צבעוניים ומרעננים: ארבע אפשרויות להכנת שלוקים מפירות העונה
הנשנוש המצנן והמרענן המושלם של הקיץ! שלוקים עם פירות העונה במגוון של טעמים וצבעים, כל אחד יכול לבחור את השלוק המועדף עליו!
הנשנוש המצנן והמרענן המושלם של הקיץ! שלוקים עם פירות העונה במגוון של טעמים וצבעים, כל אחד יכול לבחור את השלוק המועדף עליו!
- שרית נובק
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 118.6 קק״ל 593.0 קק״לפחמימות 28.7 גרם 143.4 גרםשומן 0.4 גרם 2.1 גרםנתרן 1.4 מ״ג 6.9 מ״גחלבון 0.7 גרם 3.7 גרםסיבים תזונתיים 1.9 גרם 9.3 גרםשומן רווי 0.1 גרם 0.5 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 13.3 מ״ג 66.4 מ״גברזל 0.2 מ״ג 1.1 מ״גאשלגן 179.9 מ״ג 899.3 מ״גאבץ 0.1 מ״ג 0.4 מ״גסגור
-
מרכיבים16
-
הכנה 10 דק׳כולל 3 שעות ו-10 דק׳
-
קלוריות119
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 118.6 קק״ל 593.0 קק״לפחמימות 28.7 גרם 143.4 גרםשומן 0.4 גרם 2.1 גרםנתרן 1.4 מ״ג 6.9 מ״גחלבון 0.7 גרם 3.7 גרםסיבים תזונתיים 1.9 גרם 9.3 גרםשומן רווי 0.1 גרם 0.5 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 13.3 מ״ג 66.4 מ״גברזל 0.2 מ״ג 1.1 מ״גאשלגן 179.9 מ״ג 899.3 מ״גאבץ 0.1 מ״ג 0.4 מ״גסגור
איזה כיף להכין בקלות קינוח שאתם בדרך כלל קונים! יש לכם את כל השליטה על מה הילדים שלכם אוכלים (וגם אתם, לא נגלה אם תקחו אחד). קבלו לא אחד, אלא ארבעה מתכונים מהירים ופשוטים להכנת שלוקים עם פירות מרעננים ומעט סוכר או דבש.
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 16 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 3 שעות ו-10 דק׳ | קלוריות 119 | כמות מנות 5 |
---|
מצרכים
מצרכים
שלוקים ורודים - לימונדה ורודה
-
1/2 כוס מיץ לימון
-
2 כפות פירות יער קפואים
-
1/2 כוס מים
-
4 כפות סוכר לבןאו לפי הטעם
שלוקים כתומים - מנגו-פסיפלורה
שלוקים אדומים - בננה, תמר ופירות יער
-
1 יחידה בננה
-
1 יחידה תמר מג’הול
-
1/2 כוס פירות יער קפואיםאו פטל קפוא
-
לפי הצורך - התמר כבר ממתיק ולכן לא חובה להוסיף סוכר
אופן הכנה
- מכניסים לבלנדר את הפירות, המים והסוכר / הדבש של השלוקים אותם תרצו להכין.
- טוחנים את הכל למחית חלקה, טועמים ומוסיפים סוכר במידת הצורך. שימו לב שכאשר השלוקים קפואים הם מרגישים פחות מתוקים מהמיץ לפני ההקפאה.
- מכניסים את התערובת לתוך שקיות צרות וארוכות ומקפיאים - אפשר גם בתבניות קטנות של ארטיקים.
אופן הכנה
- מכניסים לבלנדר את הפירות, המים והסוכר / הדבש של השלוקים אותם תרצו להכין.
- טוחנים את הכל למחית חלקה, טועמים ומוסיפים סוכר במידת הצורך. שימו לב שכאשר השלוקים קפואים הם מרגישים פחות מתוקים מהמיץ לפני ההקפאה.
- מכניסים את התערובת לתוך שקיות צרות וארוכות ומקפיאים - אפשר גם בתבניות קטנות של ארטיקים.
הערות
- ניתן להפחית בכמות הסוכר ו/או להוריד לחלוטין ולהמיר ב 1-2 תמרים.
הערות
- ניתן להפחית בכמות הסוכר ו/או להוריד לחלוטין ולהמיר ב 1-2 תמרים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (2)
מאיפה משיגים אריזות לשלוקים ?
היי רחל, אפשר להשיג באיקאה או בחנויות אפייה שונות