ריבוליטה – מרק לחם איטלקי ישירות מטוסקנה

צ'או טוסקנה! מתכון נפלא לריבוליטה - מרק לחם איטלקי טוסקני עשוי משאריות לחם שסופגות את כל הטעמים, לארוחת ערב מחממת ועשירה
צ'או טוסקנה! מתכון נפלא לריבוליטה - מרק לחם איטלקי טוסקני עשוי משאריות לחם שסופגות את כל הטעמים, לארוחת ערב מחממת ועשירה
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
6 דירגו [ציון 4.5]
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 45 דק׳
  • קלוריות
    541
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 540.8 קק״ל 2704.1 קק״ל
    פחמימות 48.8 גרם 243.8 גרם
    סוכר 21.9 גרם 109.3 גרם
    שומן 23.5 גרם 117.5 גרם
    נתרן 1050.9 מ״ג 5254.4 מ״ג
    חלבון 16.9 גרם 84.4 גרם
    סיבים תזונתיים 23.4 גרם 117.1 גרם
    שומן רווי 4.9 גרם 24.6 גרם
    כולסטרול 6.1 מ״ג 30.5 מ״ג
    סידן 573.0 מ״ג 2864.8 מ״ג
    ברזל 62.8 מ״ג 314.2 מ״ג
    אשלגן 3539.9 מ״ג 17699.5 מ״ג
    אבץ 1.8 מ״ג 8.9 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 45 דק׳
  • קלוריות
    541
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 540.8 קק״ל 2704.1 קק״ל
    פחמימות 48.8 גרם 243.8 גרם
    סוכר 21.9 גרם 109.3 גרם
    שומן 23.5 גרם 117.5 גרם
    נתרן 1050.9 מ״ג 5254.4 מ״ג
    חלבון 16.9 גרם 84.4 גרם
    סיבים תזונתיים 23.4 גרם 117.1 גרם
    שומן רווי 4.9 גרם 24.6 גרם
    כולסטרול 6.1 מ״ג 30.5 מ״ג
    סידן 573.0 מ״ג 2864.8 מ״ג
    ברזל 62.8 מ״ג 314.2 מ״ג
    אשלגן 3539.9 מ״ג 17699.5 מ״ג
    אבץ 1.8 מ״ג 8.9 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרקים
מערכת Foody
X

6 דירגו [ציון 4.5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

מרק

הגשה


אופן הכנה

  1. מחממים את השמן בסיר ומטגנים את הבצל, השום, הסלרי והגזר במשך 8-10 דקות.
  2. מכניסים את רוטב העגבניות והשעועית, מתבלים במלח ופלפל ומערבבים היטב.
  3. מוסיפים את המים הרותחים, מערבבים ומביאים לרתיחה. מנמיכים את הלהבה ומבשלים במשך 10 דקות.
  4. מחממים תנור לחום של 200 מעלות.
  5. שמים בתוך הסיר את עלי הקייל ומערבבים.
  6. מוסיפים את חתיכות הלחם ולוחצים קלות כדי שיכנסו לסיר (לא מערבבים).
  7. יוצקים מעל שמן זית ומעבירים את הסיר לתנור למשך 10 דקות.
  8. מוציאים את הסיר מהתנור, יוצקים את המרק לקערות הגשה, מפזרים מעט צ’ילי (לא חובה) ופרמזן ומגישים מיד.
ריבוליטה - מרק לחם איטלקי 2
ריבוליטה - מרק לחם איטלקי. צילום: נמרוד סונדרס

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
ריבוליטה – מרק לחם איטלקי ישירות מטוסקנה

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות