עולה על הגריל – רוסט של דלורית עם מרווה וגבינה בולגרית

מנה צמחונית ומיוחדת במיוחד לחג השבועות הקרב ובא - דלורית צלויה עם מרווה ומוגשת עם פירורי גבינה בולגרית, פירורי לחם וגרעיני דלעת שמוסיפים פריכות ומרקם עשיר
מנה צמחונית ומיוחדת במיוחד לחג השבועות הקרב ובא - דלורית צלויה עם מרווה ומוגשת עם פירורי גבינה בולגרית, פירורי לחם וגרעיני דלעת שמוסיפים פריכות ומרקם עשיר
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 15 דק׳
    כולל שעה ו-10 דק׳
  • קלוריות
    143
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 143.4 קק״ל 573.7 קק״ל
    פחמימות 9.3 גרם 37.3 גרם
    שומן 11.3 גרם 45.3 גרם
    נתרן 194.6 מ״ג 778.5 מ״ג
    חלבון 2.0 גרם 7.9 גרם
    סיבים תזונתיים 0.8 גרם 3.0 גרם
    שומן רווי 1.7 גרם 6.8 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 17.5 מ״ג 69.9 מ״ג
    ברזל 0.5 מ״ג 2.0 מ״ג
    אשלגן 25.8 מ״ג 103.2 מ״ג
    אבץ 0.2 מ״ג 0.8 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 15 דק׳
    כולל שעה ו-10 דק׳
  • קלוריות
    143
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 143.4 קק״ל 573.7 קק״ל
    פחמימות 9.3 גרם 37.3 גרם
    שומן 11.3 גרם 45.3 גרם
    נתרן 194.6 מ״ג 778.5 מ״ג
    חלבון 2.0 גרם 7.9 גרם
    סיבים תזונתיים 0.8 גרם 3.0 גרם
    שומן רווי 1.7 גרם 6.8 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 17.5 מ״ג 69.9 מ״ג
    ברזל 0.5 מ״ג 2.0 מ״ג
    אשלגן 25.8 מ״ג 103.2 מ״ג
    אבץ 0.2 מ״ג 0.8 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
סלטים חמים
מערכת Foody
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

דלורית צלויה

הגשה


אופן הכנה

  1. מחממים תנור לחום של 180 מעלות ומרפדים שתי תבניות בנייר אפייה.
  2. מניחים את הדלעת בתבנית ומזלפים מעל שמן זית, מלח ופלפל. מפזרים עלי מרווה. צולים שעה או עד שהדלעת רכה וזהובה.
  3. מברישים את פרוסות הלחם בשמן זית, מעבירים לתבנית השנייה, מניחים בתבנית גם את גרעיני הדלעת וקולים 12 דקות או עד להזהבה.
  4. מצננים וטוחנים את הלחם הקלוי לפירורים גסים, שומרים את גרעיני הדלעת בקערית בצד.
  5. מפוררים גבינה בולגרית, מפזרים מעל הדלוריות וצולים עוד 3-5 דקות. מוציאים מהתנור, מוסיפים את פירורי הלחם וגרעיני הדלעת ומגישים מיד.מתכון מתוך אתר משק צוריאל.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
עולה על הגריל – רוסט של דלורית עם מרווה וגבינה בולגרית

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות