ריבוליטה – מרק לחם איטלקי ישירות מטוסקנה
צ'או טוסקנה! מתכון נפלא לריבוליטה - מרק לחם איטלקי טוסקני עשוי משאריות לחם שסופגות את כל הטעמים, לארוחת ערב מחממת ועשירה
צ'או טוסקנה! מתכון נפלא לריבוליטה - מרק לחם איטלקי טוסקני עשוי משאריות לחם שסופגות את כל הטעמים, לארוחת ערב מחממת ועשירה
- מערכת Foody
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 540.8 קק״ל 2704.1 קק״לפחמימות 48.8 גרם 243.8 גרםסוכר 21.9 גרם 109.3 גרםשומן 23.5 גרם 117.5 גרםנתרן 1050.9 מ״ג 5254.4 מ״גחלבון 16.9 גרם 84.4 גרםסיבים תזונתיים 23.4 גרם 117.1 גרםשומן רווי 4.9 גרם 24.6 גרםכולסטרול 6.1 מ״ג 30.5 מ״גסידן 573.0 מ״ג 2864.8 מ״גברזל 62.8 מ״ג 314.2 מ״גאשלגן 3539.9 מ״ג 17699.5 מ״גאבץ 1.8 מ״ג 8.9 מ״גסגור
-
מרכיבים13
-
הכנה 15 דק׳כולל 45 דק׳
-
קלוריות541
-
רמת קושי:בינונית
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 540.8 קק״ל 2704.1 קק״לפחמימות 48.8 גרם 243.8 גרםסוכר 21.9 גרם 109.3 גרםשומן 23.5 גרם 117.5 גרםנתרן 1050.9 מ״ג 5254.4 מ״גחלבון 16.9 גרם 84.4 גרםסיבים תזונתיים 23.4 גרם 117.1 גרםשומן רווי 4.9 גרם 24.6 גרםכולסטרול 6.1 מ״ג 30.5 מ״גסידן 573.0 מ״ג 2864.8 מ״גברזל 62.8 מ״ג 314.2 מ״גאשלגן 3539.9 מ״ג 17699.5 מ״גאבץ 1.8 מ״ג 8.9 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 13 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל 45 דק׳ | קלוריות 541 | כמות מנות 5 |
---|
מצרכים
מצרכים
מרק
-
1/3 כוס שמן זית
-
1 בצל גדולקצוץ
-
6 שיני שוםכתושות
-
3 גבעולי סלריקצוצים
-
3 גזרים גדוליםחתוכים לטבעות דקות
-
2 צנצנות רוטב עגבניות נפוליטנה
-
קורט מלח דקלפי הטעם
-
קורט פלפל שחור טחוןלפי הטעם
-
4 כוסות מים רותחים
-
1 חבילה קיילקרועים ללא הגבעולים
-
1/2 כיכר לחם אחידקרוע לחתיכות גסות
הגשה
-
קורט שבבי צ’ילי יבשלא חובה
-
50 גרם גבינת פרמזןמגוררת
אופן הכנה
- מחממים את השמן בסיר ומטגנים את הבצל, השום, הסלרי והגזר במשך 8-10 דקות.
- מכניסים את רוטב העגבניות והשעועית, מתבלים במלח ופלפל ומערבבים היטב.
- מוסיפים את המים הרותחים, מערבבים ומביאים לרתיחה. מנמיכים את הלהבה ומבשלים במשך 10 דקות.
- מחממים תנור לחום של 200 מעלות.
- שמים בתוך הסיר את עלי הקייל ומערבבים.
- מוסיפים את חתיכות הלחם ולוחצים קלות כדי שיכנסו לסיר (לא מערבבים).
- יוצקים מעל שמן זית ומעבירים את הסיר לתנור למשך 10 דקות.
- מוציאים את הסיר מהתנור, יוצקים את המרק לקערות הגשה, מפזרים מעט צ’ילי (לא חובה) ופרמזן ומגישים מיד.
אופן הכנה
- מחממים את השמן בסיר ומטגנים את הבצל, השום, הסלרי והגזר במשך 8-10 דקות.
- מכניסים את רוטב העגבניות והשעועית, מתבלים במלח ופלפל ומערבבים היטב.
- מוסיפים את המים הרותחים, מערבבים ומביאים לרתיחה. מנמיכים את הלהבה ומבשלים במשך 10 דקות.
- מחממים תנור לחום של 200 מעלות.
- שמים בתוך הסיר את עלי הקייל ומערבבים.
- מוסיפים את חתיכות הלחם ולוחצים קלות כדי שיכנסו לסיר (לא מערבבים).
- יוצקים מעל שמן זית ומעבירים את הסיר לתנור למשך 10 דקות.
- מוציאים את הסיר מהתנור, יוצקים את המרק לקערות הגשה, מפזרים מעט צ’ילי (לא חובה) ופרמזן ומגישים מיד.
בשיתוף עם קנור
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן