קציצות ברוטב פומודורו

כמה שאנחנו אוהבים את הקציצות של ענת אלישע! קציצות נימוחות ועסיסיות עשירות בירק שגורם לקציצה להיות אוורירית וטעימה הרבה יותר. מתכון טעים ומשביע. בתיאבון
כמה שאנחנו אוהבים את הקציצות של ענת אלישע! קציצות נימוחות ועסיסיות עשירות בירק שגורם לקציצה להיות אוורירית וטעימה הרבה יותר. מתכון טעים ומשביע. בתיאבון
  • ענת אלישע
שמרו
כשר
7 דירגו [ציון 4.5]
  • מרכיבים
    17
  • הכנה 15 דק׳
    כולל שעה ו-55 דק׳
  • קלוריות
    601
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 601.1 קק״ל 2404.6 קק״ל
    פחמימות 25.0 גרם 100.0 גרם
    סוכר 8.1 גרם 32.5 גרם
    שומן 38.8 גרם 155.0 גרם
    נתרן 1760.4 מ״ג 7041.7 מ״ג
    חלבון 35.8 גרם 143.0 גרם
    סיבים תזונתיים 2.6 גרם 10.2 גרם
    שומן רווי 9.7 גרם 38.8 גרם
    כולסטרול 113.8 מ״ג 455.0 מ״ג
    סידן 51.8 מ״ג 207.2 מ״ג
    ברזל 4.4 מ״ג 17.6 מ״ג
    אשלגן 540.3 מ״ג 2161.2 מ״ג
    אבץ 8.4 מ״ג 33.5 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    17
  • הכנה 15 דק׳
    כולל שעה ו-55 דק׳
  • קלוריות
    601
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 601.1 קק״ל 2404.6 קק״ל
    פחמימות 25.0 גרם 100.0 גרם
    סוכר 8.1 גרם 32.5 גרם
    שומן 38.8 גרם 155.0 גרם
    נתרן 1760.4 מ״ג 7041.7 מ״ג
    חלבון 35.8 גרם 143.0 גרם
    סיבים תזונתיים 2.6 גרם 10.2 גרם
    שומן רווי 9.7 גרם 38.8 גרם
    כולסטרול 113.8 מ״ג 455.0 מ״ג
    סידן 51.8 מ״ג 207.2 מ״ג
    ברזל 4.4 מ״ג 17.6 מ״ג
    אשלגן 540.3 מ״ג 2161.2 מ״ג
    אבץ 8.4 מ״ג 33.5 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
קציצות
ענת אלישע
X

7 דירגו [ציון 4.5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

קציצות

רוטב


אופן הכנה

  1. במעבד מזון מניחים קישוא, בצל ופטרוזיליה וקוצצים דק.
  2. מעבירים לקערה ומוסיפים את שאר מרכיבי הקציצות. לשים היטב ומכניסים למקרר לחצי שעה.
  3. יוצרים קציצות ומניחים בצד.
  4. מחממים שמן זית בסיר רחב ומוסיפים את הקציצות. צורבים משני הצדדים.
  5. מוסיפים בצל קצוץ ושום ומטגנים עם הקציצות עוד כ 6-7 דקות.
  6. מוסיפים צנצנת רוטב עגבניות עם בזיליקום ומתבלים בשום, פפריקה מתוקה, פלפל שחור, מלח, ומערבבים בזהירות. מביאים לרתיחה ומוסיפים כוס וחצי מים.
  7. מכסים את הסיר ומנמיכים להבה.
  8. מבשלים כ-50 דקות. מגישים מעל פירה עם המון רוטב. בתיאבון!

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
קציצות ברוטב פומודורו

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות