קאפ-קון-קהההה! קארי דגים תאילנדי
מתכון לתבשיל קארי דגים תאילנדי ירוק עם חצילים וטעמים עזים! הקארי העוצמתי יחד עם חלב הקוקוס הקרמי ומרקם הדג יוצרים ביס מופלא!
מתכון לתבשיל קארי דגים תאילנדי ירוק עם חצילים וטעמים עזים! הקארי העוצמתי יחד עם חלב הקוקוס הקרמי ומרקם הדג יוצרים ביס מופלא!
- מערכת Foody
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 414.7 קק״ל 1658.8 קק״לפחמימות 14.8 גרם 59.0 גרםשומן 27.9 גרם 111.5 גרםנתרן 447.1 מ״ג 1788.2 מ״גחלבון 26.2 גרם 104.9 גרםסיבים תזונתיים 4.0 גרם 16.1 גרםשומן רווי 20.8 גרם 83.3 גרםכולסטרול 53.8 מ״ג 215.0 מ״גסידן 45.2 מ״ג 180.7 מ״גברזל 3.0 מ״ג 12.2 מ״גאשלגן 1086.1 מ״ג 4344.5 מ״גאבץ 1.6 מ״ג 6.6 מ״גסגור
-
מרכיבים11
-
הכנה 10 דק׳כולל 35 דק׳
-
קלוריות415
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 414.7 קק״ל 1658.8 קק״לפחמימות 14.8 גרם 59.0 גרםשומן 27.9 גרם 111.5 גרםנתרן 447.1 מ״ג 1788.2 מ״גחלבון 26.2 גרם 104.9 גרםסיבים תזונתיים 4.0 גרם 16.1 גרםשומן רווי 20.8 גרם 83.3 גרםכולסטרול 53.8 מ״ג 215.0 מ״גסידן 45.2 מ״ג 180.7 מ״גברזל 3.0 מ״ג 12.2 מ״גאשלגן 1086.1 מ״ג 4344.5 מ״גאבץ 1.6 מ״ג 6.6 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 11 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 35 דק׳ | קלוריות 415 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
500 גרם דג לבןנקי מעור ועצמות, חתוך לקוביות בגודל החציל
-
1 חציל גדולמקולף חתוך לקוביות
-
5 פטריות שמפיניון בינוניותחצויות
-
1 גבעול למון גראס
-
1 קופסת שימורים קרם קוקוס22%
-
2 כפות רוטב סויה
-
1 כפית סוכר לבן
-
1 כף ממרח קארי ירוקיכולים גם להשתמש במחית קארי אדום או צהוב, לבחירתכם
-
1/2 כוס בזיליקום
-
1/2 כוס כוסברה
-
2 כפות שמן קנולה
אופן הכנה
- מחממים מחבת עמוקה עם מעט שמן נטרלי (לא זית).
- צורבים במחבת קוביות גדולות של חציל מקולף וחצאי פטריות שמפיניון ומערבבים מעט.
- מוסיפים את קוביות הדג.
- מוסיפים כף ממחית הקארי למחבת ומערבבים עד שהמחית תעטוף את כל המרכיבים במחבת.
- כשמתחיל לעלות ריח ארומטי מהמחית מוסיפים את הקרם קוקוס, סויה, למון גראס והסוכר, מערבבים טוב ומביאים לרתיחה.
- מבשלים כ-15 דקות בחום גבוה כדי שהרוטב שלנו יצטמצם, טועמים ומתקנים תיבול אם צריך.
- מכבים את האש ומוסיפים את עלי הבזיליקום והכוסברה ומגישים על אורז לבן חם.
אופן הכנה
- מחממים מחבת עמוקה עם מעט שמן נטרלי (לא זית).
- צורבים במחבת קוביות גדולות של חציל מקולף וחצאי פטריות שמפיניון ומערבבים מעט.
- מוסיפים את קוביות הדג.
- מוסיפים כף ממחית הקארי למחבת ומערבבים עד שהמחית תעטוף את כל המרכיבים במחבת.
- כשמתחיל לעלות ריח ארומטי מהמחית מוסיפים את הקרם קוקוס, סויה, למון גראס והסוכר, מערבבים טוב ומביאים לרתיחה.
- מבשלים כ-15 דקות בחום גבוה כדי שהרוטב שלנו יצטמצם, טועמים ומתקנים תיבול אם צריך.
- מכבים את האש ומוסיפים את עלי הבזיליקום והכוסברה ומגישים על אורז לבן חם.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן