בריסקט ברוטב ברביקיו: ללקק את האצבעות!

מנה מפוארת של בריסקט בקר לארוחה חגיגית, כזו שתעשה רושם שטרחתם המון, אבל בעצם מדובר בעבודה פשוטה וקלה בזכות השימוש ברוטב ברביקיו מוכן
מנה מפוארת של בריסקט בקר לארוחה חגיגית, כזו שתעשה רושם שטרחתם המון, אבל בעצם מדובר בעבודה פשוטה וקלה בזכות השימוש ברוטב ברביקיו מוכן
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
4 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 3 שעות ו-20 דק׳
  • קלוריות
    83
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 83.2 קק״ל 832.5 קק״ל
    פחמימות 15.2 גרם 152.1 גרם
    סוכר 2.7 גרם 27.2 גרם
    שומן 2.9 גרם 28.8 גרם
    נתרן 310.5 מ״ג 3105.3 מ״ג
    חלבון 4.5 גרם 44.7 גרם
    סיבים תזונתיים 2.8 גרם 27.5 גרם
    שומן רווי 1.4 גרם 14.4 גרם
    כולסטרול 1.2 מ״ג 12.2 מ״ג
    סידן 24.4 מ״ג 243.8 מ״ג
    ברזל 1.9 מ״ג 19.4 מ״ג
    אשלגן 115.3 מ״ג 1152.7 מ״ג
    אבץ 1.4 מ״ג 14.2 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 3 שעות ו-20 דק׳
  • קלוריות
    83
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 83.2 קק״ל 832.5 קק״ל
    פחמימות 15.2 גרם 152.1 גרם
    סוכר 2.7 גרם 27.2 גרם
    שומן 2.9 גרם 28.8 גרם
    נתרן 310.5 מ״ג 3105.3 מ״ג
    חלבון 4.5 גרם 44.7 גרם
    סיבים תזונתיים 2.8 גרם 27.5 גרם
    שומן רווי 1.4 גרם 14.4 גרם
    כולסטרול 1.2 מ״ג 12.2 מ״ג
    סידן 24.4 מ״ג 243.8 מ״ג
    ברזל 1.9 מ״ג 19.4 מ״ג
    אשלגן 115.3 מ״ג 1152.7 מ״ג
    אבץ 1.4 מ״ג 14.2 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
בשר
מערכת Foody
X

4 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus


אופן הכנה

  1. ממליחים ומפלפלים את חזה הבקר.
  2. מחממים תבנית צלייה או סיר גדול שיכיל את הנתח על הכיריים וכשהיא חמה מאוד, מרססים בספריי שמן ומניחים את נתח הבריסקט וצורבים מכל הצדדים, כשלוש דקות מכל צד. מוציאים לצלחת.
  3. מוסיפים לתבנית את הבצלים ומטגנים קלות. כעת מוסיפים את רבעי ראש השום ומטגנים עוד דקה. מחזירים את הבשר אל התבנית.
  4. מוזגים את רוטב הברביקיו על הבקר והירקות, מוסיפים כחצי כוס מים אם צריך (הרוטב צריך להגיע עד מחצית גובהו של הנתח) ומביאים לרתיחה.
  5. מכסים את התבנית במכסה ומכניסים לתנור שחומם מראש לחום של 160 מעלות למשך שעה וחצי.
  6. אחרי שעה וחצי הופכים את הנתח וממשיכים לבשל עוד שעה וחצי.
  7. מסירים את המכסה, מגבירים את התנור לחום של 220 מעלות במצב גריל וצולים למשך 15 דקות נוספות.
  8. מכינים את הירקות: מורידים את קצוות השעועית וחותכים אותה לרצועות אלכסוניות עבות.
  9. מחממים במחבת את השמן ומקפיצים את השעועית ואת פולי הסויה במשך כ-7 דקות, תוך כדי ערבוב. ממליחים ומפלפלים.
  10. מגישים את הבריסקט לצד הירקות הירוקים. סוחטים מעט לימון מעל הירקות.

    כל יום בשעה 23:00 בערוץ Foody - הפודי היהודי עם אורי לייזרוביץ וקרן משפחת רודרמן (צילום, בימוי ועריכה: אור סיט)

    הפודי היהודי - אורי לייזרוביץ'
    הפודי היהודי - אורי לייזרוביץ’. צילום: אור סיט

    בריסקט ברוטב ברביקיו 1
    בריסקט חגיגי שחום ברוטב ברביקיו. צילום: גיל אבירם. סטיילינג קולינרי: יעל מגן


מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
בריסקט ברוטב ברביקיו: ללקק את האצבעות!

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות