קוגלהוף שוקולד צ’יפס
קוגלהוף, בבקה או העוגה עם החור - איך שלא תקראו לזה מדובר במאפה ממכר או שרק מאפה שמרים יכול להיות. בגרסה הזו שי-לי ליפא מכינה קוגלהוף שוקולד צ'יפס פשוט ומהמם
קוגלהוף, בבקה או העוגה עם החור - איך שלא תקראו לזה מדובר במאפה ממכר או שרק מאפה שמרים יכול להיות. בגרסה הזו שי-לי ליפא מכינה קוגלהוף שוקולד צ'יפס פשוט ומהמם
- שי-לי ליפא
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 2585.1 קק״ל 2585.1 קק״לפחמימות 456.4 גרם 456.4 גרםשומן 78.5 גרם 78.5 גרםנתרן 190.5 מ״ג 190.5 מ״גחלבון 52.8 גרם 52.8 גרםסיבים תזונתיים 11.6 גרם 11.6 גרםשומן רווי 40.1 גרם 40.1 גרםכולסטרול 528.1 מ״ג 528.1 מ״גסידן 141.5 מ״ג 141.5 מ״גברזל 11.1 מ״ג 11.1 מ״גאשלגן 1358.8 מ״ג 1358.8 מ״גאבץ 5.6 מ״ג 5.6 מ״גסגור
-
מרכיבים10
-
הכנה 10 דק׳כולל שעה ו-55 דק׳
-
קלוריות2585
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 2585.1 קק״ל 2585.1 קק״לפחמימות 456.4 גרם 456.4 גרםשומן 78.5 גרם 78.5 גרםנתרן 190.5 מ״ג 190.5 מ״גחלבון 52.8 גרם 52.8 גרםסיבים תזונתיים 11.6 גרם 11.6 גרםשומן רווי 40.1 גרם 40.1 גרםכולסטרול 528.1 מ״ג 528.1 מ״גסידן 141.5 מ״ג 141.5 מ״גברזל 11.1 מ״ג 11.1 מ״גאשלגן 1358.8 מ״ג 1358.8 מ״גאבץ 5.6 מ״ג 5.6 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 10 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל שעה ו-55 דק׳ | קלוריות 2585 | כמות מנות 1 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
1/2שקית או 25 גרם שמרים טריים
-
2 1/2כוסות או 350 גרם קמח לבן
-
1כוס או 240 מ"ל חלב פושר
-
1/2כוס או 100 גרם סוכר לבן
-
1 ביצה M
-
1 חלמון M
-
1 כפית תמצית וניל
-
50 גרם חמאה רכה
-
1/2 כוס שוקולד צ’יפס
שימון התבנית
-
1 מיכל תרסיס שמן בטעם חמאה
אופן הכנה
- משמנים תבנית ומעבירים למקפיא.
- מערבלים שמרים, קמח, חלב, סוכר, ביצה, חלמון ותמצית וניל במעבד מזון עם להב פלסטיק כ-2 דקות, עד לקבלת תערובת אחידה.
- מוסיפים קוביות חמאה אחת-אחת, עד שנבלעות בתערובת וממשיכים לערבל עוד 5 דקות, עד לקבלת בצק רך ודביק.
- מוסיפים שוקולד צ’יפס ומערבבים עם כף רק עד לפיזורם בתערובת.
- יוצקים את בלילת הבצק לתבנית המשומנת והקרה ומיישרים היטב (גובהה צריך להיות זהה בכל התבנית).
- מתיזים מעט תרסיס שמן על כיפת הבצק, כדי שלא יתייבש, מכסים בניילון נצמד ומתפיחים כשעה ורבע, עד הכפלת הנפח.
- מחממים תנור ל-180 מעלות.
- אופים 35-30 דקות, עד הזהבה עמוקה.
אופן הכנה
- משמנים תבנית ומעבירים למקפיא.
- מערבלים שמרים, קמח, חלב, סוכר, ביצה, חלמון ותמצית וניל במעבד מזון עם להב פלסטיק כ-2 דקות, עד לקבלת תערובת אחידה.
- מוסיפים קוביות חמאה אחת-אחת, עד שנבלעות בתערובת וממשיכים לערבל עוד 5 דקות, עד לקבלת בצק רך ודביק.
- מוסיפים שוקולד צ’יפס ומערבבים עם כף רק עד לפיזורם בתערובת.
- יוצקים את בלילת הבצק לתבנית המשומנת והקרה ומיישרים היטב (גובהה צריך להיות זהה בכל התבנית).
- מתיזים מעט תרסיס שמן על כיפת הבצק, כדי שלא יתייבש, מכסים בניילון נצמד ומתפיחים כשעה ורבע, עד הכפלת הנפח.
- מחממים תנור ל-180 מעלות.
- אופים 35-30 דקות, עד הזהבה עמוקה.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (6)
אם אין לי מעבד מזון אני יכולה במיקסר ווו לישה ?
היי, כן זה אפשרי גם במיקסר עם וו לישה (: בהצלחה!
אפשר להפוך לפרווה ? אם כן איך?
היי, אפשר להפוך את המתכון לפרווה. אפשר במקום חמאה להשתמשבמחמאה ובמקום חלב בחלב צמחי (שקדים או סויה) או במיץ תפוזים (אבל הטעם מעט יורגש בעוגה). בהצלחה!
יש לי שמרים יבשים. כמה אני צריך
כף שמרים יבשים.