איך לשדרג קרואסון: מקרואסון פשוט מהמאפייה לקרואסון פיסטוק מפואר

מי לא אוהב לפתוח את הבוקר עם קרואסון? בא לכם על קרואסון פיסטוק מפואר? קנו קרואסון פשוט ושדרגו אותו בבית עם קרם פטיסייר וציפוי מפואר של שוקולד לבן ופיסטוקים קלויים
מי לא אוהב לפתוח את הבוקר עם קרואסון? בא לכם על קרואסון פיסטוק מפואר? קנו קרואסון פשוט ושדרגו אותו בבית עם קרם פטיסייר וציפוי מפואר של שוקולד לבן ופיסטוקים קלויים
  • שיר פורטמן
שמרו
כשר
2 דירגו [ציון 3]
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 45 דק׳
    כולל שעתיים ו-35 דק׳
  • קלוריות
    1815
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 1814.5 קק״ל 7258.2 קק״ל
    פחמימות 744.7 גרם 2978.7 גרם
    שומן 720.0 גרם 2879.8 גרם
    נתרן 787.0 מ״ג 3147.9 מ״ג
    חלבון 666.0 גרם 2664.1 גרם
    סיבים תזונתיים 645.9 גרם 2583.6 גרם
    שומן רווי 675.6 גרם 2702.5 גרם
    כולסטרול 1106.7 מ״ג 4426.8 מ״ג
    סידן 974.5 מ״ג 3898.2 מ״ג
    ברזל 644.9 מ״ג 2579.5 מ״ג
    אשלגן 1342.2 מ״ג 5368.9 מ״ג
    אבץ 644.9 מ״ג 2579.8 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 45 דק׳
    כולל שעתיים ו-35 דק׳
  • קלוריות
    1815
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 1814.5 קק״ל 7258.2 קק״ל
    פחמימות 744.7 גרם 2978.7 גרם
    שומן 720.0 גרם 2879.8 גרם
    נתרן 787.0 מ״ג 3147.9 מ״ג
    חלבון 666.0 גרם 2664.1 גרם
    סיבים תזונתיים 645.9 גרם 2583.6 גרם
    שומן רווי 675.6 גרם 2702.5 גרם
    כולסטרול 1106.7 מ״ג 4426.8 מ״ג
    סידן 974.5 מ״ג 3898.2 מ״ג
    ברזל 644.9 מ״ג 2579.5 מ״ג
    אשלגן 1342.2 מ״ג 5368.9 מ״ג
    אבץ 644.9 מ״ג 2579.8 מ״ג
    סגור

רוצים להכין קרואסון פיסטוק, ממש כמו הקרואסון האגדי של ה”פנינה פאי” באשדוד? קבלו מתכון לאנשים עובדים, שאין להם זמן, אבל עדיין רוצים ליהנות מביס אלוהי.

לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מאפים מתוקים
שיר פורטמן
X

2 דירגו [ציון 3]

מצרכים

מצרכים


plus minus

קרואסון

קרם פטיסייר


אופן הכנה

  1. מחממים את הקרואסונים בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות במשך 5 דקות. מניחים להם להתקרר לחלוטין (כדי להחזיר את הטריות והקראנצ’יות לקרואסונים).
  2. מכינים את קרם הפטיסייר: בקלחת מביאים לרתיחה את החלב ותמצית הווניל, תוך כדי ערבוב עם מטרפה.
  3. בקערה נפרדת מערבבים היטב עם מטרפה את החלמונים, הסוכר והקורנפלור.
  4. כאשר החלב רתח מעט, מוסיפים את החלב החם לתוך תערובת החלמונים בהדרגה ותוך כדי בחישה מתמדת (על מנת שהחלמונים לא יתבשלו).
  5. שופכים את התערובת שנוצרה למסננת שמונחת מעל הקלחת ומדליקים את האש.
  6. מערבבים היטב תוך כדי בישול עד שהנוזל הופך לקרם, כלומר עד שהמטרפה משאירה סימנים על הקרם (בערך 5 דקות).
  7. מורידים מהאש ומערבבים פנימה את החמאה.
  8. כאשר הקרם מוכן מעבירים אותו לכלי ומכסים בניילון נצמד, באופן שנוגע בפני הקרם, על מנת שלא ייווצר קרום.
  9. מעבירים למקרר למשך שעה וחצי.
  10. לאחר הקירור, מערבבים פנימה את מחית הפיסטוק עד שהיא נטמעת היטב.
  11. במידה ויש לכם שקית זילוף- ניתן לזלף את הקרם פנימה לתוך הקרואסון, עד שהוא מלא לגמרי.
  12. במידה ואין לכם שקית זילוף- ניתן לחצות את הקרואסון, למלא אותו בקרם ולסגור אותו.
  13. מכינים את הציפוי: במיקרוגל ממיסים את השוקולד הלבן והשמן ומערבבים פנימה את מחית הפיסטוק עד שהיא נטמעת היטב.
  14. מורחים בעזרת כף מעט מהשוקולד על צדו העליון של כל קרואסון.
  15. קולים על המחבת את הפיסטוקים במשך דקה, קוצצים אותם ומפזרים מעל כל קרואסון, כך שידבקו על השוקולד.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
איך לשדרג קרואסון: מקרואסון פשוט מהמאפייה לקרואסון פיסטוק מפואר

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (2)

Avatar

    Avatar
    רעות

    היי תודה על המתכון! הקלוריות הרשומות 1815 זה לכל קוראסון או לכל הארבעה יחד? תודה!!

      Avatar
      מערכת Foody

      תודה לך רעות! הקלוריות מחושבות לקרואסון אחד. כן, זה מושחת, אבל פעם ב… 🙂

קטגוריות

אביזרים

טכניקות