-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 416.9 קק״ל 10423.6 קק״לפחמימות 19.9 גרם 497.5 גרםשומן 43.4 גרם 1084.0 גרםנתרן 151.5 מ״ג 3788.1 מ״גחלבון 7.5 גרם 188.2 גרםסיבים תזונתיים 0.1 גרם 2.7 גרםשומן רווי 3.4 גרם 85.9 גרםכולסטרול 38.2 מ״ג 955.4 מ״גסידן 18.9 מ״ג 473.5 מ״גברזל 0.5 מ״ג 13.5 מ״גאשלגן 141.6 מ״ג 3539.1 מ״גאבץ 0.6 מ״ג 15.6 מ״גסגור
-
מרכיבים10
-
הכנה 20 דק׳כולל 20 דק׳
-
קלוריות417
-
רמת קושי:בינונית
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 416.9 קק״ל 10423.6 קק״לפחמימות 19.9 גרם 497.5 גרםשומן 43.4 גרם 1084.0 גרםנתרן 151.5 מ״ג 3788.1 מ״גחלבון 7.5 גרם 188.2 גרםסיבים תזונתיים 0.1 גרם 2.7 גרםשומן רווי 3.4 גרם 85.9 גרםכולסטרול 38.2 מ״ג 955.4 מ״גסידן 18.9 מ״ג 473.5 מ״גברזל 0.5 מ״ג 13.5 מ״גאשלגן 141.6 מ״ג 3539.1 מ״גאבץ 0.6 מ״ג 15.6 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 10 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל 20 דק׳ | קלוריות 417 | כמות מנות 25 |
---|
מצרכים
מצרכים
קציצות
-
1/2 כוס קוסקוס בינוני
-
1/2 כוס מים
-
2 כפות שמן זית
-
4פילה או 500 גרם דג קרפיון
-
1 ביצה L
-
1 כפית קליפת לימון
-
1 כפית מלח דק
-
1/4 כפית פלפל שחור גרוס
טיגון
-
1 ליטר שמן קנולה
הגשה
-
1 לימון בינוני
אופן הכנה
- מרתיחים את המים בקומקום. מגרדים את קליפת הלימון. חותכים את הלימון הנוסף לרבעים.
- מכינים את הקוסקוס: מניחים את הקוסקוס בקערה גדולה. מוסיפים את המים ושמן הזית, מערבבים ומכסים ברדיד אלומיניום. משהים 5 דקות. מערבבים את הקוסקוס בעזרת מזלג, כדי לאוורר ולהפריד את הגרגירים. מצננים.
- מכינים את הקציצות: מוסיפים לקוסקוס את הדג הטחון, הביצה וגרידת הלימון, מתבלים במלח ופלפל ומערבבים לתערובת אחידה.
- יוצקים למחבת שמן זית בגובה 1/2 ס”מ ומחממים על אש בינונית.
- בידיים מעט רטובות יוצרים קציצות פחוסות בקוטר 4 ס”מ.
- מטגנים את הקציצות כ-3 דקות מכל צד עד שהן זהובות. מוציאים לצלחת מרופדת בנייר סופג. סוחטים מעל לימון ומגישים.
אופן הכנה
- מרתיחים את המים בקומקום. מגרדים את קליפת הלימון. חותכים את הלימון הנוסף לרבעים.
- מכינים את הקוסקוס: מניחים את הקוסקוס בקערה גדולה. מוסיפים את המים ושמן הזית, מערבבים ומכסים ברדיד אלומיניום. משהים 5 דקות. מערבבים את הקוסקוס בעזרת מזלג, כדי לאוורר ולהפריד את הגרגירים. מצננים.
- מכינים את הקציצות: מוסיפים לקוסקוס את הדג הטחון, הביצה וגרידת הלימון, מתבלים במלח ופלפל ומערבבים לתערובת אחידה.
- יוצקים למחבת שמן זית בגובה 1/2 ס”מ ומחממים על אש בינונית.
- בידיים מעט רטובות יוצרים קציצות פחוסות בקוטר 4 ס”מ.
- מטגנים את הקציצות כ-3 דקות מכל צד עד שהן זהובות. מוציאים לצלחת מרופדת בנייר סופג. סוחטים מעל לימון ומגישים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (2)
האם אפשר להחליף את הקרפיון בדג אחר?
אפשר כל דג שאוהבים