צ’יפס בתנור שמכינים באייר פריי

הוא קריספי, הוא טעים והוא אפוי בתנור! צ'יפס בתנור בתכנית אייר פריי עם טריק שהופך אותו לקריספי גם ללא הטיגון
הוא קריספי, הוא טעים והוא אפוי בתנור! צ'יפס בתנור בתכנית אייר פריי עם טריק שהופך אותו לקריספי גם ללא הטיגון
  • ניצן סוסיד
שמרו
כשר
1 דירג [ציון 5]
  • מרכיבים
    7
  • הכנה 10 דק׳
    כולל שעתיים ו-30 דק׳
  • קלוריות
    547
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 547.4 קק״ל 2736.8 קק״ל
    פחמימות 70.9 גרם 354.7 גרם
    שומן 24.2 גרם 120.8 גרם
    נתרן 310.7 מ״ג 1553.3 מ״ג
    חלבון 8.0 גרם 39.9 גרם
    סיבים תזונתיים 0.4 גרם 1.8 גרם
    שומן רווי 3.4 גרם 16.9 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 0.2 מ״ג 1.2 מ״ג
    ברזל 0.1 מ״ג 0.7 מ״ג
    אשלגן 0.2 מ״ג 1.2 מ״ג
    אבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    7
  • הכנה 10 דק׳
    כולל שעתיים ו-30 דק׳
  • קלוריות
    547
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 547.4 קק״ל 2736.8 קק״ל
    פחמימות 70.9 גרם 354.7 גרם
    שומן 24.2 גרם 120.8 גרם
    נתרן 310.7 מ״ג 1553.3 מ״ג
    חלבון 8.0 גרם 39.9 גרם
    סיבים תזונתיים 0.4 גרם 1.8 גרם
    שומן רווי 3.4 גרם 16.9 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 0.2 מ״ג 1.2 מ״ג
    ברזל 0.1 מ״ג 0.7 מ״ג
    אשלגן 0.2 מ״ג 1.2 מ״ג
    אבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
תפוחי אדמה
ניצן סוסיד
X

1 דירג [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus


אופן הכנה

  1. משרים את תפוחי האדמה החתוכים במים קרים לשעתיים לפחות. מסננים ומייבשים היטב.
  2. מניחים בקערה ומערבבים עם השמן והתבלינים.
  3. מחממים תנור ל-200 מעלות בתכנית אייר פריי.
  4. מניחים את תפוחי האדמה המתובלים בתבנית עם נייר אפייה ואופים כ-20 דקות.
  5. מגישים עם מטבלים שאוהבים - מיונז צ’ילי, איולי שום, קטשופ, חרדל ועוד.
צ'יפס קריספי באייר פריי1
צ’יפס קריספי באייר פריי. צילום: נמרוד סונדרס

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
צ’יפס בתנור שמכינים באייר פריי

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות