-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 295.0 קק״ל 1179.8 קק״לפחמימות 20.3 גרם 81.1 גרםשומן 14.0 גרם 56.2 גרםנתרן 278.3 מ״ג 1113.3 מ״גחלבון 13.2 גרם 52.9 גרםסיבים תזונתיים 2.1 גרם 8.5 גרםשומן רווי 6.4 גרם 25.7 גרםכולסטרול 18.8 מ״ג 75.1 מ״גסידן 122.8 מ״ג 491.3 מ״גברזל 1.7 מ״ג 6.7 מ״גאשלגן 277.2 מ״ג 1108.6 מ״גאבץ 1.6 מ״ג 6.3 מ״גסגור
-
מרכיבים13
-
הכנה 25 דק׳כולל 50 דק׳
-
קלוריות295
-
רמת קושי:בינונית
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 295.0 קק״ל 1179.8 קק״לפחמימות 20.3 גרם 81.1 גרםשומן 14.0 גרם 56.2 גרםנתרן 278.3 מ״ג 1113.3 מ״גחלבון 13.2 גרם 52.9 גרםסיבים תזונתיים 2.1 גרם 8.5 גרםשומן רווי 6.4 גרם 25.7 גרםכולסטרול 18.8 מ״ג 75.1 מ״גסידן 122.8 מ״ג 491.3 מ״גברזל 1.7 מ״ג 6.7 מ״גאשלגן 277.2 מ״ג 1108.6 מ״גאבץ 1.6 מ״ג 6.3 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 13 | זמן הכנה 25 דק׳ | זמן כולל 50 דק׳ | קלוריות 295 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
ריזוטו
-
1 כוס פטריות שיטאקה מיובשותמזרח מערב
-
1 בצל בינוני
-
4 שיני שום
-
1 קופסה פטריות שמפיניון
-
20 גרם חמאה
-
2 כפות שמן זית
-
1 כפית טימין טרי
-
1 כוס יין לבן יבש
-
2 כפות רוטב סויהמזרח מערב
-
3 כפות רוטב פטריות הוי סטירמזרח מערב
-
1 כוס אורז עגולמזרח מערב
-
2 כוסות ציר ירקות
-
1/2 כוס גבינת פרמזן
אופן הכנה
- משרים את פטריות השיטאקי בקערה עם כוס מים חמים למשך 15 דקות. מוציאים את הפטריות וחותכים לרצועות דקות מאוד.
- קולפים את הבצל והשום וקוצצים לקוביות קטנות, ואת הפטריות לפרוסות. מגררים דק את הגבינה.
- בסיר רחב ממיסים את החמאה ושמן הזית ומטגנים את הבצל והשום עד ריכוך. מוסיפים את הפטריות והטימין ומטגנים במשך 3-5 דקות. מוסיפים את היין ומבשלים כ-3 דקות, עד שהאלכוהול מתאדה.
מוסיפים רוטב סויה ורוטב פטריות צמחוני ומערבבים היטב. - מוסיפים את האורז ומערבבים היטב.
- מתחילים להוסיף את הציר, מצקת אחת בכל פעם, תוך כדי ערבוב, עד שהאורז מוכן.
- מוסיפים את הפרמז’ן, טועמים ומתקנים את התיבול. מגישים.
אופן הכנה
- משרים את פטריות השיטאקי בקערה עם כוס מים חמים למשך 15 דקות. מוציאים את הפטריות וחותכים לרצועות דקות מאוד.
- קולפים את הבצל והשום וקוצצים לקוביות קטנות, ואת הפטריות לפרוסות. מגררים דק את הגבינה.
- בסיר רחב ממיסים את החמאה ושמן הזית ומטגנים את הבצל והשום עד ריכוך. מוסיפים את הפטריות והטימין ומטגנים במשך 3-5 דקות. מוסיפים את היין ומבשלים כ-3 דקות, עד שהאלכוהול מתאדה.
מוסיפים רוטב סויה ורוטב פטריות צמחוני ומערבבים היטב. - מוסיפים את האורז ומערבבים היטב.
- מתחילים להוסיף את הציר, מצקת אחת בכל פעם, תוך כדי ערבוב, עד שהאורז מוכן.
- מוסיפים את הפרמז’ן, טועמים ומתקנים את התיבול. מגישים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן