קרין גורן אופה פיצה מהירה ללא שמרים
בא לכם פיצה ואין לכם שמרים בבית? קרין גורן מכינה פיצה מהירה ומפנקת, ללא שמרים וללא התפחה - בקלי קלות. 40 דקות גג ואתם מסודרים עם פיצה לכל החברים או המשפחה
בא לכם פיצה ואין לכם שמרים בבית? קרין גורן מכינה פיצה מהירה ומפנקת, ללא שמרים וללא התפחה - בקלי קלות. 40 דקות גג ואתם מסודרים עם פיצה לכל החברים או המשפחה
- קרין גורן
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 468.3 קק״ל 5619.6 קק״לפחמימות 76.7 גרם 920.1 גרםשומן 9.3 גרם 111.7 גרםנתרן 943.7 מ״ג 11324.8 מ״גחלבון 18.8 גרם 225.2 גרםסיבים תזונתיים 4.9 גרם 58.5 גרםשומן רווי 3.1 גרם 36.6 גרםכולסטרול 86.7 מ״ג 1040.2 מ״גסידן 216.8 מ״ג 2601.2 מ״גברזל 2.4 מ״ג 28.9 מ״גאשלגן 550.5 מ״ג 6605.6 מ״גאבץ 2.2 מ״ג 26.5 מ״גסגור
-
מרכיבים12
-
הכנה 30 דק׳כולל 40 דק׳
-
קלוריות468
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 468.3 קק״ל 5619.6 קק״לפחמימות 76.7 גרם 920.1 גרםשומן 9.3 גרם 111.7 גרםנתרן 943.7 מ״ג 11324.8 מ״גחלבון 18.8 גרם 225.2 גרםסיבים תזונתיים 4.9 גרם 58.5 גרםשומן רווי 3.1 גרם 36.6 גרםכולסטרול 86.7 מ״ג 1040.2 מ״גסידן 216.8 מ״ג 2601.2 מ״גברזל 2.4 מ״ג 28.9 מ״גאשלגן 550.5 מ״ג 6605.6 מ״גאבץ 2.2 מ״ג 26.5 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 12 | זמן הכנה 30 דק׳ | זמן כולל 40 דק׳ | קלוריות 468 | כמות מנות 12 |
---|
מצרכים
מצרכים
בצק
-
1 ק"ג קמח לבן
-
3 ביצים L
-
600 מ"ל יוגורט 1.5%
-
1 כף גדושה סוכר לבן
-
1 כפית גדושה מלח דק
מילוי
-
200 גרם גבינת מוצרלהמגוררת
-
250 גרם רסק עגבניות
-
250 גרם קטשופ
-
1 כף אורגנו יבש
-
1 מיכל תרסיס שמן זית
-
1 חופן זיתים ירוקיםמגולענים
-
1 חופן שומשום
אופן הכנה
- מחממים תנור לחום של 220 מעלות.
- מכינים את הבצק: לשים את כל חומרי הבצק במיקסר עם וו לישה למשך דקה או שתיים, עד שאין יותר קמח בתחתית הקערה. הבצק יוצא דביק מעט.
- מניחים את הבצק על גבי נייר אפייה ומחלקים אותו לשלושה חלקים שווים.
- מכינים את הפיצה: משמנים תבנית עגולה שטוחה לפיצה.
- מרדדים כל חלק של בצק בין שני ניירות אפייה לעיגול דק יחסית. העיגול צריך להיות גדול יותר מתבנית הפיצה, כדי שאפשר יהיה למלא את השוליים במוצרלה.
- מעבירים את הבצק לתבנית הפיצה.
- מפזרים מוצרלה בשולי הפיצה, מקפלים מעליה את הבצק ומהדקים לסגירה.
- משמנים את שולי הבצק ומפזרים עליו שומשום.
- מערבבים את הקטשופ, רסק העגבניות והאורגנו ומורחים על הפיצה.
- מפזרים מוצרלה וזיתים מעל.
- אופים 10 דקות. חותכים בגלגלת פיצה ומגישים חם.
אופן הכנה
- מחממים תנור לחום של 220 מעלות.
- מכינים את הבצק: לשים את כל חומרי הבצק במיקסר עם וו לישה למשך דקה או שתיים, עד שאין יותר קמח בתחתית הקערה. הבצק יוצא דביק מעט.
- מניחים את הבצק על גבי נייר אפייה ומחלקים אותו לשלושה חלקים שווים.
- מכינים את הפיצה: משמנים תבנית עגולה שטוחה לפיצה.
- מרדדים כל חלק של בצק בין שני ניירות אפייה לעיגול דק יחסית. העיגול צריך להיות גדול יותר מתבנית הפיצה, כדי שאפשר יהיה למלא את השוליים במוצרלה.
- מעבירים את הבצק לתבנית הפיצה.
- מפזרים מוצרלה בשולי הפיצה, מקפלים מעליה את הבצק ומהדקים לסגירה.
- משמנים את שולי הבצק ומפזרים עליו שומשום.
- מערבבים את הקטשופ, רסק העגבניות והאורגנו ומורחים על הפיצה.
- מפזרים מוצרלה וזיתים מעל.
- אופים 10 דקות. חותכים בגלגלת פיצה ומגישים חם.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (3)
היי, האם ניתן להחליף קמח תופח בקמח רגיל עם אבקת אפיה? והאם הבצק הנ”ל מתאים גם להכנת מאפים כמו פוקאצ’ה?
ניתן להחליף את הקמח התופח בקמח רגיל עם אבקת אפייה.
היי