בואו נשחק קר חם, חם קר – קאפקייקס גלידה של נטלי לוין
חם לכם? נטלי לוין מלמדת כיצד להכין גרסה קייצית, קרירה ומרעננת של קאפקייקס - קאפקייקס גלידה. משתמשים בכל גלידה שאוהבים, מוסיפים שוקולד מומס ומצטננים
חם לכם? נטלי לוין מלמדת כיצד להכין גרסה קייצית, קרירה ומרעננת של קאפקייקס - קאפקייקס גלידה. משתמשים בכל גלידה שאוהבים, מוסיפים שוקולד מומס ומצטננים
- נטלי לוין
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 4316.8 קק״ל 4316.8 קק״לפחמימות 471.9 גרם 471.9 גרםשומן 249.1 גרם 249.1 גרםנתרן 1487.0 מ״ג 1487.0 מ״גחלבון 63.8 גרם 63.8 גרםסיבים תזונתיים 26.1 גרם 26.1 גרםשומן רווי 150.3 גרם 150.3 גרםכולסטרול 1221.9 מ״ג 1221.9 מ״גסידן 499.0 מ״ג 499.0 מ״גברזל 30.8 מ״ג 30.8 מ״גאשלגן 3316.3 מ״ג 3316.3 מ״גאבץ 13.2 מ״ג 13.2 מ״גסגור
-
מרכיבים14
-
הכנה 20 דק׳כולל 45 דק׳
-
קלוריות4317
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 4316.8 קק״ל 4316.8 קק״לפחמימות 471.9 גרם 471.9 גרםשומן 249.1 גרם 249.1 גרםנתרן 1487.0 מ״ג 1487.0 מ״גחלבון 63.8 גרם 63.8 גרםסיבים תזונתיים 26.1 גרם 26.1 גרםשומן רווי 150.3 גרם 150.3 גרםכולסטרול 1221.9 מ״ג 1221.9 מ״גסידן 499.0 מ״ג 499.0 מ״גברזל 30.8 מ״ג 30.8 מ״גאשלגן 3316.3 מ״ג 3316.3 מ״גאבץ 13.2 מ״ג 13.2 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 14 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל 45 דק׳ | קלוריות 4317 | כמות מנות 1 |
---|
מצרכים
מצרכים
שימון
קאפקייקס
-
200 גרם שוקולד מריר
-
150 גרם חמאה
-
1/4 כפית מלח דק
-
150גרם או 3/4 כוס סוכר לבן
-
80מ"ל או 0.33 כוס חלב 3%
-
3 ביצים L
-
70גרם או 1/2 כוס קמח לבן
-
1/2 כפית אבקת אפייה
-
100 גרם שוקולד צ’יפס
קישוט
-
בכל טעם שאוהבים
-
100 גרם שוקולד מריראו בכל טעם אחר
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-170 מעלות.
- משמנים תבנית מאפינס בתרסיס שמן למניעת הידבקות.
- קוצצים את השוקולד ושמים בקערה. מוסיפים חמאה וממסים יחד במיקרוגל או על בן מארי עד שהכל נמס ומתקבלת תערובת אחידה.
- מוסיפים מלח וסוכר וטורפים היטב עד שהם נטמעים בתערובת.
- מוסיפים חלב וטורפים עד שמתקבלת תערובת אחידה.
- מוסיפים את הביצים אחת אחרי השנייה תוך טריפה נמרצת בין הוספה להוספה.
- מוסיפים קמח ואבקת אפייה ומערבבים עד שאחיד.
- ממלאים את שקעי התבנית בבלילת הקאפקייקס ומפזרים שוקולד צ’יפס בחלק העליון של הקאפקייקס.
- אופים במשך 15-25 דקות או עד שקיסם הננעץ במרכז יוצא עם פירורים לחים.
- מצננים לחלוטין ומחלצים מהתבנית.
- מקשטים: מניחים את הקאפקייקס על גבי צלחת הגשה, על גבי כל קאפקייק שמים כדור גלידה. מקשטים בשוקולד מומס וסוכריות או ברס.
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-170 מעלות.
- משמנים תבנית מאפינס בתרסיס שמן למניעת הידבקות.
- קוצצים את השוקולד ושמים בקערה. מוסיפים חמאה וממסים יחד במיקרוגל או על בן מארי עד שהכל נמס ומתקבלת תערובת אחידה.
- מוסיפים מלח וסוכר וטורפים היטב עד שהם נטמעים בתערובת.
- מוסיפים חלב וטורפים עד שמתקבלת תערובת אחידה.
- מוסיפים את הביצים אחת אחרי השנייה תוך טריפה נמרצת בין הוספה להוספה.
- מוסיפים קמח ואבקת אפייה ומערבבים עד שאחיד.
- ממלאים את שקעי התבנית בבלילת הקאפקייקס ומפזרים שוקולד צ’יפס בחלק העליון של הקאפקייקס.
- אופים במשך 15-25 דקות או עד שקיסם הננעץ במרכז יוצא עם פירורים לחים.
- מצננים לחלוטין ומחלצים מהתבנית.
- מקשטים: מניחים את הקאפקייקס על גבי צלחת הגשה, על גבי כל קאפקייק שמים כדור גלידה. מקשטים בשוקולד מומס וסוכריות או ברס.
הערות
- שומרים את הקאפקייקס בכלי סגור במקרר עד שבוע. את הגלידה מוסיפים ממש לפני ההגשה
- אפשר להשתמש בכל סוג של שוקולד מומס לקישוט
- אפשר להשתמש בכל סוג של גלידה שאוהבים
- אם רוצים, אפשר להוסיף גם קצפת לקישוט על גבי הגלידה והשוקולד
הערות
- שומרים את הקאפקייקס בכלי סגור במקרר עד שבוע. את הגלידה מוסיפים ממש לפני ההגשה
- אפשר להשתמש בכל סוג של שוקולד מומס לקישוט
- אפשר להשתמש בכל סוג של גלידה שאוהבים
- אם רוצים, אפשר להוסיף גם קצפת לקישוט על גבי הגלידה והשוקולד
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן