קוגלהוף שוקולד צ’יפס

קוגלהוף, בבקה או העוגה עם החור - איך שלא תקראו לזה מדובר במאפה ממכר או שרק מאפה שמרים יכול להיות. בגרסה הזו שי-לי ליפא מכינה קוגלהוף שוקולד צ'יפס פשוט ומהמם
קוגלהוף, בבקה או העוגה עם החור - איך שלא תקראו לזה מדובר במאפה ממכר או שרק מאפה שמרים יכול להיות. בגרסה הזו שי-לי ליפא מכינה קוגלהוף שוקולד צ'יפס פשוט ומהמם
  • שי-לי ליפא
שמרו
כשר
3 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 10 דק׳
    כולל שעה ו-55 דק׳
  • קלוריות
    2585
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 2585.1 קק״ל 2585.1 קק״ל
    פחמימות 456.4 גרם 456.4 גרם
    שומן 78.5 גרם 78.5 גרם
    נתרן 190.5 מ״ג 190.5 מ״ג
    חלבון 52.8 גרם 52.8 גרם
    סיבים תזונתיים 11.6 גרם 11.6 גרם
    שומן רווי 40.1 גרם 40.1 גרם
    כולסטרול 528.1 מ״ג 528.1 מ״ג
    סידן 141.5 מ״ג 141.5 מ״ג
    ברזל 11.1 מ״ג 11.1 מ״ג
    אשלגן 1358.8 מ״ג 1358.8 מ״ג
    אבץ 5.6 מ״ג 5.6 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 10 דק׳
    כולל שעה ו-55 דק׳
  • קלוריות
    2585
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 2585.1 קק״ל 2585.1 קק״ל
    פחמימות 456.4 גרם 456.4 גרם
    שומן 78.5 גרם 78.5 גרם
    נתרן 190.5 מ״ג 190.5 מ״ג
    חלבון 52.8 גרם 52.8 גרם
    סיבים תזונתיים 11.6 גרם 11.6 גרם
    שומן רווי 40.1 גרם 40.1 גרם
    כולסטרול 528.1 מ״ג 528.1 מ״ג
    סידן 141.5 מ״ג 141.5 מ״ג
    ברזל 11.1 מ״ג 11.1 מ״ג
    אשלגן 1358.8 מ״ג 1358.8 מ״ג
    אבץ 5.6 מ״ג 5.6 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
עוגות
שי-לי ליפא
X

3 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


שימון התבנית


אופן הכנה

  1. משמנים תבנית ומעבירים למקפיא.
  2. מערבלים שמרים, קמח, חלב, סוכר, ביצה, חלמון ותמצית וניל במעבד מזון עם להב פלסטיק כ-2 דקות, עד לקבלת תערובת אחידה.
  3. מוסיפים קוביות חמאה אחת-אחת, עד שנבלעות בתערובת וממשיכים לערבל עוד 5 דקות, עד לקבלת בצק רך ודביק.
  4. מוסיפים שוקולד צ’יפס ומערבבים עם כף רק עד לפיזורם בתערובת.
  5. יוצקים את בלילת הבצק לתבנית המשומנת והקרה ומיישרים היטב (גובהה צריך להיות זהה בכל התבנית).
  6. מתיזים מעט תרסיס שמן על כיפת הבצק, כדי שלא יתייבש, מכסים בניילון נצמד ומתפיחים כשעה ורבע, עד הכפלת הנפח.
  7. מחממים תנור ל-180 מעלות.
  8. אופים 35-30 דקות, עד הזהבה עמוקה.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
קוגלהוף שוקולד צ’יפס

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (6)

Avatar

    Avatar
    Dorith Attali

    אם אין לי מעבד מזון אני יכולה במיקסר ווו לישה ?

      Avatar
      מערכת Foody

      היי, כן זה אפשרי גם במיקסר עם וו לישה (: בהצלחה!

    Avatar
    Dorith Attali

    אפשר להפוך לפרווה ? אם כן איך?

      Avatar
      מערכת Foody

      היי, אפשר להפוך את המתכון לפרווה. אפשר במקום חמאה להשתמשבמחמאה ובמקום חלב בחלב צמחי (שקדים או סויה) או במיץ תפוזים (אבל הטעם מעט יורגש בעוגה). בהצלחה!

    Avatar
    Yoram Schreiber

    יש לי שמרים יבשים. כמה אני צריך

      Avatar
      מערכת Foody

      כף שמרים יבשים.

קטגוריות

אביזרים

טכניקות