שבלולים להורים: שבלולי תרד וריקוטה
למה שרק הילדים יהנו? בנוסף לשבלולי הפיצה הקלאסיים פנקו את עצמכם בשבלולי תרד וריקוטה פריכים ועשירים, מושלם לארוחת צהריים או ערב קלילה וכייפית עם הילדים
למה שרק הילדים יהנו? בנוסף לשבלולי הפיצה הקלאסיים פנקו את עצמכם בשבלולי תרד וריקוטה פריכים ועשירים, מושלם לארוחת צהריים או ערב קלילה וכייפית עם הילדים
- תמרה אהרוני ועומר מילר
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 153.4 קק״ל 2301.2 קק״לפחמימות 25.0 גרם 374.7 גרםשומן 3.8 גרם 57.7 גרםנתרן 167.0 מ״ג 2505.6 מ״גחלבון 4.3 גרם 65.0 גרםסיבים תזונתיים 1.1 גרם 15.8 גרםשומן רווי 1.7 גרם 25.6 גרםכולסטרול 6.9 מ״ג 103.0 מ״גסידן 39.0 מ״ג 585.3 מ״גברזל 0.7 מ״ג 10.0 מ״גאשלגן 67.6 מ״ג 1014.6 מ״גאבץ 0.4 מ״ג 6.0 מ״גסגור
-
מרכיבים13
-
הכנה 20 דק׳כולל 45 דק׳
-
קלוריות153
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 153.4 קק״ל 2301.2 קק״לפחמימות 25.0 גרם 374.7 גרםשומן 3.8 גרם 57.7 גרםנתרן 167.0 מ״ג 2505.6 מ״גחלבון 4.3 גרם 65.0 גרםסיבים תזונתיים 1.1 גרם 15.8 גרםשומן רווי 1.7 גרם 25.6 גרםכולסטרול 6.9 מ״ג 103.0 מ״גסידן 39.0 מ״ג 585.3 מ״גברזל 0.7 מ״ג 10.0 מ״גאשלגן 67.6 מ״ג 1014.6 מ״גאבץ 0.4 מ״ג 6.0 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 13 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל 45 דק׳ | קלוריות 153 | כמות מנות 15 |
---|
מצרכים
מצרכים
בצק
-
3 1/2 כוסות קמח לבן
-
4 כפות יוגורט 3%
-
2 כפות גבינה לבנה 5%
-
1 כפית גדושה אבקת אפייה
-
40 גרם חמאהמומסת
-
1 כף מים
-
1 כפית שטוחה מלח דק
-
1/2 כפית אורגנו יבש
מילוי
-
1 כף שמן זית
-
1 שן שוםכתושה
-
100 גרם עלי תרד
-
3/4 כוס גבינת ריקוטה פרסקה
-
2 כפות גבינת פרמזןמומלץ, לא חובה
אופן הכנה
- קוצצים את עלי התרד. מחממים מחבת עם כף שמן ומבשלים את עלי התרד במשך 2-3 דקות, תוך כדי ערבוב, עד שהם מגירים נוזלים ומצטמצמים. מסירים מהכיריים.
- מחממים תנור לחום של 180 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפיה- סנו.
- מרדדים את הבצק בעזרת מערוך לריבוע דק. סוחטים את עלי התרד משאריות נוזלים. מפזרים על הבצק גבינת ריקוטה, את עלי התרד, מוסיפים מעל מעט שום, מזליפים שמן זית ומוסיפים פרמזן.
- מגלגלים לרולדה וחותכים לפרוסות בעובי של עד ס”מ וחצי. מניחים במרווחים על נייר האפיה- סנו.
- אופים בתנור במשך 20-25 דקות, עד להזהבה יפה.
אופן הכנה
- קוצצים את עלי התרד. מחממים מחבת עם כף שמן ומבשלים את עלי התרד במשך 2-3 דקות, תוך כדי ערבוב, עד שהם מגירים נוזלים ומצטמצמים. מסירים מהכיריים.
- מחממים תנור לחום של 180 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפיה- סנו.
- מרדדים את הבצק בעזרת מערוך לריבוע דק. סוחטים את עלי התרד משאריות נוזלים. מפזרים על הבצק גבינת ריקוטה, את עלי התרד, מוסיפים מעל מעט שום, מזליפים שמן זית ומוסיפים פרמזן.
- מגלגלים לרולדה וחותכים לפרוסות בעובי של עד ס”מ וחצי. מניחים במרווחים על נייר האפיה- סנו.
- אופים בתנור במשך 20-25 דקות, עד להזהבה יפה.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן