רקע ראש השנה

קציצות פראסה טבעוניות וממכרות: לא סתם קציצות כרישה

מטוגנות, טבעוניות ומפנקות: קציצות כרישה, או בשמן הרשמי - קציצות פראסה, עכשיו במתכון קל להכנה, מהיר וטעים כל כך!
מטוגנות, טבעוניות ומפנקות: קציצות כרישה, או בשמן הרשמי - קציצות פראסה, עכשיו במתכון קל להכנה, מהיר וטעים כל כך!
  • מלי זיידמן
שמרו
כשר
5 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 35 דק׳
    כולל שעה ו-40 דק׳
  • קלוריות
    52
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 51.6 קק״ל 722.4 קק״ל
    פחמימות 6.4 גרם 89.6 גרם
    שומן 2.9 גרם 39.9 גרם
    נתרן 367.1 מ״ג 5138.8 מ״ג
    חלבון 1.4 גרם 19.1 גרם
    סיבים תזונתיים 1.2 גרם 16.4 גרם
    שומן רווי 0.3 גרם 4.8 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 34.3 מ״ג 480.2 מ״ג
    ברזל 1.2 מ״ג 17.4 מ״ג
    אשלגן 105.1 מ״ג 1470.8 מ״ג
    אבץ 0.2 מ״ג 2.6 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 35 דק׳
    כולל שעה ו-40 דק׳
  • קלוריות
    52
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 51.6 קק״ל 722.4 קק״ל
    פחמימות 6.4 גרם 89.6 גרם
    שומן 2.9 גרם 39.9 גרם
    נתרן 367.1 מ״ג 5138.8 מ״ג
    חלבון 1.4 גרם 19.1 גרם
    סיבים תזונתיים 1.2 גרם 16.4 גרם
    שומן רווי 0.3 גרם 4.8 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 34.3 מ״ג 480.2 מ״ג
    ברזל 1.2 מ״ג 17.4 מ״ג
    אשלגן 105.1 מ״ג 1470.8 מ״ג
    אבץ 0.2 מ״ג 2.6 מ״ג
    סגור

אמנם נהוג להכין את קציצות הפראסה לחג הפסח, אבל מי אמר שאי אפשר להנות מהן כל השנה? קציצות כרישה טבעוניות, רכות ונימוחות מבפנים, ופריכות מבחוץ, מתאימות לאכילה כנשנוש, מנה ראשונה או חלק מברנאץ’. לא צריך יותר מהן כלום, אבל אם סחטתם מעליהן מעט לימון, תקבלו שידרוג רציני למנה.

לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
קציצות
מלי זיידמן
X

5 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

קציצות


אופן הכנה

  1. מטגנים במחבת רחבה את הבצל והכרישה עד להזהבה.
  2. מעבירים את הבצל והכרישה לקערה ומוסיפים את תפוחי האדמה, הבצל הירוק, קמח העדשים, הטחינה, המלח ואבקת המרק.
  3. מועכים את התערובת היטב עם מזלג לקבלת תערובת אחידה. מעבירים למקרר לחצי שעה.
  4. מחממים שמן חצי עמוק במחבת. מכינים מהתערובת קציצות בידיים רטובות ומטגנים על להבה בינונית עד להזהבה משני הצדדים.
  5. מגישים לצד פלחי לימון.

*** בעמוד זה מופיע מתכון ללא גלוטן. חברת מדיפוד אינה אחראית על המוצרים בהם יעשה שימוש במסגרת הכנת המתכון ואם יכלול גלוטן. על המשתמש לבדוק היטב את רשימת המרכיבים במוצרים אותם הוא רוכש על מנת שלא יכללו חומרים המכילים גלוטן.


מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
קציצות פראסה טבעוניות וממכרות: לא סתם קציצות כרישה

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (2)

Avatar

    Avatar
    מייק לבנובסקי, ר"ג

    לא הבנתי מה נותנת אבקת מרק העוף חוץ מטעם לוואי נוראי. למה להרוס מתכון עןמחומר גלם פשוט גרוע

      Avatar
      מערכת Foody

      היי מייק, יש שאוהבים את הטעם שנותן אבקת מרק העוף. ניתן כמובן לוותר. בהצלחה!

קטגוריות

אביזרים

טכניקות