-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 208.4 קק״ל 1667.5 קק״לפחמימות 26.0 גרם 208.4 גרםשומן 8.2 גרם 65.7 גרםנתרן 151.6 מ״ג 1213.0 מ״גחלבון 5.2 גרם 41.6 גרםסיבים תזונתיים 1.5 גרם 12.1 גרםשומן רווי 1.2 גרם 9.9 גרםכולסטרול 39.5 מ״ג 316.0 מ״גסידן 10.2 מ״ג 81.8 מ״גברזל 0.3 מ״ג 2.1 מ״גאשלגן 82.8 מ״ג 662.2 מ״גאבץ 0.1 מ״ג 0.7 מ״גסגור
-
מרכיבים13
-
הכנה 15 דק׳כולל 45 דק׳
-
קלוריות208
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 208.4 קק״ל 1667.5 קק״לפחמימות 26.0 גרם 208.4 גרםשומן 8.2 גרם 65.7 גרםנתרן 151.6 מ״ג 1213.0 מ״גחלבון 5.2 גרם 41.6 גרםסיבים תזונתיים 1.5 גרם 12.1 גרםשומן רווי 1.2 גרם 9.9 גרםכולסטרול 39.5 מ״ג 316.0 מ״גסידן 10.2 מ״ג 81.8 מ״גברזל 0.3 מ״ג 2.1 מ״גאשלגן 82.8 מ״ג 662.2 מ״גאבץ 0.1 מ״ג 0.7 מ״גסגור
כשרוצים להכין מנה משביעה, מרשימה ומיוחדת משתמשים במתכון הפטנט הזה! מאפה בשר סופר אטרקטיבי שאין צורך ללוש, לרדד או להתפיח, עשוי מלחם לבן ופסטרמה נהדרת.
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 13 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל 45 דק׳ | קלוריות 208 | כמות מנות 8 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
12 פרוסות לחם לבןלחם לטוסט או לחם קאסטן, ללא החלק הקשה
-
1 ביצה Lטרופה
-
1 חבילה פסטרמה גריל נתח שלם 200 גרם"עוף טוב" עם הסימון הירוק
-
3 כפות מיונז
-
1 כף ממרח חרדל
-
1 כפית צלפיםלא חובה
-
2 כפות שמן קנולה
-
1 בצל בינוניפרוס ומטוגן
-
1 פלפל אדום בינוניקלוי ופרוס לרצועות
-
2חופנים או 1/2 חבילה עלי תרד
-
1/4 כפית מלח דק
-
1/4 כפית פלפל שחור טחון
פיזור
-
חופן קצח
אופן הכנה
- מניחים נייר אפייה על משטח עבודה מלבני.
- מתחילים לסדר בו 3 שורות, בכל שורה 4 פרוסות לחם שמניחים כמו רעפים ומדביקים אותם זה על זה עם ביצה טרופה.
- מניחים פרוסת לחם ראשונה, מורחים כ-1 ס”מ ביצה טרופה בצד אחד לאורך השוליים ומצמידים מעל פרוסה נוספת.
- מורחים את שולי הפרוסה השנייה בביצה ומצמידים לה פרוסה נוספת.
- חוזרים על הפעולה עם עוד שתי פרוסות, כך שתתקבל שורה בת 4 פרוסות אחת לצד השנייה כמו רעפים.
- כעת בונים באותו האופן את השורה השנייה, תוך כדי שאת השורה השנייה מצמידים לשורה הראשונה בחלקה העליון.
- בדיוק באותה הצורה בונים גם את השורה השלישית, כך שנקבל 3 שורות עם 4 פרוסות בכל שורה. את שארית הביצה שומרים להמשך.
- מורחים על כל שורות הלחמים מיונז, ומעליו חרדל.
- מכסים את כל משטח הלחם בפרוסות פסטרמה.
- מסדרים בצלע הקרובה אלינו שורה של בצל מטוגן, פלפלים קלויים ומעליהם תרד.
- נעזרים בנייר האפייה ומגלגלים את הרולדה לגלילה צמודה ככל האפשר.
- משאירים במקרר למשך 30 דקות.
- מחממים את התנור לחום של 180 מעלות.
- מעבירים את הרולדה לתבנית שטוחה, מברישים אותה בביצה טרופה ומפזרים מעל קצח.
- אופים בתנור במשך כ-25 דקות או עד שהלחם מזהיב קלות. מקררים מעט.
- פורסים מהרולדה פרוסות בעובי 2-3 ס”מ ומגישים חם.
אופן הכנה
- מניחים נייר אפייה על משטח עבודה מלבני.
- מתחילים לסדר בו 3 שורות, בכל שורה 4 פרוסות לחם שמניחים כמו רעפים ומדביקים אותם זה על זה עם ביצה טרופה.
- מניחים פרוסת לחם ראשונה, מורחים כ-1 ס”מ ביצה טרופה בצד אחד לאורך השוליים ומצמידים מעל פרוסה נוספת.
- מורחים את שולי הפרוסה השנייה בביצה ומצמידים לה פרוסה נוספת.
- חוזרים על הפעולה עם עוד שתי פרוסות, כך שתתקבל שורה בת 4 פרוסות אחת לצד השנייה כמו רעפים.
- כעת בונים באותו האופן את השורה השנייה, תוך כדי שאת השורה השנייה מצמידים לשורה הראשונה בחלקה העליון.
- בדיוק באותה הצורה בונים גם את השורה השלישית, כך שנקבל 3 שורות עם 4 פרוסות בכל שורה. את שארית הביצה שומרים להמשך.
- מורחים על כל שורות הלחמים מיונז, ומעליו חרדל.
- מכסים את כל משטח הלחם בפרוסות פסטרמה.
- מסדרים בצלע הקרובה אלינו שורה של בצל מטוגן, פלפלים קלויים ומעליהם תרד.
- נעזרים בנייר האפייה ומגלגלים את הרולדה לגלילה צמודה ככל האפשר.
- משאירים במקרר למשך 30 דקות.
- מחממים את התנור לחום של 180 מעלות.
- מעבירים את הרולדה לתבנית שטוחה, מברישים אותה בביצה טרופה ומפזרים מעל קצח.
- אופים בתנור במשך כ-25 דקות או עד שהלחם מזהיב קלות. מקררים מעט.
- פורסים מהרולדה פרוסות בעובי 2-3 ס”מ ומגישים חם.
בשיתוף עם "עוף טוב" עם הסימון הירוק
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן