פרלינים של שוקולד ואגוזים מהירים וקלים
שגב משה מכין פרלינים של שוקולד ואגוזים שמכינים בכמה דקות מרכיבים פשוטים וזמינים. ממתק שוקולד ביתי טעים ומרשים, אהוב על ילדים ומבוגרים
שגב משה מכין פרלינים של שוקולד ואגוזים שמכינים בכמה דקות מרכיבים פשוטים וזמינים. ממתק שוקולד ביתי טעים ומרשים, אהוב על ילדים ומבוגרים
- משה שגב
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 171.9 קק״ל 4298.1 קק״לפחמימות 15.8 גרם 395.5 גרםשומן 11.2 גרם 280.5 גרםנתרן 5.8 מ״ג 144.9 מ״גחלבון 1.9 גרם 48.7 גרםסיבים תזונתיים 1.8 גרם 44.6 גרםשומן רווי 6.9 גרם 173.6 גרםכולסטרול 5.6 מ״ג 140.5 מ״גסידן 22.4 מ״ג 559.1 מ״גברזל 1.5 מ״ג 37.4 מ״גאשלגן 143.3 מ״ג 3583.2 מ״גאבץ 0.7 מ״ג 17.5 מ״גסגור
-
מרכיבים7
-
הכנה 20 דק׳כולל שעתיים ו-20 דק׳
-
קלוריות172
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 171.9 קק״ל 4298.1 קק״לפחמימות 15.8 גרם 395.5 גרםשומן 11.2 גרם 280.5 גרםנתרן 5.8 מ״ג 144.9 מ״גחלבון 1.9 גרם 48.7 גרםסיבים תזונתיים 1.8 גרם 44.6 גרםשומן רווי 6.9 גרם 173.6 גרםכולסטרול 5.6 מ״ג 140.5 מ״גסידן 22.4 מ״ג 559.1 מ״גברזל 1.5 מ״ג 37.4 מ״גאשלגן 143.3 מ״ג 3583.2 מ״גאבץ 0.7 מ״ג 17.5 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 7 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל שעתיים ו-20 דק׳ | קלוריות 172 | כמות מנות 25 |
---|
מצרכים
מצרכים
פרלינים
-
500 גרם שוקולד מריר
-
100 גרם שוקולד חלב
-
200 מ"ל שמנת להקצפה יטבתה 38%
-
50 גרם חמאה
-
1 חופן אגוזי מלך
אופן הכנה
- קולים את האגוזים על מחבת יבשה עם מעט מלח גס. מסירים מהלהבה ומצננים. מניחים בתוך כל שקע קטן בתבנית הסיליקון מעט אגוזי מלך קלויים.
- שמים בקערת זכוכית יבשה את השוקולד, שמנת מתוקה וחמאה ומניחים את הקערה מעל סיר עם מים רותחים (באן מרי). ממיסים את הכל וטורפים לתערובת חלקה ומבריקה.
- מעבירים את תערובת השוקולד לכד ויוצקים בזהירות לתבנית הסיליקון.
- מעבירים את התבנית למקרר ל 2-3 שעות, או עד שהתערובת מתמצקת.
- מחלצים מהתבנית, מפזרים קקאו ומגישים לצד תותים טריים.
אופן הכנה
- קולים את האגוזים על מחבת יבשה עם מעט מלח גס. מסירים מהלהבה ומצננים. מניחים בתוך כל שקע קטן בתבנית הסיליקון מעט אגוזי מלך קלויים.
- שמים בקערת זכוכית יבשה את השוקולד, שמנת מתוקה וחמאה ומניחים את הקערה מעל סיר עם מים רותחים (באן מרי). ממיסים את הכל וטורפים לתערובת חלקה ומבריקה.
- מעבירים את תערובת השוקולד לכד ויוצקים בזהירות לתבנית הסיליקון.
- מעבירים את התבנית למקרר ל 2-3 שעות, או עד שהתערובת מתמצקת.
- מחלצים מהתבנית, מפזרים קקאו ומגישים לצד תותים טריים.
הערות
- לקירור מהיר יותר ניתן לייצב את הפרלינים גם במקפיא
הערות
- לקירור מהיר יותר ניתן לייצב את הפרלינים גם במקפיא
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (10)
איך ממירים לפרווה?
היי שירה, אפשר להמיר למחמאה או חמאת אגוזים כלשהי – חמאת בוטנים/שקדים ושמנת מתוקה צמחית
קרם קוקוס