-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 4271.5 קק״ל 4271.5 קק״לפחמימות 245.3 גרם 245.3 גרםשומן 292.3 גרם 292.3 גרםנתרן 5375.5 מ״ג 5375.5 מ״גחלבון 158.7 גרם 158.7 גרםסיבים תזונתיים 0.1 גרם 0.1 גרםשומן רווי 176.6 גרם 176.6 גרםכולסטרול 1007.7 מ״ג 1007.7 מ״גסידן 2758.1 מ״ג 2758.1 מ״גברזל 1.9 מ״ג 1.9 מ״גאשלגן 373.9 מ״ג 373.9 מ״גאבץ 11.1 מ״ג 11.1 מ״גסגור
-
מרכיבים11
-
הכנה 10 דק׳כולל 40 דק׳
-
קלוריות4272
-
רמת קושי:בינונית
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 4271.5 קק״ל 4271.5 קק״לפחמימות 245.3 גרם 245.3 גרםשומן 292.3 גרם 292.3 גרםנתרן 5375.5 מ״ג 5375.5 מ״גחלבון 158.7 גרם 158.7 גרםסיבים תזונתיים 0.1 גרם 0.1 גרםשומן רווי 176.6 גרם 176.6 גרםכולסטרול 1007.7 מ״ג 1007.7 מ״גסידן 2758.1 מ״ג 2758.1 מ״גברזל 1.9 מ״ג 1.9 מ״גאשלגן 373.9 מ״ג 373.9 מ״גאבץ 11.1 מ״ג 11.1 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 11 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 40 דק׳ | קלוריות 4272 | כמות מנות 1 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
1 חבילה קנלוני
-
100 גרם גבינת צ’דר כתוםמגוררת
-
100 גרם גבינת מוצרלהמגוררת
-
2 חבילות גבינת בורסאן בטעם טבעי
-
50 גרם גבינת פרמזןמגוררת
-
1/2 כפית פלפל שחור גרוס
-
1 ביצה L
-
1/2 מיכל שמנת להקצפה יטבתה 38%
ציפוי
-
100 גרם גבינת צ’דר כתוםמגוררת
-
1 צנצנת רוטב עגבניות מוכן
-
1 חופן בזיליקוםרק העלים
אופן הכנה
- בקערה גדולה מערבבים צ’דר מגוררת, מוצרלה, בורסאן, גרנה פדנו, פלפל שחור, ביצה ושמנת עד שנוצר מילוי גבינות די רך אבל לא נוזלי. אם הוא מעט נוזלי אפשר להוסיף 1 כף קמח.
- ממלאים כל קנלוני במילוי בעזרת כפית או שקית זילוף.
- מניחים את הקנלוני בשתי קומות בתוך תבנית פיירקס מלבנית בגודל 20 על 30.
- מכסים מעל ברוטב עגבניות, מקפידים שכל הפסטה תהיה מכוסה, ומפזרים מעל מוצרלה או צ’דר מגוררת.
- אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות במשך 30 דקות או עד שסכין שננעצת בתוך הפסטה חודרת בקלות.
- מעטרים בעלי בזיליקום ומגישים.
אופן הכנה
- בקערה גדולה מערבבים צ’דר מגוררת, מוצרלה, בורסאן, גרנה פדנו, פלפל שחור, ביצה ושמנת עד שנוצר מילוי גבינות די רך אבל לא נוזלי. אם הוא מעט נוזלי אפשר להוסיף 1 כף קמח.
- ממלאים כל קנלוני במילוי בעזרת כפית או שקית זילוף.
- מניחים את הקנלוני בשתי קומות בתוך תבנית פיירקס מלבנית בגודל 20 על 30.
- מכסים מעל ברוטב עגבניות, מקפידים שכל הפסטה תהיה מכוסה, ומפזרים מעל מוצרלה או צ’דר מגוררת.
- אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות במשך 30 דקות או עד שסכין שננעצת בתוך הפסטה חודרת בקלות.
- מעטרים בעלי בזיליקום ומגישים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן