-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 395.4 קק״ל 2372.3 קק״לפחמימות 27.1 גרם 162.5 גרםשומן 37.1 גרם 222.4 גרםנתרן 100.7 מ״ג 604.4 מ״גחלבון 12.3 גרם 73.6 גרםסיבים תזונתיים 6.2 גרם 37.0 גרםשומן רווי 24.5 גרם 146.8 גרםכולסטרול 12.6 מ״ג 75.4 מ״גסידן 79.9 מ״ג 479.1 מ״גברזל 6.5 מ״ג 39.0 מ״גאשלגן 113.3 מ״ג 679.5 מ״גאבץ 6.5 מ״ג 39.0 מ״גסגור
-
מרכיבים5
-
הכנה 10 דק׳כולל 24 שעות ו-10 דק׳
-
קלוריות395
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 395.4 קק״ל 2372.3 קק״לפחמימות 27.1 גרם 162.5 גרםשומן 37.1 גרם 222.4 גרםנתרן 100.7 מ״ג 604.4 מ״גחלבון 12.3 גרם 73.6 גרםסיבים תזונתיים 6.2 גרם 37.0 גרםשומן רווי 24.5 גרם 146.8 גרםכולסטרול 12.6 מ״ג 75.4 מ״גסידן 79.9 מ״ג 479.1 מ״גברזל 6.5 מ״ג 39.0 מ״גאשלגן 113.3 מ״ג 679.5 מ״גאבץ 6.5 מ״ג 39.0 מ״גסגור
רגע לפני שהקיץ עוזב אותנו עד השנה הבאה, נסו להכין אצלכם בבית קסטה מעולה בשני טעמים, שוקולד ווניל. המרכיבים זמינים, תוכלו לבחור ביסקוויטים בהתאם לטעם האישי, והתהליך פשוט בזכות השימוש במכשיר ייעודי.
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 5 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 24 שעות ו-10 דק׳ | קלוריות 395 | כמות מנות 6 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
2 מיכלים שמנת מתוקה להקצפה יטבתה 32%
-
1 1/2 כוסות חלב 3%
-
1 חבילה אינסטנט פודינג בטעם וניל
-
12 יחידות פתי בר ונילאו ביסקוויט קסטה
אופן הכנה
- מניהחים בקערה מיכל אחד של שמנת מתוקה, האינסטנט פודינג וניל ו-3/4 כוס חלב. מערבבים היטב.
- מניחים בקערה נוספת את מיכל השמנת המתוקה השני, האינסטנט פודינג שוקולד ו-3/4 כוס חלב. מערבבים היטב.
- יוצקים כל תערובת לכוסות ערבול של הנינג’ה קרימי ומקפיאים ל-24 שעות.
- לאחר 24 שעות מכניסים את כוס הערבול למכשיר הנינג’ה קרימי ובוחרים בתוכנית “גלידה”. עושים כך גם עם הכוס השנייה.
- מסדרים 6 ביסקוויטים בשורה בתבנית מתאימה.
- מסדרים את הגלידה בשני הטעמים מעל, סוגרים עם 6 ביסקוויטים נוספים ומקפיאים שוב.
- לאחר שקפא מעט, מוציאים מהתבנית וחותכים.
אופן הכנה
- מניהחים בקערה מיכל אחד של שמנת מתוקה, האינסטנט פודינג וניל ו-3/4 כוס חלב. מערבבים היטב.
- מניחים בקערה נוספת את מיכל השמנת המתוקה השני, האינסטנט פודינג שוקולד ו-3/4 כוס חלב. מערבבים היטב.
- יוצקים כל תערובת לכוסות ערבול של הנינג’ה קרימי ומקפיאים ל-24 שעות.
- לאחר 24 שעות מכניסים את כוס הערבול למכשיר הנינג’ה קרימי ובוחרים בתוכנית “גלידה”. עושים כך גם עם הכוס השנייה.
- מסדרים 6 ביסקוויטים בשורה בתבנית מתאימה.
- מסדרים את הגלידה בשני הטעמים מעל, סוגרים עם 6 ביסקוויטים נוספים ומקפיאים שוב.
- לאחר שקפא מעט, מוציאים מהתבנית וחותכים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן