.9 גרםשומן רווי 7.0 גרם 20.9 גרםכולסטרול 91.0 מ״ג 273.0 מ״גסידן 108.2 מ״ג 324.7 מ״גברזל 6.0 מ״ג 18.0 מ״גאשלגן 1256.7 מ״ג 3770.0 מ״גאבץ 7.2 מ״ג 21.5 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 12 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל 50 דק׳ | קלוריות 734 | כמות מנות 3 |
---|
מצרכים
מצרכים
בולונז
-
2 בצלים קטנים
-
3 כפות שמן זית
-
1 גזר בינוני
-
5 שיני שום
-
300 גרם בשר בקר טחון
-
2 כפות רוטב סויהמזרח מערב
-
1 קופסה עגבניות מרוסקות
-
2 כפות רסק עגבניות
-
1/2 כוס מים
-
1/2 כפית פלפל שחור טחון
-
1 כפית אורגנו יבש
-
1 חבילה פסטה ספגטימזרח מערב
אופן הכנה
- קולפים את הבצל והגזר וקוצצים לקוביות קטנות.
- קולפים את השום ופורסים לפרוסות דקות.
- בסיר רחב מאוד (או במחבת סוטאז’) מחממים את השמן ומטגנים את הבצל והגזר עד ריכוך.
- מוסיפים את השום ומטגנים עוד דקה תוך כדי ערבוב.
- מוסיפים את הבשר הטחון ומטגנים על אש גבוהה עד שהבשר משנה את צבעו. מקפידים לערבב כדי שהבשר ייפרד ולא יהפוך לגוש אחד.
- מתבלים ברוטב הסויה. מוסיפים את העגבניות המרוסקות, רסק העגבניות והמים ומערבבים. מתבלים בפלפל השחור והאורגנו או הבזיליקום ומבשלים במשך 30 דקות.
- מבשלים פסטה לפי הוראות היצרן ומסננים.
- מוסיפים את הפסטה לסיר עם רוטב הבולונז, מערבבים היטב ומגישים חם. אפשר לקשט בעלי הבזיליקום.
רוצים מתכונים מדליקים שיעשו לכם את החג? לחצו כאן לחוברת המושלמת שלנו!
אופן הכנה
- קולפים את הבצל והגזר וקוצצים לקוביות קטנות.
- קולפים את השום ופורסים לפרוסות דקות.
- בסיר רחב מאוד (או במחבת סוטאז’) מחממים את השמן ומטגנים את הבצל והגזר עד ריכוך.
- מוסיפים את השום ומטגנים עוד דקה תוך כדי ערבוב.
- מוסיפים את הבשר הטחון ומטגנים על אש גבוהה עד שהבשר משנה את צבעו. מקפידים לערבב כדי שהבשר ייפרד ולא יהפוך לגוש אחד.
- מתבלים ברוטב הסויה. מוסיפים את העגבניות המרוסקות, רסק העגבניות והמים ומערבבים. מתבלים בפלפל השחור והאורגנו או הבזיליקום ומבשלים במשך 30 דקות.
- מבשלים פסטה לפי הוראות היצרן ומסננים.
- מוסיפים את הפסטה לסיר עם רוטב הבולונז, מערבבים היטב ומגישים חם. אפשר לקשט בעלי הבזיליקום.
רוצים מתכונים מדליקים שיעשו לכם את החג? לחצו כאן לחוברת המושלמת שלנו!
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (4)
זה פשוט מעדן ומעולה למנה עיקרית כשיש חגיגה
לחלוטין!
מה עם מלח? תודה!
בגלל שמתבלים את הבולונז בסויה, אנחנו לא ממליצים להוסיף מלח לפני שטועמים. ובכל מקרה, תמיד ממליצים לטעום את התבשיל ולהוסיף לפי הטעם. בהצלחה!