בוש קאבר דסקטופ

פסטה פיצ’י ברוטב פוטנסקה – חלום איטלקי על שולחן האוכל

פסטה למתקדמים: השף גיא גמזו מכין פסטה טוסקנית מיוחדת - פסטה פיצ׳י ברוטב פוטנסקה. פסטה ביתית בעיצוב מיוחד ברוטב עגבניות, אנשובי וזיתים
פסטה למתקדמים: השף גיא גמזו מכין פסטה טוסקנית מיוחדת - פסטה פיצ׳י ברוטב פוטנסקה. פסטה ביתית בעיצוב מיוחד ברוטב עגבניות, אנשובי וזיתים
  • גיא גמזו
שמרו
כשר
8 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    18
  • הכנה 40 דק׳
    כולל שעה ו-30 דק׳
  • קלוריות
    654
  • רמת קושי:
    קשה
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 654.2 קק״ל 3925.4 קק״ל
    פחמימות 325.1 גרם 1950.3 גרם
    שומן 30.5 גרם 182.8 גרם
    נתרן 1409.5 מ״ג 8457.3 מ״ג
    חלבון 16.4 גרם 98.1 גרם
    סיבים תזונתיים 1.2 גרם 7.0 גרם
    שומן רווי 4.5 גרם 27.2 גרם
    כולסטרול 5.1 מ״ג 30.5 מ״ג
    סידן 124.9 מ״ג 749.5 מ״ג
    ברזל 1.2 מ״ג 7.2 מ״ג
    אשלגן 194.3 מ״ג 1165.9 מ״ג
    אבץ 0.5 מ״ג 3.0 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    18
  • הכנה 40 דק׳
    כולל שעה ו-30 דק׳
  • קלוריות
    654
  • רמת קושי:
    קשה
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 654.2 קק״ל 3925.4 קק״ל
    פחמימות 325.1 גרם 1950.3 גרם
    שומן 30.5 גרם 182.8 גרם
    נתרן 1409.5 מ״ג 8457.3 מ״ג
    חלבון 16.4 גרם 98.1 גרם
    סיבים תזונתיים 1.2 גרם 7.0 גרם
    שומן רווי 4.5 גרם 27.2 גרם
    כולסטרול 5.1 מ״ג 30.5 מ״ג
    סידן 124.9 מ״ג 749.5 מ״ג
    ברזל 1.2 מ״ג 7.2 מ״ג
    אשלגן 194.3 מ״ג 1165.9 מ״ג
    אבץ 0.5 מ״ג 3.0 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
פסטה
גיא גמזו
X

8 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

פסטה

רוטב


אופן הכנה

  1. מכינים את הפסטה: מוסיפים את כל המרכיבים למיקסר ולשים עד למרקם חלק ואחיד כ-5 דקות.
  2. מניחים את הבצק בקערה, מכסים במגבת לחה ומניחים בצד למנוחה של כ-15 דקות.
  3. בעזרת קלף לוקחים חתיכה קטנה מהבצק ומרדדים לאורך, כך בכל פעם עד שמסיימים את הבצק. מניחים על מגש מקומח.
  4. מחממים סיר מים מומלחים היטב ומבשלים את הפסטה כ-7 דקות.
  5. מוציאים את הפסטה למי קרח ומניחים בצד לקירור.
  6. מכינים את הרוטב: מחממים סיר רחב, מוסיפים שמן זית ומטגנים קלות את השום הקצוץ.
  7. מוסיפים את בקבוקי מחית העגבניות ואת את חצי שפורפרת רסק העגבניות.
  8. מוסיפים את התבלינים וקליפות הפרמז׳ן ומבשלים כ-15 דקות על אש קטנה.
  9. מסננים את הרוטב במסננת.
  10. מכינים את המנה: מחממים מחבת גדולה, מוסיפים שמן זית, אנשובי, עגבניות וזיתים ומבשלים כדקה.
  11. מוסיפים רוטב עגבניות מסונן, מלח לפי הטעם ומבשלים כ-5 דקות נוספות.
  12. מוסיפים את הפסטה פיצ׳י, מערבבים היטב ומגישים.

    פסטה פיצ'י ברוטב פוטנסקה
    פסטה פיצ’י ברוטב פוטנסקה


מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
פסטה פיצ’י ברוטב פוטנסקה – חלום איטלקי על שולחן האוכל

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (2)

Avatar

    Avatar
    עמוס גרבר

    היי. אני רואה שהפסטה באה בצורת צינור אז אני מבין שלאחר רידוד הבצק צריך לגלגל אותה לצורת צינור

      Avatar
      מערכת Foody

      בסרטון מוסבר בדיוק איך לגלגל את הבצק לצורה זו.

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות