בוש קאבר דסקטופ

סוכריות פסטה במילוי גבינות וארטישוק ברוטב חמאה, שום ולימון

סוכריות פסטה עדינות ורכות לארוחה חלבית מרשימה במיוחד! סוכריות פסטה ממולאות בגבינות וארטישוק ברוטב חמאה לימוני נהדר
סוכריות פסטה עדינות ורכות לארוחה חלבית מרשימה במיוחד! סוכריות פסטה ממולאות בגבינות וארטישוק ברוטב חמאה לימוני נהדר
  • רון חיים
שמרו
כשר
2 דירגו [ציון 3.5]
  • מרכיבים
    19
  • הכנה 45 דק׳
    כולל שעתיים ו-5 דק׳
  • קלוריות
    492
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 491.6 קק״ל 983.2 קק״ל
    פחמימות 43.8 גרם 87.6 גרם
    שומן 28.4 גרם 56.8 גרם
    נתרן 1789.0 מ״ג 3578.1 מ״ג
    חלבון 17.5 גרם 35.1 גרם
    סיבים תזונתיים 0.6 גרם 1.3 גרם
    שומן רווי 12.5 גרם 24.9 גרם
    כולסטרול 192.3 מ״ג 384.7 מ״ג
    סידן 374.6 מ״ג 749.2 מ״ג
    ברזל 0.9 מ״ג 1.7 מ״ג
    אשלגן 118.6 מ״ג 237.2 מ״ג
    אבץ 1.0 מ״ג 2.0 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    19
  • הכנה 45 דק׳
    כולל שעתיים ו-5 דק׳
  • קלוריות
    492
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 491.6 קק״ל 983.2 קק״ל
    פחמימות 43.8 גרם 87.6 גרם
    שומן 28.4 גרם 56.8 גרם
    נתרן 1789.0 מ״ג 3578.1 מ״ג
    חלבון 17.5 גרם 35.1 גרם
    סיבים תזונתיים 0.6 גרם 1.3 גרם
    שומן רווי 12.5 גרם 24.9 גרם
    כולסטרול 192.3 מ״ג 384.7 מ״ג
    סידן 374.6 מ״ג 749.2 מ״ג
    ברזל 0.9 מ״ג 1.7 מ״ג
    אשלגן 118.6 מ״ג 237.2 מ״ג
    אבץ 1.0 מ״ג 2.0 מ״ג
    סגור

לפסטה יש המון צורות, ואנחנו שמחים במיוחד להכיר לכם עוד סוג פסטה שתוכלו להכין בבית מאפס – פסטת סוכריות במילוי נפלא של גבינות וארטישוק. תוסיפו לזה רוטב לימוני חמצמץ וקיבלתם ארוחה איטלקית מושקעת ומושלמת.

כבר הכנתם?
שתפו אותנו
2 דירגו [ציון 3.5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

בצק

מלית

רוטב


אופן הכנה

  1. מכינים את הבצק: לשים את כל מרכיבי הבצק בקערת מיקסר עם וו לישה 4-5 דקות לבצק אחיד. מוציאים אותו למשטח עבודה מקומח ולשים עד דקה. עוטפים את הבצק בניילון נצמד ומכניסים למקרר לפחות לשעה.
  2. מכינים את המלית: קוצצים את הארטישוקים ומעבירים לקערה. מוסיפים את הריקוטה, קליפת הלימון המגוררת והפרמז’ן, מעט מלח ופלפל שחור ומערבבים. מעבירים לשקית זילוף ושומרים במקרר.
  3. מרדדים את בצק הפסטה הקר לעובי דק. חותכים למלבנים, מניחים במרכז מהמלית ומקפלים למעין סוכריות. שומרים במקרר.
  4. מביאים לרתיחה סיר עם שפע מים מומלחים ומבשלים את סוכריות הפסטה 2-3 דקות.
  5. בינתיים, מכינים את הרוטב: מחממים במחבת רחבה את החמאה ושמן הזית, מוסיפים את יתר מרכיבי הרוטב ומבשלים תוך כדי ערבוב 2-3 דקות.
  6. מעבירים את סוכריות הפסטה המוכנות מהסיר אל מחבת הרוטב בעזרת כף מחוררת, מערבבים היטב, משאירים לכמה דקות לספיגת הטעמים ומגישים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
סוכריות פסטה במילוי גבינות וארטישוק ברוטב חמאה, שום ולימון

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות