-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 126.8 קק״ל 1141.0 קק״לפחמימות 15.4 גרם 138.7 גרםשומן 3.5 גרם 31.2 גרםנתרן 423.9 מ״ג 3814.8 מ״גחלבון 4.9 גרם 44.3 גרםסיבים תזונתיים 4.0 גרם 36.4 גרםשומן רווי 0.9 גרם 8.1 גרםכולסטרול 65.6 מ״ג 590.8 מ״גסידן 83.7 מ״ג 753.7 מ״גברזל 2.2 מ״ג 19.6 מ״גאשלגן 482.5 מ״ג 4342.8 מ״גאבץ 0.6 מ״ג 5.6 מ״גסגור
-
מרכיבים8
-
הכנה 20 דק׳כולל 45 דק׳
-
קלוריות127
-
רמת קושי:בינונית
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 126.8 קק״ל 1141.0 קק״לפחמימות 15.4 גרם 138.7 גרםשומן 3.5 גרם 31.2 גרםנתרן 423.9 מ״ג 3814.8 מ״גחלבון 4.9 גרם 44.3 גרםסיבים תזונתיים 4.0 גרם 36.4 גרםשומן רווי 0.9 גרם 8.1 גרםכולסטרול 65.6 מ״ג 590.8 מ״גסידן 83.7 מ״ג 753.7 מ״גברזל 2.2 מ״ג 19.6 מ״גאשלגן 482.5 מ״ג 4342.8 מ״גאבץ 0.6 מ״ג 5.6 מ״גסגור
הכרובית היא ירק שאני משתמשת בו הרבה לקציצות – היא דלה בקלוריות והמרקם שלה נהדר. במתכון זה של קציצות כרובית יש חסכון כפול בקלוריות בזכות האפייה שלהן בתנור.
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 8 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל 45 דק׳ | קלוריות 127 | כמות מנות 9 |
---|
מצרכים
מצרכים
קציצות
ציפוי
-
1 כוס פירורי לחם מלאים
אופן הכנה
- מחממים את התנור ל-180 מעלות. מרפדים את התבנית בנייר אפייה.
- קוצצים את הבצל לקוביות, קוצצים דק את הפטרוזיליה ומפרקים את הכרובית לתפרחות.
- בסיר עם מים רותחים מבשלים את תפרחות הכרובית עד ריכוך. מסננים מהנוזלים ומועכים למחית.
- מחממים את השמן במחבת ומטגנים את הבצל עד להזהבה.
- שמים בקערה את מחית הכרובית, בצל מטוגן, פטרוזיליה, ביצים. מתבלים ומערבבים היטב.
- יוצרים מהתערובת קציצות בקוטר 3-4 ס״מ ומגלגלים כל קציצה בפירורי הלחם.
- מניחים את הקציצות בתבנית ואופים כ-20-25 דקות, או עד הזהבה.
אופן הכנה
- מחממים את התנור ל-180 מעלות. מרפדים את התבנית בנייר אפייה.
- קוצצים את הבצל לקוביות, קוצצים דק את הפטרוזיליה ומפרקים את הכרובית לתפרחות.
- בסיר עם מים רותחים מבשלים את תפרחות הכרובית עד ריכוך. מסננים מהנוזלים ומועכים למחית.
- מחממים את השמן במחבת ומטגנים את הבצל עד להזהבה.
- שמים בקערה את מחית הכרובית, בצל מטוגן, פטרוזיליה, ביצים. מתבלים ומערבבים היטב.
- יוצרים מהתערובת קציצות בקוטר 3-4 ס״מ ומגלגלים כל קציצה בפירורי הלחם.
- מניחים את הקציצות בתבנית ואופים כ-20-25 דקות, או עד הזהבה.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (14)
המשך.את הבצל “מבשלת /מטגנת” במיקור במשך במשך 3 דקות.בריא יותר מטיגון ולא משפיע לרעה על הטעם של מה שמכינים,קציצות,פשטידות,ממולאים. בהצלחה.
היי, בדרך כלל את הבצל הקצוץ עם כף שמן אני “מבשלת/מטגנת” במיקורוגל