שווארמה ביתית: מסאחן פרגיות מפורק עם בצלים
ארוחת צהריים זריזה : מתכון קל להכנה של שווארמה פרגיות ביתית מנצחת! מסאחן פרגיות מפורק עם בצלים בתיבול משגע עם טעמים שלא מהעולם הזה
ארוחת צהריים זריזה : מתכון קל להכנה של שווארמה פרגיות ביתית מנצחת! מסאחן פרגיות מפורק עם בצלים בתיבול משגע עם טעמים שלא מהעולם הזה
- רותם בן מויאל
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 424.7 קק״ל 849.5 קק״לפחמימות 214.3 גרם 428.6 גרםשומן 224.1 גרם 448.2 גרםנתרן 1212.6 מ״ג 2425.2 מ״גחלבון 204.2 גרם 408.4 גרםסיבים תזונתיים 204.6 גרם 409.2 גרםשומן רווי 206.6 גרם 413.2 גרםכולסטרול 203.8 מ״ג 407.5 מ״גסידן 220.0 מ״ג 439.9 מ״גברזל 204.3 מ״ג 408.7 מ״גאשלגן 325.8 מ״ג 651.5 מ״גאבץ 203.8 מ״ג 407.6 מ״גסגור
-
מרכיבים12
-
הכנה 20 דק׳כולל 50 דק׳
-
קלוריות425
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 424.7 קק״ל 849.5 קק״לפחמימות 214.3 גרם 428.6 גרםשומן 224.1 גרם 448.2 גרםנתרן 1212.6 מ״ג 2425.2 מ״גחלבון 204.2 גרם 408.4 גרםסיבים תזונתיים 204.6 גרם 409.2 גרםשומן רווי 206.6 גרם 413.2 גרםכולסטרול 203.8 מ״ג 407.5 מ״גסידן 220.0 מ״ג 439.9 מ״גברזל 204.3 מ״ג 408.7 מ״גאשלגן 325.8 מ״ג 651.5 מ״גאבץ 203.8 מ״ג 407.6 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 12 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל 50 דק׳ | קלוריות 425 | כמות מנות 2 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
120 גרם לנתח, נקיים מעור
-
1 כפית שטוחה מלח דק
-
1/2 כפית פלפל שחור טחון
-
1 כפית סומאק
-
1/2 כפית ראס אל חנות
-
1 כף סילאן
-
4 כפות שמן זית
-
1 בצלחתוך לרצועות דקות
הגשה
-
חתוכה לפרוסות
אופן הכנה
- צורבים את נתחי הפרגיות במחבת חמה עם מעט שמן זית וסוגרים היטב משני הצדדים.
- מעבירים את הנתחים הצרובים לקרש חיתוך וחותכים אותם לרצועות דקות ככל האפשר.
- מעבירים לשקית זיפלוק את רצועות הפרגיות ומוסיפים את התבלינים המלח, הפלפל, הסומאק, ראס אל חנות, הסילאן, שמן זית ורצועות הבצל.
- משרים את רצועות הפרגיות והבצל במרינדה בתוך השקית במשך 20 דקות לספיגת הטעמים.
- הגשה: מניחים בלחמנייה שכבה של עגבנייה פרוסה, מזלפים טחינה ומעל מניחים שווארמה פרגיות.
- אפשר להוסיף סלט עגבניות קצוץ עם פטרוזיליה טרייה.
אופן הכנה
- צורבים את נתחי הפרגיות במחבת חמה עם מעט שמן זית וסוגרים היטב משני הצדדים.
- מעבירים את הנתחים הצרובים לקרש חיתוך וחותכים אותם לרצועות דקות ככל האפשר.
- מעבירים לשקית זיפלוק את רצועות הפרגיות ומוסיפים את התבלינים המלח, הפלפל, הסומאק, ראס אל חנות, הסילאן, שמן זית ורצועות הבצל.
- משרים את רצועות הפרגיות והבצל במרינדה בתוך השקית במשך 20 דקות לספיגת הטעמים.
- הגשה: מניחים בלחמנייה שכבה של עגבנייה פרוסה, מזלפים טחינה ומעל מניחים שווארמה פרגיות.
- אפשר להוסיף סלט עגבניות קצוץ עם פטרוזיליה טרייה.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן