שבלול פיצה תוצרת בית: ממש כמו במאפייה!
מי לא אוהב מאפה גבינות בטעם פיצה? ואם הוא גם מופחת שומן החגיגה מושלמת. שבלול פיצה וגבינות בבצק פילו, גם דיאטטי, גם טעים וגם יפהפה כמו במאפייה
מי לא אוהב מאפה גבינות בטעם פיצה? ואם הוא גם מופחת שומן החגיגה מושלמת. שבלול פיצה וגבינות בבצק פילו, גם דיאטטי, גם טעים וגם יפהפה כמו במאפייה
- שירן מתתיהו
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 303.3 קק״ל 1819.6 קק״לפחמימות 17.4 גרם 104.5 גרםשומן 19.4 גרם 116.6 גרםנתרן 855.1 מ״ג 5130.4 מ״גחלבון 13.9 גרם 83.4 גרםסיבים תזונתיים 1.0 גרם 6.0 גרםשומן רווי 6.4 גרם 38.5 גרםכולסטרול 117.2 מ״ג 703.3 מ״גסידן 363.6 מ״ג 2181.3 מ״גברזל 1.6 מ״ג 9.6 מ״גאשלגן 284.1 מ״ג 1704.6 מ״גאבץ 60.3 מ״ג 361.7 מ״גסגור
-
מרכיבים17
-
הכנה 20 דק׳כולל 40 דק׳
-
קלוריות303
-
רמת קושי:בינונית
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 303.3 קק״ל 1819.6 קק״לפחמימות 17.4 גרם 104.5 גרםשומן 19.4 גרם 116.6 גרםנתרן 855.1 מ״ג 5130.4 מ״גחלבון 13.9 גרם 83.4 גרםסיבים תזונתיים 1.0 גרם 6.0 גרםשומן רווי 6.4 גרם 38.5 גרםכולסטרול 117.2 מ״ג 703.3 מ״גסידן 363.6 מ״ג 2181.3 מ״גברזל 1.6 מ״ג 9.6 מ״גאשלגן 284.1 מ״ג 1704.6 מ״גאבץ 60.3 מ״ג 361.7 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 17 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל 40 דק׳ | קלוריות 303 | כמות מנות 6 |
---|
מצרכים
מצרכים
מילוי
-
3 חלמונים L
-
100 גרם גבינת ריקוטה 5%
-
100 גרם גבינה צפתית 5%
-
100 גרם גבינה בולגרית 5%
-
100 גרם גבינה צהובה 9%
רוטב פיצה
-
3 שיני שוםכתוש
-
2 כפות רסק עגבניותגדושות
-
1/3 כוס מים
-
1 כפית אורגנו יבש
-
1/4 כפית פלפל שחור טחון
-
1/4 כפית מלח דק
-
2 כפיות סוכר לבן
קישוט
-
1 חופן שומשום
אופן הכנה
- מכינים את הרוטב: מטגנים את השום ומוסיפים את רסק העגבניות. מערבבים ומוסיפים תבלינים ומים.
- מצמצמים מעט את הרוטב, סוגרים את האש ומקררים מעט לפני השימוש.
- את כל הגבינות מגרדים, מערבבים עם החלמונים ומעבירים לשקית זילוף.
- בקערה מערבבים יחד את החלבונים והשמן.
- כל עלה פילו מברישים בתערובת החלבון ומניחים מעל עלה נוסף, ושוב מברישים בחלבון ומניחים עלה נוסף. כך שנוצרים 3 עלי פילו זה על זה.
- לאורך הבצק מורחים 2 כפיות מהרוטב ומזלפים מעליו פס מתערובת הגבינות. מגלגלים את הבצק עד לחצי, חותכים אותו בסכין ומכינים גליל נוסף.
- מגלגלים את גליל הבצק הממולא לדוגמת שבלול. מורחים על כל שבלול את תערובת החלבון והשמן ומפזרים שומשום.
- מניחים את השבלולים בתבנית ואופים 20 דקות בטוסטר אובן של נינג׳ה המכוון לתוכנית אפייה, בחום של 200 מעלות עד שהבורקסים שחומים ויפים.
אופן הכנה
- מכינים את הרוטב: מטגנים את השום ומוסיפים את רסק העגבניות. מערבבים ומוסיפים תבלינים ומים.
- מצמצמים מעט את הרוטב, סוגרים את האש ומקררים מעט לפני השימוש.
- את כל הגבינות מגרדים, מערבבים עם החלמונים ומעבירים לשקית זילוף.
- בקערה מערבבים יחד את החלבונים והשמן.
- כל עלה פילו מברישים בתערובת החלבון ומניחים מעל עלה נוסף, ושוב מברישים בחלבון ומניחים עלה נוסף. כך שנוצרים 3 עלי פילו זה על זה.
- לאורך הבצק מורחים 2 כפיות מהרוטב ומזלפים מעליו פס מתערובת הגבינות. מגלגלים את הבצק עד לחצי, חותכים אותו בסכין ומכינים גליל נוסף.
- מגלגלים את גליל הבצק הממולא לדוגמת שבלול. מורחים על כל שבלול את תערובת החלבון והשמן ומפזרים שומשום.
- מניחים את השבלולים בתבנית ואופים 20 דקות בטוסטר אובן של נינג׳ה המכוון לתוכנית אפייה, בחום של 200 מעלות עד שהבורקסים שחומים ויפים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (2)
אין כמו שירן! מתכון אליפות! נכון?
חד משמעית כן!