צ’ורוס ספרדי אסלי בלי ביצים!
קרין גורן מפנקת אותנו במתכון לצ'ורוס ספרדי אותנטי, מתוק מתוק ומוגש חם ישר מהטיגון עם סוכר וקינמון! בנוסף, הצ'ורוס ללא ביצים ויכול להתאים גם לטבעונים שביניכם
קרין גורן מפנקת אותנו במתכון לצ'ורוס ספרדי אותנטי, מתוק מתוק ומוגש חם ישר מהטיגון עם סוכר וקינמון! בנוסף, הצ'ורוס ללא ביצים ויכול להתאים גם לטבעונים שביניכם
- קרין גורן
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 69.4 קק״ל 1387.6 קק״לפחמימות 15.5 גרם 309.1 גרםשומן 0.6 גרם 12.6 גרםנתרן 42.4 מ״ג 847.3 מ״גחלבון 0.8 גרם 15.2 גרםסיבים תזונתיים 0.2 גרם 3.8 גרםשומן רווי 0.0 גרם 0.7 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 4.5 מ״ג 89.3 מ״גברזל 0.1 מ״ג 2.0 מ״גאשלגן 7.7 מ״ג 153.8 מ״גאבץ 0.1 מ״ג 1.4 מ״גסגור
-
מרכיבים8
-
הכנה 10 דק׳כולל 20 דק׳
-
קלוריות69
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 69.4 קק״ל 1387.6 קק״לפחמימות 15.5 גרם 309.1 גרםשומן 0.6 גרם 12.6 גרםנתרן 42.4 מ״ג 847.3 מ״גחלבון 0.8 גרם 15.2 גרםסיבים תזונתיים 0.2 גרם 3.8 גרםשומן רווי 0.0 גרם 0.7 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 4.5 מ״ג 89.3 מ״גברזל 0.1 מ״ג 2.0 מ״גאשלגן 7.7 מ״ג 153.8 מ״גאבץ 0.1 מ״ג 1.4 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 8 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 20 דק׳ | קלוריות 69 | כמות מנות 20 |
---|
מצרכים
מצרכים
צ'ורוס
-
1 כוס קמח לבןאו 140 גרם
-
1 כפית אבקת אפייה
-
1 קורט מלח דק
-
1 כף שמן קנולה
-
1 כוס מים רותחיםאו 240 מ"ל
טיגון
-
1 בקבוק שמן קנולהלטיגון עמוק
הגשה
-
1 כוס סוכר לבן
-
1 כפית קינמון טחון
אופן הכנה
- מכינים את הצ’ורוס: מערבבים בקערה קמח, אבקת אפייה ומלח.
- מוסיפים שמן ומים רותחים ישר מהקומקום - חשוב שיהיו ממש בטמפ’ רתיחה! מערבבים בכף רק עד שמתקבל בצק שנראה כמו פירה גס.
- מחממים בסיר שמן לטיגון עמוק עד שהוא חם מאוד (180-190 מעלות).
- מעבירים לשקית כפולה עם פייה משוננת רחבה, חותכים את קצה השקית במספריים מעל הסיר ומזלפים מהתערובת ישר לתוך השמן בזהירות. אפשר גם לזלף צורות על גבי נייר אפייה ורק אז להעביר לשמן החם.
- מטגנים כ-2 דקות להזהבה. מוציאים מהשמן ומניחים בצלחת מרופדת בנייר סופג לספיגת שאריות השמן.
- מגלגלים בסוכר-קינמון. כדאי להגיש עם שוקולטה חמה.
אופן הכנה
- מכינים את הצ’ורוס: מערבבים בקערה קמח, אבקת אפייה ומלח.
- מוסיפים שמן ומים רותחים ישר מהקומקום - חשוב שיהיו ממש בטמפ’ רתיחה! מערבבים בכף רק עד שמתקבל בצק שנראה כמו פירה גס.
- מחממים בסיר שמן לטיגון עמוק עד שהוא חם מאוד (180-190 מעלות).
- מעבירים לשקית כפולה עם פייה משוננת רחבה, חותכים את קצה השקית במספריים מעל הסיר ומזלפים מהתערובת ישר לתוך השמן בזהירות. אפשר גם לזלף צורות על גבי נייר אפייה ורק אז להעביר לשמן החם.
- מטגנים כ-2 דקות להזהבה. מוציאים מהשמן ומניחים בצלחת מרופדת בנייר סופג לספיגת שאריות השמן.
- מגלגלים בסוכר-קינמון. כדאי להגיש עם שוקולטה חמה.
הערות
- לטיגון מראש: אפשר לטגן קפוא, או לטגן מראש, לא לגלגל בסוכר, לשמור בכלי אטום – הצו'ורס יתרככו וזה בסדר. להעביר לתנור חם 180 מעלות ל5 דקות לפני ההגשה. אחרי החימום והחזרת הקריספיות - לגלגל בסוכר
הערות
- לטיגון מראש: אפשר לטגן קפוא, או לטגן מראש, לא לגלגל בסוכר, לשמור בכלי אטום – הצו'ורס יתרככו וזה בסדר. להעביר לתנור חם 180 מעלות ל5 דקות לפני ההגשה. אחרי החימום והחזרת הקריספיות - לגלגל בסוכר
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תגובות (26)
יש סיכוי שיצליח גם עם קמח ללא גלוטן?
כן, לא אמורה להיות בעיה
יצא לי הרבה יותר טעים בלי ביצים מדהים אוהבת מאד??
כיף לקרוא, איריס!
תודה