קראמבל בננות מפורק ומהיר בטעם ממכר ומעולה
כמה זה מרשים מ-1 עד 10 להכין את הקינוח לעיני האורחים? עם המתכון הזה - 10! מתכון להכנת קראמבל בננות מפורק ומדליק בקלי קלות
כמה זה מרשים מ-1 עד 10 להכין את הקינוח לעיני האורחים? עם המתכון הזה - 10! מתכון להכנת קראמבל בננות מפורק ומדליק בקלי קלות
- רון חיים
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 545.6 קק״ל 6547.3 קק״לפחמימות 68.7 גרם 824.9 גרםשומן 25.2 גרם 302.4 גרםנתרן 20.4 מ״ג 245.3 מ״גחלבון 7.2 גרם 86.5 גרםסיבים תזונתיים 3.5 גרם 42.2 גרםשומן רווי 15.1 גרם 180.6 גרםכולסטרול 87.3 מ״ג 1047.9 מ״גסידן 21.8 מ״ג 261.2 מ״גברזל 0.9 מ״ג 11.2 מ״גאשלגן 366.5 מ״ג 4398.6 מ״גאבץ 0.6 מ״ג 6.7 מ״גסגור
-
מרכיבים9
-
הכנה 20 דק׳כולל שעה ו-10 דק׳
-
קלוריות546
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 545.6 קק״ל 6547.3 קק״לפחמימות 68.7 גרם 824.9 גרםשומן 25.2 גרם 302.4 גרםנתרן 20.4 מ״ג 245.3 מ״גחלבון 7.2 גרם 86.5 גרםסיבים תזונתיים 3.5 גרם 42.2 גרםשומן רווי 15.1 גרם 180.6 גרםכולסטרול 87.3 מ״ג 1047.9 מ״גסידן 21.8 מ״ג 261.2 מ״גברזל 0.9 מ״ג 11.2 מ״גאשלגן 366.5 מ״ג 4398.6 מ״גאבץ 0.6 מ״ג 6.7 מ״גסגור
קראמבל פירות זה אחד הקינוחים הטעימים והפשוטים ביותר להכנה שיש. הקראמבל הזה עוד יותר פשוט מכיוון שהוא מפורק – מכינים כל מרכיב של הקינוח בנפרד ומרכיבים במעמד ההגשה. זה יפהפה, מרשים ומיוחד!
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 9 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל שעה ו-10 דק׳ | קלוריות 546 | כמות מנות 12 |
---|
מצרכים
מצרכים
קראמבל
הגשה
-
3 כפות אבקת סוכר
-
1 כפית קינמון טחון
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-180 מעלות ומרפדים תבנית תנור בנייר אפייה.
- מערבלים את כל מרכיבי הקראמבל בקערת מיקסר עם וו גיטרה (מוודאים שהקמח לא נתקע למטה. אם כן, עוצרים ומוציאים עם כף) עד שנוצרים פירורים.
- מעבירים את פירורי הבצק לתבנית תוך כדי שבירת גושים גדולים ואופים 30-40 דקות להזהבה יפה.
- מקלפים את הבננות וחותכים לפרוסות.
- ממיסים את החמאה במחבת, מוסיפים את הבננות והסוכר ומבשלים מספר דקות עד שהבננות מתרככות אך לא מתפרקות.
- מניחים את הבננות בצלחת, מפזרים מעל את הקראמבל, אבקת סוכר ומעט קינמון ומגישים.
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-180 מעלות ומרפדים תבנית תנור בנייר אפייה.
- מערבלים את כל מרכיבי הקראמבל בקערת מיקסר עם וו גיטרה (מוודאים שהקמח לא נתקע למטה. אם כן, עוצרים ומוציאים עם כף) עד שנוצרים פירורים.
- מעבירים את פירורי הבצק לתבנית תוך כדי שבירת גושים גדולים ואופים 30-40 דקות להזהבה יפה.
- מקלפים את הבננות וחותכים לפרוסות.
- ממיסים את החמאה במחבת, מוסיפים את הבננות והסוכר ומבשלים מספר דקות עד שהבננות מתרככות אך לא מתפרקות.
- מניחים את הבננות בצלחת, מפזרים מעל את הקראמבל, אבקת סוכר ומעט קינמון ומגישים.
בשיתוף עם ברימאג
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן