פשוט משגעת: עוגת ריסס שוקולד וחמאת בוטנים
מכירים את החטיף של ריסס קאפ? עיגולים מלאים בשוקולד וחמאת בוטנים? אז קבלו את הגרסה המוגדלת והביתית. עוגת ריסס ענקית בלי תנור ובמינימום מאמץ. התכוננו לקבל שכבות של שוקולד נוקשה ובאמצע שכבה של חמאת בוטנים חמאתית ומענגת
מכירים את החטיף של ריסס קאפ? עיגולים מלאים בשוקולד וחמאת בוטנים? אז קבלו את הגרסה המוגדלת והביתית. עוגת ריסס ענקית בלי תנור ובמינימום מאמץ. התכוננו לקבל שכבות של שוקולד נוקשה ובאמצע שכבה של חמאת בוטנים חמאתית ומענגת
- שיר פורטמן
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 4296.2 קק״ל 4296.2 קק״לפחמימות 320.3 גרם 320.3 גרםשומן 264.8 גרם 264.8 גרםנתרן 1266.9 מ״ג 1266.9 מ״גחלבון 86.8 גרם 86.8 גרםסיבים תזונתיים 36.6 גרם 36.6 גרםשומן רווי 117.7 גרם 117.7 גרםכולסטרול 174.1 מ״ג 174.1 מ״גסידן 640.5 מ״ג 640.5 מ״גברזל 23.0 מ״ג 23.0 מ״גאשלגן 3525.1 מ״ג 3525.1 מ״גאבץ 17.5 מ״ג 17.5 מ״גסגור
-
מרכיבים8
-
הכנה 20 דק׳כולל שעה
-
קלוריות4296
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 4296.2 קק״ל 4296.2 קק״לפחמימות 320.3 גרם 320.3 גרםשומן 264.8 גרם 264.8 גרםנתרן 1266.9 מ״ג 1266.9 מ״גחלבון 86.8 גרם 86.8 גרםסיבים תזונתיים 36.6 גרם 36.6 גרםשומן רווי 117.7 גרם 117.7 גרםכולסטרול 174.1 מ״ג 174.1 מ״גסידן 640.5 מ״ג 640.5 מ״גברזל 23.0 מ״ג 23.0 מ״גאשלגן 3525.1 מ״ג 3525.1 מ״גאבץ 17.5 מ״ג 17.5 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 8 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל שעה | קלוריות 4296 | כמות מנות 1 |
---|
מצרכים
מצרכים
עוגת ריסס
-
200 גרם שוקולד מריר
-
200 גרם שוקולד חלב
-
1 כוס חמאת בוטנים חלקה
-
50 גרם חמאה רכה
-
3/4 כוס אבקת סוכר
-
1 1/2 כפות אינסטנט פודינג בטעם וניל
-
1 כפית תמצית וניל
-
3/4 כוס שמנת צמחית להקצפה
אופן ההכנה:
- ממיסים במיקרוגל את השוקולד המריר ואת שוקולד החלב, בפולסים קצרים. מערבבים אותם היטב עד לקבלת תערובת אחידה.
- שופכים חצי מכמות השוקולד אל תוך תבנית פאי. מפזרים את השוקולד עד לקבלת כיסוי אחיד, כולל כיסוי דפנות העוגה ומכניסים למקפיא ל-15 דקות.
- מערבבים היטב בקערה, בעזרת המיקסר, את חמאת הבוטנים, אבקת הסוכר, חמאה רכה, תמצית הווניל ואינסטנט פודינג וניל. כאשר כל המרכיבים נטמעו מוסיפים גם את השמנת המתוקה.
- מעל השוקולד, שהספיק בינתיים לקפוא בתחתית התבנית, שופכים את כל התערובת ומיישרים.
- מכניסים למקפיא ל-20 דקות נוספות.
- לאחר מכן מוציאים ושופכים את תערובת השוקולד שנותרה ומחזירים למקפיא.
אופן ההכנה:
- ממיסים במיקרוגל את השוקולד המריר ואת שוקולד החלב, בפולסים קצרים. מערבבים אותם היטב עד לקבלת תערובת אחידה.
- שופכים חצי מכמות השוקולד אל תוך תבנית פאי. מפזרים את השוקולד עד לקבלת כיסוי אחיד, כולל כיסוי דפנות העוגה ומכניסים למקפיא ל-15 דקות.
- מערבבים היטב בקערה, בעזרת המיקסר, את חמאת הבוטנים, אבקת הסוכר, חמאה רכה, תמצית הווניל ואינסטנט פודינג וניל. כאשר כל המרכיבים נטמעו מוסיפים גם את השמנת המתוקה.
- מעל השוקולד, שהספיק בינתיים לקפוא בתחתית התבנית, שופכים את כל התערובת ומיישרים.
- מכניסים למקפיא ל-20 דקות נוספות.
- לאחר מכן מוציאים ושופכים את תערובת השוקולד שנותרה ומחזירים למקפיא.
הערות
- מומלץ להשאיר את העוגה בערך שעה בחוץ לפני שפורסים אותה, על מנת שיהיה קל יותר קל לפרוס אותה
הערות
- מומלץ להשאיר את העוגה בערך שעה בחוץ לפני שפורסים אותה, על מנת שיהיה קל יותר קל לפרוס אותה
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן