שבלולים להורים: שבלולי תרד וריקוטה

למה שרק הילדים יהנו? בנוסף לשבלולי הפיצה הקלאסיים פנקו את עצמכם בשבלולי תרד וריקוטה פריכים ועשירים, מושלם לארוחת צהריים או ערב קלילה וכייפית עם הילדים
למה שרק הילדים יהנו? בנוסף לשבלולי הפיצה הקלאסיים פנקו את עצמכם בשבלולי תרד וריקוטה פריכים ועשירים, מושלם לארוחת צהריים או ערב קלילה וכייפית עם הילדים
  • תמרה אהרוני ועומר מילר
שמרו
כשר
1 דירג [ציון 5]
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 45 דק׳
  • קלוריות
    153
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 153.4 קק״ל 2301.2 קק״ל
    פחמימות 25.0 גרם 374.7 גרם
    שומן 3.8 גרם 57.7 גרם
    נתרן 167.0 מ״ג 2505.6 מ״ג
    חלבון 4.3 גרם 65.0 גרם
    סיבים תזונתיים 1.1 גרם 15.8 גרם
    שומן רווי 1.7 גרם 25.6 גרם
    כולסטרול 6.9 מ״ג 103.0 מ״ג
    סידן 39.0 מ״ג 585.3 מ״ג
    ברזל 0.7 מ״ג 10.0 מ״ג
    אשלגן 67.6 מ״ג 1014.6 מ״ג
    אבץ 0.4 מ״ג 6.0 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 45 דק׳
  • קלוריות
    153
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 153.4 קק״ל 2301.2 קק״ל
    פחמימות 25.0 גרם 374.7 גרם
    שומן 3.8 גרם 57.7 גרם
    נתרן 167.0 מ״ג 2505.6 מ״ג
    חלבון 4.3 גרם 65.0 גרם
    סיבים תזונתיים 1.1 גרם 15.8 גרם
    שומן רווי 1.7 גרם 25.6 גרם
    כולסטרול 6.9 מ״ג 103.0 מ״ג
    סידן 39.0 מ״ג 585.3 מ״ג
    ברזל 0.7 מ״ג 10.0 מ״ג
    אשלגן 67.6 מ״ג 1014.6 מ״ג
    אבץ 0.4 מ״ג 6.0 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מאפים מלוחים
תמרה אהרוני ועומר מילר
X

1 דירג [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

בצק

מילוי


אופן הכנה

  1. קוצצים את עלי התרד. מחממים מחבת עם כף שמן ומבשלים את עלי התרד במשך 2-3 דקות, תוך כדי ערבוב, עד שהם מגירים נוזלים ומצטמצמים. מסירים מהכיריים.
  2. מחממים תנור לחום של 180 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפיה- סנו.
  3. מרדדים את הבצק בעזרת מערוך לריבוע דק. סוחטים את עלי התרד משאריות נוזלים. מפזרים על הבצק גבינת ריקוטה, את עלי התרד, מוסיפים מעל מעט שום, מזליפים שמן זית ומוסיפים פרמזן.
  4. מגלגלים לרולדה וחותכים לפרוסות בעובי של עד ס”מ וחצי. מניחים במרווחים על נייר האפיה- סנו.
  5. אופים בתנור במשך 20-25 דקות, עד להזהבה יפה.

    שבלולי תרד וריקוטה (צילום: שניר גוואטה)
    שבלולי תרד וריקוטה (צילום: שניר גוואטה)


מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
שבלולים להורים: שבלולי תרד וריקוטה

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות