קרואסון שוקולד מושלם של נוי מיארה!
מתכון מושלם של נוי מיארה לקרואסון שוקולד מפנק שתשמחו לנשנש ליד הקפה או לבוסט מתוק במהלך היום! קרואסון אוורירי ומפנק כמו במאפייה
מתכון מושלם של נוי מיארה לקרואסון שוקולד מפנק שתשמחו לנשנש ליד הקפה או לבוסט מתוק במהלך היום! קרואסון אוורירי ומפנק כמו במאפייה
- נוי מיארה
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 861.6 קק״ל 8616.2 קק״לפחמימות 95.7 גרם 957.3 גרםשומן 46.6 גרם 466.1 גרםנתרן 184.2 מ״ג 1841.6 מ״גחלבון 13.3 גרם 132.7 גרםסיבים תזונתיים 4.9 גרם 49.5 גרםשומן רווי 15.2 גרם 152.3 גרםכולסטרול 29.9 מ״ג 299.4 מ״גסידן 32.2 מ״ג 321.9 מ״גברזל 2.7 מ״ג 26.7 מ״גאשלגן 240.8 מ״ג 2407.6 מ״גאבץ 1.7 מ״ג 16.5 מ״גסגור
-
מרכיבים9
-
הכנה שעה ו-30 דק׳כולל 6 שעות
-
קלוריות862
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 861.6 קק״ל 8616.2 קק״לפחמימות 95.7 גרם 957.3 גרםשומן 46.6 גרם 466.1 גרםנתרן 184.2 מ״ג 1841.6 מ״גחלבון 13.3 גרם 132.7 גרםסיבים תזונתיים 4.9 גרם 49.5 גרםשומן רווי 15.2 גרם 152.3 גרםכולסטרול 29.9 מ״ג 299.4 מ״גסידן 32.2 מ״ג 321.9 מ״גברזל 2.7 מ״ג 26.7 מ״גאשלגן 240.8 מ״ג 2407.6 מ״גאבץ 1.7 מ״ג 16.5 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 9 | זמן הכנה שעה ו-30 דק׳ | זמן כולל 6 שעות | קלוריות 862 | כמות מנות 10 |
---|
מצרכים
מצרכים
בצק
-
1 ק"ג קמח לבן
-
2 כפות שמרים יבשים
-
7 כפות סוכר לבן
-
1/2 כפית מלח דק
-
420 מ"ל מים פושרים
-
3/4 כוס שמן קנולה
קיפולים
-
300 גרם בלובנד – ללא תוספת מלח
מילוי
-
2 חבילות שוקולד מריר200 גרם
הברשה
-
1 ביצה L
אופן הכנה
- מכניסים את הקמח, השמרים והסוכר למיקסר ומערבבים, מוסיפים את המים והשמן ולשים כ-2 דק׳.
- מוסיפים את המלח ולשים 5 דק’ נוספות.
- עוטפים את הבצק ונותנים לו מנוחה של רבע שעה.
- חותכים 150 גרם מרגרינה לפרוסות ומניחים על נייר אפיה, מניחים מעל עוד נייר אפייה ומרדדים את המרגרינה למלבן.
- מניחים את הבצק בין שני ניירות אפייה ומרדדים למלבן.
- שמים את עלה המרגרינה על עלה בצק.
- מקפלים את המלבן לחצי ומהדקים היטב בצדדים בצביטות עד שהמרגרינה נבלעת לגמרי בתוך הבצק.
- מרדדים בעדינות למלבן נוסף ומקפלים שוב.
- כאשר מלבן הבצק מונח על משטח עבודה נקי מקפלים את שני השלישים העליונים מכל שטח המלבן. ואת החלק התחתון מקפלים על הקיפול שכבר נוצר.
- מכניסים את הבצק למקרר למנוחה של שעתיים.
- חוזרים על הפעולה הזאת שוב עם החלק השני של המרגרינה שנותרה.
- מרדדים את הבצק שוב למלבן, מקפלים לשלוש ושוב נותנים לבצק לנוח במקרר שעתיים.
- חוזרים על הפעולה שוב - הפעם השלישית, ללא מרגרינה, רק קיפולים.
- מרדדים את הבצק למלבן וחותכים למשולשים.
- מניחים בתחתית כל משולש 2 קוביות שוקולד מריר ומגלגלים.
- מניחים את הקרואסונים על תבנית תנור מרופדת בנייר אפייה ומתפיחים כשעה.
- מחממים תנור לחום של 200 מעלות טורבו.
- מורחים בביצה ואופים 20 דקות.
אופן הכנה
- מכניסים את הקמח, השמרים והסוכר למיקסר ומערבבים, מוסיפים את המים והשמן ולשים כ-2 דק׳.
- מוסיפים את המלח ולשים 5 דק’ נוספות.
- עוטפים את הבצק ונותנים לו מנוחה של רבע שעה.
- חותכים 150 גרם מרגרינה לפרוסות ומניחים על נייר אפיה, מניחים מעל עוד נייר אפייה ומרדדים את המרגרינה למלבן.
- מניחים את הבצק בין שני ניירות אפייה ומרדדים למלבן.
- שמים את עלה המרגרינה על עלה בצק.
- מקפלים את המלבן לחצי ומהדקים היטב בצדדים בצביטות עד שהמרגרינה נבלעת לגמרי בתוך הבצק.
- מרדדים בעדינות למלבן נוסף ומקפלים שוב.
- כאשר מלבן הבצק מונח על משטח עבודה נקי מקפלים את שני השלישים העליונים מכל שטח המלבן. ואת החלק התחתון מקפלים על הקיפול שכבר נוצר.
- מכניסים את הבצק למקרר למנוחה של שעתיים.
- חוזרים על הפעולה הזאת שוב עם החלק השני של המרגרינה שנותרה.
- מרדדים את הבצק שוב למלבן, מקפלים לשלוש ושוב נותנים לבצק לנוח במקרר שעתיים.
- חוזרים על הפעולה שוב - הפעם השלישית, ללא מרגרינה, רק קיפולים.
- מרדדים את הבצק למלבן וחותכים למשולשים.
- מניחים בתחתית כל משולש 2 קוביות שוקולד מריר ומגלגלים.
- מניחים את הקרואסונים על תבנית תנור מרופדת בנייר אפייה ומתפיחים כשעה.
- מחממים תנור לחום של 200 מעלות טורבו.
- מורחים בביצה ואופים 20 דקות.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן