-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 612.5 קק״ל 3062.4 קק״לפחמימות 80.4 גרם 402.2 גרםסוכר 1.6 גרם 8.1 גרםשומן 16.0 גרם 79.9 גרםנתרן 743.4 מ״ג 3716.9 מ״גחלבון 36.1 גרם 180.6 גרםסיבים תזונתיים 0.9 גרם 4.5 גרםשומן רווי 0.7 גרם 3.6 גרםכולסטרול 0.1 מ״ג 0.5 מ״גסידן 22.0 מ״ג 109.8 מ״גברזל 0.5 מ״ג 2.3 מ״גאשלגן 135.0 מ״ג 675.1 מ״גאבץ 0.1 מ״ג 0.6 מ״גסגור
-
מרכיבים14
-
הכנה 15 דק׳כולל שעה ו-40 דק׳
-
קלוריות613
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 612.5 קק״ל 3062.4 קק״לפחמימות 80.4 גרם 402.2 גרםסוכר 1.6 גרם 8.1 גרםשומן 16.0 גרם 79.9 גרםנתרן 743.4 מ״ג 3716.9 מ״גחלבון 36.1 גרם 180.6 גרםסיבים תזונתיים 0.9 גרם 4.5 גרםשומן רווי 0.7 גרם 3.6 גרםכולסטרול 0.1 מ״ג 0.5 מ״גסידן 22.0 מ״ג 109.8 מ״גברזל 0.5 מ״ג 2.3 מ״גאשלגן 135.0 מ״ג 675.1 מ״גאבץ 0.1 מ״ג 0.6 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 14 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל שעה ו-40 דק׳ | קלוריות 613 | כמות מנות 5 |
---|
מצרכים
מצרכים
פרגית
-
500 גרם סטייק פרגיתחתוכה לקוביות
מרינדה
פתיתים
-
500 גרם פתיתיםמוארכים/עגולים
-
2 כפות שמן קנולה
-
1 בצל סגול בינוניקצוץ (אפשר גם בצל לבן)
-
2 שיני שוםקצוצות
-
1 כף שטוחה ציר עוף
-
700 מ"ל מים רותחים
-
1 כוס עלי בייבי תרדדחוסה
אופן הכנה
- בקערה מניחים בזיליקום, כורכום, מלח, פלפל לימון ו-3 כפות שמן. מוסיפים את נתחי הפרגית, מערבבים היטב, מכסים בניילון נצמד ומכניסים למקרר למינימום חצי שעה.
- מחממים 2 כפות שמן בסיר רחב ומוסיפים בצל קצוץ ושום מטגנים כ-7 דקות.
- מוסיפים את נתחי הפרגיות המתובלות וצורבים עד הזהבה עמוקה.
- מוסיפים את הפתיתים ומטגנים עוד 5 דקות תוך כדי ערבוב.
- מניחים בקערה כף שטוחה ציר עוף של קנור ומוהלים ב-700 מ”ל מים רותחים. יוצקים את הציר מעל הפתיתים, מערבבים, מנמיכים להבה ומכסים את הסיר.
- מבשלים כ-12 דקות ומוסיפים את עלי התרד. מערבבים ומבשלים עוד כ-5 דקות.
- מכבים להבה ולאחר כ-10 דקות מנוחה מגישים לצד סלט ירקות.
אופן הכנה
- בקערה מניחים בזיליקום, כורכום, מלח, פלפל לימון ו-3 כפות שמן. מוסיפים את נתחי הפרגית, מערבבים היטב, מכסים בניילון נצמד ומכניסים למקרר למינימום חצי שעה.
- מחממים 2 כפות שמן בסיר רחב ומוסיפים בצל קצוץ ושום מטגנים כ-7 דקות.
- מוסיפים את נתחי הפרגיות המתובלות וצורבים עד הזהבה עמוקה.
- מוסיפים את הפתיתים ומטגנים עוד 5 דקות תוך כדי ערבוב.
- מניחים בקערה כף שטוחה ציר עוף של קנור ומוהלים ב-700 מ”ל מים רותחים. יוצקים את הציר מעל הפתיתים, מערבבים, מנמיכים להבה ומכסים את הסיר.
- מבשלים כ-12 דקות ומוסיפים את עלי התרד. מערבבים ומבשלים עוד כ-5 דקות.
- מכבים להבה ולאחר כ-10 דקות מנוחה מגישים לצד סלט ירקות.
בשיתוף עם קנור
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן