קרין גורן מכינה עוגיות מקרון שוקולד בטעם אלוהי!

מי לא אוהב מקרונים? עוגיות מקרון שוקולד בניחוח צרפתי ובטעם אלוהי! צעד אחר צעד להכנת עוגיות מקרון פריכות מבחוץ ונימוחות מבפנים
מי לא אוהב מקרונים? עוגיות מקרון שוקולד בניחוח צרפתי ובטעם אלוהי! צעד אחר צעד להכנת עוגיות מקרון פריכות מבחוץ ונימוחות מבפנים
  • קרין גורן
שמרו
כשר
18 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    7
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעתיים
  • קלוריות
    53
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 53.1 קק״ל 1859.5 קק״ל
    פחמימות 1.1 גרם 38.5 גרם
    שומן 1.7 גרם 58.8 גרם
    נתרן 0.4 מ״ג 14.1 מ״ג
    חלבון 1.0 גרם 33.4 גרם
    סיבים תזונתיים 0.7 גרם 25.6 גרם
    שומן רווי 0.3 גרם 11.1 גרם
    כולסטרול 0.1 מ״ג 5.1 מ״ג
    סידן 8.8 מ״ג 308.9 מ״ג
    ברזל 0.3 מ״ג 11.6 מ״ג
    אשלגן 31.7 מ״ג 1110.1 מ״ג
    אבץ 0.3 מ״ג 9.8 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    7
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעתיים
  • קלוריות
    53
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 53.1 קק״ל 1859.5 קק״ל
    פחמימות 1.1 גרם 38.5 גרם
    שומן 1.7 גרם 58.8 גרם
    נתרן 0.4 מ״ג 14.1 מ״ג
    חלבון 1.0 גרם 33.4 גרם
    סיבים תזונתיים 0.7 גרם 25.6 גרם
    שומן רווי 0.3 גרם 11.1 גרם
    כולסטרול 0.1 מ״ג 5.1 מ״ג
    סידן 8.8 מ״ג 308.9 מ״ג
    ברזל 0.3 מ״ג 11.6 מ״ג
    אשלגן 31.7 מ״ג 1110.1 מ״ג
    אבץ 0.3 מ״ג 9.8 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
עוגיות
קרין גורן
X

18 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

עוגיות

מילוי


אופן הכנה

  1. מנפים במסננת אבקת סוכר, אבקת שקדים וקקאו לתוך קערה.
  2. בקערת המיקסר עם בלון הקצפה מכניסים את החלבונים ומקציפים במהירות בינונית כדקה, עד לקבלת קצף לבן.
  3. מוסיפים את הסוכר בהדרגה, תוך כדי הקצפה ומקציפים עוד דקה עד לקבלת קצף לבן ורך כמו קרם.
  4. מעבירים את הקצף לקערה רחבה, מוסיפים את האבקות ומערבבים בתנועות קיפול בעזרת מרית עד לקבלת תערובת אחידה.
  5. לקראת סיום הקיפול מוסיפים (לא חובה) ג’ל מאכל אדום (להדגשת הצבע החום אחרי האפייה).
  6. מעבירים את הבלילה לשקית זילוף עם פייה רחבה חלקה (בקוטר 10-12 מ”מ) ומזלפים עיגולים בקוטר של 4 ס”מ בערך, באופן מרווח על תבנית מרופדת בנייר אפייה.
  7. מניחים בצד למשך 30 דקות עד שעה, עד שהעוגיות מתייבשות מעט, אינן דביקות למגע ונוצר להן מעין קרום מלמעלה.
  8. אופים בתנור בחום של 160 מעלות במשך כ-10 דקות. מצננים.
  9. מורחים ממרח שוקולד או כל מילוי אחר שאתם אוהבים על בסיס העוגייה וסוגרים אותה עם עוגייה נוספת לצורת סנדוויץ’.
  10. מכניסים את העוגיות למקרר שיספחו את הלחות של המילוי ומגישים.

 


מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
קרין גורן מכינה עוגיות מקרון שוקולד בטעם אלוהי!

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (4)

Avatar

    Avatar
    אורטל מיכאלשווילי

    כל אבקת סוכר והשקדים והקקאו מתערבב בקערה אחת ? או לשים את הסוכר בקצף?

      Avatar
      מערכת Foody

      היי אורטל, כל האבקות בקערה אחת.
      הסוכר הרגיל בהקצפה

    Avatar
    לוי בתיה

    היי במידה ורוצים מקרונים לא שוקולד אלה טעים אחרים וצבעים אחרים במה מחליפים את הקקאו תודה.

      Avatar
      מערכת Foody

      היי לוי, ניתן להשתמש בצבעי מאכל.

קטגוריות

אביזרים

טכניקות