פסטה ריזוני עם טונה ותרד של ישראל אהרוני
השף ישראל אהרוני מלמד להכין פסטה ריזוני עם טונה ותרד, מנה משביעה ובריאה עם טעמים עדינים של טפנד זיתים ויוגורט. ארוחה מהירה וקלילה ברבע שעה
השף ישראל אהרוני מלמד להכין פסטה ריזוני עם טונה ותרד, מנה משביעה ובריאה עם טעמים עדינים של טפנד זיתים ויוגורט. ארוחה מהירה וקלילה ברבע שעה
- ישראל אהרוני
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 681.0 קק״ל 2043.1 קק״לפחמימות 86.4 גרם 259.2 גרםשומן 34.8 גרם 104.3 גרםנתרן 772.1 מ״ג 2316.2 מ״גחלבון 19.0 גרם 57.1 גרםסיבים תזונתיים 8.3 גרם 25.0 גרםשומן רווי 4.0 גרם 12.0 גרםכולסטרול 4.5 מ״ג 13.5 מ״גסידן 206.4 מ״ג 619.2 מ״גברזל 4.2 מ״ג 12.7 מ״גאשלגן 555.4 מ״ג 1666.3 מ״גאבץ 1.8 מ״ג 5.4 מ״גסגור
-
מרכיבים15
-
הכנה 25 דק׳כולל 25 דק׳
-
קלוריות681
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 681.0 קק״ל 2043.1 קק״לפחמימות 86.4 גרם 259.2 גרםשומן 34.8 גרם 104.3 גרםנתרן 772.1 מ״ג 2316.2 מ״גחלבון 19.0 גרם 57.1 גרםסיבים תזונתיים 8.3 גרם 25.0 גרםשומן רווי 4.0 גרם 12.0 גרםכולסטרול 4.5 מ״ג 13.5 מ״גסידן 206.4 מ״ג 619.2 מ״גברזל 4.2 מ״ג 12.7 מ״גאשלגן 555.4 מ״ג 1666.3 מ״גאבץ 1.8 מ״ג 5.4 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 15 | זמן הכנה 25 דק׳ | זמן כולל 25 דק׳ | קלוריות 681 | כמות מנות 3 |
---|
מצרכים
מצרכים
פסטה
-
2 כוסות פסטה ריזוני
-
4 כפות שמן זית
-
1 כף אורגנו טרי
-
1 בצל סגול בינוני
-
2 שיני שום
-
1 כפית זרעי כמון
-
1 פלפל צ’ילי ירוק קטן
-
1/2 כפית מלח דק
-
1/4 כפית פלפל שחור גרוס
-
1 חבילה עלי תרד
-
1 לימון בינוני
-
2 קופסאות טונה בשמן
-
1 גביע יוגורט 3%
-
1/2 כפית סומאק
-
4 כפות צנוברים
אופן הכנה
- קולפים את הבצל והשום.
- פורסים את הבצל, השום והפלפל. קוצצים את התרד. סוחטים את מיץ הלימון. מסננים את הטונה. קולים את הצנוברים במחבת יבשה כ-2 דקות.
- מבשלים את הריזוני במים לפי הוראות היצרן ומסננים.
- מחממים את השמן בסיר רחב ושטוח ומטגנים את האורגנו, הבצל, השום, הכמון והפלפל החריף. מוסיפים את הפסטה, המלח והפלפל ומטגנים 5 דקות.
- מוסיפים את התרד ומערבבים. מוסיפים את מיץ הלימון והטונה, מערבבים ומטגנים עוד דקה.
- מגישים עם היוגורט, הסומק והצנוברים מעל.
אופן הכנה
- קולפים את הבצל והשום.
- פורסים את הבצל, השום והפלפל. קוצצים את התרד. סוחטים את מיץ הלימון. מסננים את הטונה. קולים את הצנוברים במחבת יבשה כ-2 דקות.
- מבשלים את הריזוני במים לפי הוראות היצרן ומסננים.
- מחממים את השמן בסיר רחב ושטוח ומטגנים את האורגנו, הבצל, השום, הכמון והפלפל החריף. מוסיפים את הפסטה, המלח והפלפל ומטגנים 5 דקות.
- מוסיפים את התרד ומערבבים. מוסיפים את מיץ הלימון והטונה, מערבבים ומטגנים עוד דקה.
- מגישים עם היוגורט, הסומק והצנוברים מעל.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן