קינוח פרווה: גביניות פרווה ב5 דקות הכנה
כן אנחנו יודעים שזה נשמע לא אפשרי אבל אתם לא תאמינו כמה שזה דומה למקור, אף אחד לא ירגיש בהבדל! גביניות פרווה זה חד משמעית אחד הדברים הטעימים שתכינו וכל הטוב הזה בעשר דקות
כן אנחנו יודעים שזה נשמע לא אפשרי אבל אתם לא תאמינו כמה שזה דומה למקור, אף אחד לא ירגיש בהבדל! גביניות פרווה זה חד משמעית אחד הדברים הטעימים שתכינו וכל הטוב הזה בעשר דקות
- יעל קצב
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 71.4 קק״ל 1712.4 קק״לפחמימות 7.1 גרם 171.0 גרםשומן 3.5 גרם 84.4 גרםנתרן 7.6 מ״ג 181.9 מ״גחלבון 1.2 גרם 29.9 גרםסיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.3 גרםשומן רווי 1.5 גרם 37.0 גרםכולסטרול 23.2 מ״ג 557.0 מ״גסידן 3.0 מ״ג 72.0 מ״גברזל 0.1 מ״ג 1.6 מ״גאשלגן 5.0 מ״ג 121.0 מ״גאבץ 0.1 מ״ג 1.3 מ״גסגור
-
מרכיבים10
-
הכנה 10 דק׳כולל 30 דק׳
-
קלוריות71
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 71.4 קק״ל 1712.4 קק״לפחמימות 7.1 גרם 171.0 גרםשומן 3.5 גרם 84.4 גרםנתרן 7.6 מ״ג 181.9 מ״גחלבון 1.2 גרם 29.9 גרםסיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.3 גרםשומן רווי 1.5 גרם 37.0 גרםכולסטרול 23.2 מ״ג 557.0 מ״גסידן 3.0 מ״ג 72.0 מ״גברזל 0.1 מ״ג 1.6 מ״גאשלגן 5.0 מ״ג 121.0 מ״גאבץ 0.1 מ״ג 1.3 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 10 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 30 דק׳ | קלוריות 71 | כמות מנות 24 |
---|
מצרכים
מצרכים
בצק
-
1 עלה בצק עליםמופשר לפי הוראות היצרן
מלית
-
1/2 כוס סוכר לבן
-
2 שקיות סוכר וניל
-
1 כפית תמצית וניל
-
2 חלמונים M
-
1 כפית קליפת לימוןמגורדת
-
לא חובה
הברשה
-
1 ביצה Mטרופה
הגשה
-
2 כפות אבקת סוכר
אופן הכנה
- מחממים תנור ל180 מעלות.
- פורסים את בצק העלים המופשר ומחלקים אותו לריבועים בגודל של 10 סנטימטר בערך (אפשר גם יותר קטנים אם תרצו).
- מכינים את המלית: מערבבים בקערה את ממרח הקשיו בסגנון שמנת, את הסוכר, וניל, חלמונים, גרידת לימון ומערבבים לאיחוד.
- שמים כף מילוי במרכז של כל ריבוע בצק עלים ומקפלים את ארבעת הקצוות אחת על השנייה למרכז כך שאמורה להתקבל כמו מעטפה (זה בסדר אם המלית טיפה תציץ).
- מברישים בעדינות את הבצק במעט ביצה טרופה ואופים כ-15-20 דקות עד להזהבה.
- מצננים מעט, מפזרים מעל הכל אבקת סוכר ומגישים.
אופן הכנה
- מחממים תנור ל180 מעלות.
- פורסים את בצק העלים המופשר ומחלקים אותו לריבועים בגודל של 10 סנטימטר בערך (אפשר גם יותר קטנים אם תרצו).
- מכינים את המלית: מערבבים בקערה את ממרח הקשיו בסגנון שמנת, את הסוכר, וניל, חלמונים, גרידת לימון ומערבבים לאיחוד.
- שמים כף מילוי במרכז של כל ריבוע בצק עלים ומקפלים את ארבעת הקצוות אחת על השנייה למרכז כך שאמורה להתקבל כמו מעטפה (זה בסדר אם המלית טיפה תציץ).
- מברישים בעדינות את הבצק במעט ביצה טרופה ואופים כ-15-20 דקות עד להזהבה.
- מצננים מעט, מפזרים מעל הכל אבקת סוכר ומגישים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (2)
היכן ניתן להשיג את חמאת קשיוא
במקרר של הגבינות הטבעוניות 🙂