מאפי פילו במילוי מוצרלה ומנגולד

אושר אידלמן מלמד אתכם איך להכין מאפי פילו במילוי מוצרלה ומנגולד שאפשר להכין ביחד עם הילדים. מנה מרשימה לאירוח חלבי בשבועות ובכלל
אושר אידלמן מלמד אתכם איך להכין מאפי פילו במילוי מוצרלה ומנגולד שאפשר להכין ביחד עם הילדים. מנה מרשימה לאירוח חלבי בשבועות ובכלל
  • אושר אידלמן
שמרו
כשר
1 דירג [ציון 5]
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 45 דק׳
  • קלוריות
    499
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 498.6 קק״ל 3988.8 קק״ל
    פחמימות 23.7 גרם 190.0 גרם
    שומן 38.9 גרם 311.1 גרם
    נתרן 612.1 מ״ג 4896.8 מ״ג
    חלבון 18.0 גרם 143.9 גרם
    סיבים תזונתיים 2.5 גרם 19.8 גרם
    שומן רווי 17.9 גרם 143.2 גרם
    כולסטרול 20.0 מ״ג 160.1 מ״ג
    סידן 213.1 מ״ג 1704.8 מ״ג
    ברזל 2.5 מ״ג 19.9 מ״ג
    אשלגן 338.2 מ״ג 2705.9 מ״ג
    אבץ 175.2 מ״ג 1401.9 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 45 דק׳
  • קלוריות
    499
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 498.6 קק״ל 3988.8 קק״ל
    פחמימות 23.7 גרם 190.0 גרם
    שומן 38.9 גרם 311.1 גרם
    נתרן 612.1 מ״ג 4896.8 מ״ג
    חלבון 18.0 גרם 143.9 גרם
    סיבים תזונתיים 2.5 גרם 19.8 גרם
    שומן רווי 17.9 גרם 143.2 גרם
    כולסטרול 20.0 מ״ג 160.1 מ״ג
    סידן 213.1 מ״ג 1704.8 מ״ג
    ברזל 2.5 מ״ג 19.9 מ״ג
    אשלגן 338.2 מ״ג 2705.9 מ״ג
    אבץ 175.2 מ״ג 1401.9 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מאפים מלוחים
אושר אידלמן
X

1 דירג [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

מילוי


אופן הכנה

  1. מפשירים את הבצק לפי הוראות היצרן.
  2. מחממים את התנור ל-180 מעלות ומשמנים את התבנית בתרסיס השמן.
  3. קוצצים את הבצל הירוק והמנגולד (החלק הירוק בלבד).
  4. אם גבינת המוצרלה לא מגיעה מגוררת, מגררים את הגבינה על פומפייה.
  5. מערבבים בקערה את הבצל והמנגולד עם שאר רכיבי המלית.
  6. מתיזים את תרסיס השמן על גבי דף פילו, מקרבים שתי צלעות נגדיות של הבצק עם האצבעות (נוצרת צורה של פפיון), מקרבים את שתי הצלעות הנותרות באותו האופן (נוצרת צורה של שבשבת) ומקפלים את השבשבת הקרובה על גבי הרחוקה.
  7. מניחים כף נדיבה של המילוי במרכז ומקפלים על גבי המילוי את שלושת השבשבות. הופכים לצידה השני ומניחים בתבנית. חוזרים על הפעולה עם שאר דפי הפילו.
  8. מתיזים את תרסיס השמן מלמעלה, מפזרים את השומשום ואופים 15-20 דקות, או עד שהמאפים שחומים ופריכים.

    עוגות גבינה, חטיפים מלוחים, מאפים - כל המתכונים הכי שווים לחג השבועות!


מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
מאפי פילו במילוי מוצרלה ומנגולד

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (10)

Avatar

    Avatar
    שרה בר עם

    טעים מאוד. מכינה שוב, אימצתי את המתכון!!

      Avatar
      מערכת Foody

      תודה רבה שרה

    Avatar
    מוריה זלפה פלט

    לא הבנתי.. או גבינת כנען או מה??

      Avatar
      מערכת Foody

      ה”או” מתייחס לכמות: 250 גבינת כנען=1 חבילה. בהצלחה (:

    Avatar
    ליאת אוחייון

    כמה זה טעיםםםם! תודה יצא מעולה

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות