רוסטביף עסיסי עם סלסה פיקנטית ועגבניות צלויות
רוסטביף שפיץ שייטל חלומי בנינג'ה גריל שיגרום לכל המשפחה להתאסף מפינות הבית בעקבות הריחות הטובים. מוגש עם סלסה פיקנטית שמכינים ברגע ועגבניות צלויות בגריל
רוסטביף שפיץ שייטל חלומי בנינג'ה גריל שיגרום לכל המשפחה להתאסף מפינות הבית בעקבות הריחות הטובים. מוגש עם סלסה פיקנטית שמכינים ברגע ועגבניות צלויות בגריל
- אושר אידלמן
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 112.1 קק״ל 448.4 קק״לפחמימות 7.1 גרם 28.5 גרםשומן 9.2 גרם 36.8 גרםנתרן 2828.1 מ״ג 11312.4 מ״גחלבון 1.2 גרם 4.7 גרםסיבים תזונתיים 2.2 גרם 8.9 גרםשומן רווי 1.1 גרם 4.6 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 51.9 מ״ג 207.5 מ״גברזל 1.0 מ״ג 4.0 מ״גאשלגן 118.5 מ״ג 474.0 מ״גאבץ 0.2 מ״ג 0.7 מ״גסגור
-
מרכיבים14
-
הכנה 20 דק׳כולל 3 שעות ו-25 דק׳
-
קלוריות112
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 112.1 קק״ל 448.4 קק״לפחמימות 7.1 גרם 28.5 גרםשומן 9.2 גרם 36.8 גרםנתרן 2828.1 מ״ג 11312.4 מ״גחלבון 1.2 גרם 4.7 גרםסיבים תזונתיים 2.2 גרם 8.9 גרםשומן רווי 1.1 גרם 4.6 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 51.9 מ״ג 207.5 מ״גברזל 1.0 מ״ג 4.0 מ״גאשלגן 118.5 מ״ג 474.0 מ״גאבץ 0.2 מ״ג 0.7 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 14 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל 3 שעות ו-25 דק׳ | קלוריות 112 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
אופן הכנה
- מוציאים את נתח הבשר מהמקרר לטמפ’ חדר למשך שעתיים.
- מפזרים מלח וסוכר מכל צידי הנתח.
- מחממים את הנינג’ה גריל על תכנית צלייה (Roast) בחום 120 מעלות וכאשר פלטת הגריל חמה מוסיפים את הנתח ועשבי התבלין וצולים כ-30 דקות.
- כעת מוציאים את הנתח הצלוי, מכסים בנייר כסף ומאפשרים לו לנוח כ-20 דקות לפחות (למידת עשייה מדיום מדויקת, מומלץ למדוד טמפ’ פנימית של 55-58 מעלות במרכז חלקו העבה מיד לאחר הצלייה).
- בינתיים מכינים את הסלסה: מערבבים יחד את כל הרכיבים, טועמים ומתקנים תיבול אם צריך.
- מחממים את הנינג׳ה גריל על תוכנית HIGH בטמפ’ 260 מעלות ומניחים את עגבניות השרי בתבנית. צולים 4 דקות.
- פורסים את הסטייק בעזרת סכין חדה ומגישים עם העגבניות הצלויות, הסלסה הרעננה, שמן זית, מלח גס ופלפל שחור.
אופן הכנה
- מוציאים את נתח הבשר מהמקרר לטמפ’ חדר למשך שעתיים.
- מפזרים מלח וסוכר מכל צידי הנתח.
- מחממים את הנינג’ה גריל על תכנית צלייה (Roast) בחום 120 מעלות וכאשר פלטת הגריל חמה מוסיפים את הנתח ועשבי התבלין וצולים כ-30 דקות.
- כעת מוציאים את הנתח הצלוי, מכסים בנייר כסף ומאפשרים לו לנוח כ-20 דקות לפחות (למידת עשייה מדיום מדויקת, מומלץ למדוד טמפ’ פנימית של 55-58 מעלות במרכז חלקו העבה מיד לאחר הצלייה).
- בינתיים מכינים את הסלסה: מערבבים יחד את כל הרכיבים, טועמים ומתקנים תיבול אם צריך.
- מחממים את הנינג׳ה גריל על תוכנית HIGH בטמפ’ 260 מעלות ומניחים את עגבניות השרי בתבנית. צולים 4 דקות.
- פורסים את הסטייק בעזרת סכין חדה ומגישים עם העגבניות הצלויות, הסלסה הרעננה, שמן זית, מלח גס ופלפל שחור.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (14)
אם משתמשים בפלטת גריל נראה לי שלא יהיה מספיק גובה לנתח, האם אפשר לצלות אותו בסיר הפנימי?
למה לא? כדאי לפעול על פי ההנחיות
האם אפשר להחליף בנתח סינטה של 1 ק”ג? (הכל ישאר אותו דבר?)
אפשר