קרואסון שוקולד מושלם של נוי מיארה!

מתכון מושלם של נוי מיארה לקרואסון שוקולד מפנק שתשמחו לנשנש ליד הקפה או לבוסט מתוק במהלך היום! קרואסון אוורירי ומפנק כמו במאפייה
מתכון מושלם של נוי מיארה לקרואסון שוקולד מפנק שתשמחו לנשנש ליד הקפה או לבוסט מתוק במהלך היום! קרואסון אוורירי ומפנק כמו במאפייה
  • נוי מיארה
שמרו
כשר
5 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    9
  • הכנה שעה ו-30 דק׳
    כולל 6 שעות
  • קלוריות
    862
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 861.6 קק״ל 8616.2 קק״ל
    פחמימות 95.7 גרם 957.3 גרם
    שומן 46.6 גרם 466.1 גרם
    נתרן 184.2 מ״ג 1841.6 מ״ג
    חלבון 13.3 גרם 132.7 גרם
    סיבים תזונתיים 4.9 גרם 49.5 גרם
    שומן רווי 15.2 גרם 152.3 גרם
    כולסטרול 29.9 מ״ג 299.4 מ״ג
    סידן 32.2 מ״ג 321.9 מ״ג
    ברזל 2.7 מ״ג 26.7 מ״ג
    אשלגן 240.8 מ״ג 2407.6 מ״ג
    אבץ 1.7 מ״ג 16.5 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    9
  • הכנה שעה ו-30 דק׳
    כולל 6 שעות
  • קלוריות
    862
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 861.6 קק״ל 8616.2 קק״ל
    פחמימות 95.7 גרם 957.3 גרם
    שומן 46.6 גרם 466.1 גרם
    נתרן 184.2 מ״ג 1841.6 מ״ג
    חלבון 13.3 גרם 132.7 גרם
    סיבים תזונתיים 4.9 גרם 49.5 גרם
    שומן רווי 15.2 גרם 152.3 גרם
    כולסטרול 29.9 מ״ג 299.4 מ״ג
    סידן 32.2 מ״ג 321.9 מ״ג
    ברזל 2.7 מ״ג 26.7 מ״ג
    אשלגן 240.8 מ״ג 2407.6 מ״ג
    אבץ 1.7 מ״ג 16.5 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מאפים מתוקים
נוי מיארה
X

5 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

מילוי

הברשה


אופן הכנה

  1. מכניסים את הקמח, השמרים והסוכר למיקסר ומערבבים, מוסיפים את המים והשמן ולשים כ-2 דק׳.
  2. מוסיפים את המלח ולשים 5 דק’ נוספות.
  3. עוטפים את הבצק ונותנים לו מנוחה של רבע שעה.
  4. חותכים 150 גרם מרגרינה לפרוסות ומניחים על נייר אפיה, מניחים מעל עוד נייר אפייה ומרדדים את המרגרינה למלבן.
  5. מניחים את הבצק בין שני ניירות אפייה ומרדדים למלבן.
  6. שמים את עלה המרגרינה על עלה בצק.
  7. מקפלים את המלבן לחצי ומהדקים היטב בצדדים בצביטות עד שהמרגרינה נבלעת לגמרי בתוך הבצק.
  8. מרדדים בעדינות למלבן נוסף ומקפלים שוב.
  9. כאשר מלבן הבצק מונח על משטח עבודה נקי מקפלים את שני השלישים העליונים מכל שטח המלבן. ואת החלק התחתון מקפלים על הקיפול שכבר נוצר.
  10. מכניסים את הבצק למקרר למנוחה של שעתיים.
  11. חוזרים על הפעולה הזאת שוב עם החלק השני של המרגרינה שנותרה.
  12. מרדדים את הבצק שוב למלבן, מקפלים לשלוש ושוב נותנים לבצק לנוח במקרר שעתיים.
  13. חוזרים על הפעולה שוב - הפעם השלישית, ללא מרגרינה, רק קיפולים.
  14. מרדדים את הבצק למלבן וחותכים למשולשים.
  15. מניחים בתחתית כל משולש 2 קוביות שוקולד מריר ומגלגלים.
  16. מניחים את הקרואסונים על תבנית תנור מרופדת בנייר אפייה ומתפיחים כשעה.
  17. מחממים תנור לחום של 200 מעלות טורבו.
  18. מורחים בביצה ואופים 20 דקות.

    קרואסון שוקולד. צילום: נוי מיארה
    קרואסון שוקולד. צילום: נוי מיארה


מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
קרואסון שוקולד מושלם של נוי מיארה!

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (7)

Avatar

      Avatar
      מערכת Foody

      כן, זה אפשרי.

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות