קלאסיקה מושלמת ב-10 דקות: פסטה פסטו! מאמה מיה!
פסטה פסטו היא קלאסיקה שכל המשפחה אוהבת! הניחוח של הבזיליקום והטעם הרענן יוצרים מנת פסטה מפנקת, מנחמת אבל בכלל לא כבדה, 10 דקות ויש לכם ארוחה שלמה!
פסטה פסטו היא קלאסיקה שכל המשפחה אוהבת! הניחוח של הבזיליקום והטעם הרענן יוצרים מנת פסטה מפנקת, מנחמת אבל בכלל לא כבדה, 10 דקות ויש לכם ארוחה שלמה!
- רום מילשטיין
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 441.4 קק״ל 1765.5 קק״לפחמימות 2.1 גרם 8.4 גרםשומן 49.5 גרם 197.9 גרםנתרן 256.3 מ״ג 1025.4 מ״גחלבון 4.5 גרם 17.9 גרםסיבים תזונתיים 0.8 גרם 3.2 גרםשומן רווי 7.1 גרם 28.4 גרםכולסטרול 4.6 מ״ג 18.3 מ״גסידן 120.7 מ״ג 482.8 מ״גברזל 1.7 מ״ג 7.0 מ״גאשלגן 145.9 מ״ג 583.4 מ״גאבץ 1.0 מ״ג 3.8 מ״גסגור
-
מרכיבים10
-
הכנה 10 דק׳כולל 15 דק׳
-
קלוריות441
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 441.4 קק״ל 1765.5 קק״לפחמימות 2.1 גרם 8.4 גרםשומן 49.5 גרם 197.9 גרםנתרן 256.3 מ״ג 1025.4 מ״גחלבון 4.5 גרם 17.9 גרםסיבים תזונתיים 0.8 גרם 3.2 גרםשומן רווי 7.1 גרם 28.4 גרםכולסטרול 4.6 מ״ג 18.3 מ״גסידן 120.7 מ״ג 482.8 מ״גברזל 1.7 מ״ג 7.0 מ״גאשלגן 145.9 מ״ג 583.4 מ״גאבץ 1.0 מ״ג 3.8 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 10 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 15 דק׳ | קלוריות 441 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
1 חבילה פסטה פנה
-
4 כפות שמן זית
-
1/4 כוס שמנת לבישול יטבתה 15%
-
2 כפות מים חמיםמי בישול הפסטה
אופן הכנה
- מכינים את הפסטו: במעבד מזון טוחנים יחד את הבזיליקום, הצנוברים, השום, גבינת הפרמזן ושמן הזית עד לקבלת תערובת אחידה (שימו לב לא לטחון יותר מידי כדי שהפסטו לא יהפוך למשחתי). מעבירים את הפסטו לצנצנת, מכסים בשמן זית ושומרים במקרר.
- מכינים את הפסטה: מכינים ספגטי לפי הוראות היצרן, הכינו את הפסטה במים מומלחים היטב, מסננים ושומרים מעט ממי בישול הפסטה בצד.
- במחבת, מחממים 2 כפות שמן זית ומוסיפים 4 כפות פסטו, מוסיפים מעט ממי בישול הפסטה כדי “לפתוח את הרוטב” ומוסיפים את הפסטה המוכנה לתוך הפסטו. מערבבים ומקפיצים היטב עד שהפסטה עטופה היטב ברוטב. אם יש צורך הוסיפו עוד מהפסטו.
- בשלב זה אפשר להוסיף מעט שמנת מתוקה או חלב קוקוס כדי להקרים את המנה, אבל זה לא חובה, הפסטה טעימה גם ככה.
- מניחים פסטה בצלחת הגשה ומפזרים עוד מעט פרמזן מעל.
רוצים להתנסות בערכת פסטה מושלמת במחיר משתלם וגם לקבל קורס פסטה של אהרוני? לחצו כאן
אופן הכנה
- מכינים את הפסטו: במעבד מזון טוחנים יחד את הבזיליקום, הצנוברים, השום, גבינת הפרמזן ושמן הזית עד לקבלת תערובת אחידה (שימו לב לא לטחון יותר מידי כדי שהפסטו לא יהפוך למשחתי). מעבירים את הפסטו לצנצנת, מכסים בשמן זית ושומרים במקרר.
- מכינים את הפסטה: מכינים ספגטי לפי הוראות היצרן, הכינו את הפסטה במים מומלחים היטב, מסננים ושומרים מעט ממי בישול הפסטה בצד.
- במחבת, מחממים 2 כפות שמן זית ומוסיפים 4 כפות פסטו, מוסיפים מעט ממי בישול הפסטה כדי “לפתוח את הרוטב” ומוסיפים את הפסטה המוכנה לתוך הפסטו. מערבבים ומקפיצים היטב עד שהפסטה עטופה היטב ברוטב. אם יש צורך הוסיפו עוד מהפסטו.
- בשלב זה אפשר להוסיף מעט שמנת מתוקה או חלב קוקוס כדי להקרים את המנה, אבל זה לא חובה, הפסטה טעימה גם ככה.
- מניחים פסטה בצלחת הגשה ומפזרים עוד מעט פרמזן מעל.
רוצים להתנסות בערכת פסטה מושלמת במחיר משתלם וגם לקבל קורס פסטה של אהרוני? לחצו כאן
הערות
- כדי להפוך את הפסטה ללא מוצרי חלב השמיטו את הפרמזן מהפסטו
- כדי להפוך את הפסטה ללא גלוטן, השתמשו באטריות אורז
- אפשר להוסיף פרוסות חזה עוף, ירקות שאוהבים ואפילו חתיכות דג כדי להעשיר את המנה
הערות
- כדי להפוך את הפסטה ללא מוצרי חלב השמיטו את הפרמזן מהפסטו
- כדי להפוך את הפסטה ללא גלוטן, השתמשו באטריות אורז
- אפשר להוסיף פרוסות חזה עוף, ירקות שאוהבים ואפילו חתיכות דג כדי להעשיר את המנה
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (10)
מתכון מצויין! חברה המליצה לי וזה פשוט טעים
מתכון מושלם! יצא מעולה. כל המשפחה זללה. תודה
קטגוריות
- אוכל איטלקי
- אוכל שילדים אוהבים
- ארוחה זוגית
- ארוחה זולה
- ארוחה חלבית
- ארוחה מהירה
- ארוחה קלילה
- ארוחות
- ארוחות ערב
- ארוחות צהריים
- ארוחת ילדים
- ארוחת לילה
- ארוחת שישי בערב
- בראנץ'
- ילדודס
- מלוחים סוגרי פינה
- מנות עיקריות
- מנות ראשונות
- מסיבת יום הולדת
- מתכוני שבועות
- מתכונים ב-10 דקות
- מתכונים צמחוניים
- פיקניק
- פסטה
- רטבים וממרחים
- תוספות