שילוב של רעננות ופריכות: ספרינג רולס דפי אורז עם קריספי טופו

ספרינג רולס מרעננים, במילוי טופו מוקפץ, שלל ירקות טריים ופריכים וכוסברה עם רוטב סויה פיקנטי. לפעמים צריך להשקיע גם בעצמכם. פריכות ורעננות גם יחד!
ספרינג רולס מרעננים, במילוי טופו מוקפץ, שלל ירקות טריים ופריכים וכוסברה עם רוטב סויה פיקנטי. לפעמים צריך להשקיע גם בעצמכם. פריכות ורעננות גם יחד!
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 20 דק׳
  • קלוריות
    395
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 394.7 קק״ל 1578.6 קק״ל
    פחמימות 48.3 גרם 193.3 גרם
    שומן 6.2 גרם 24.9 גרם
    נתרן 1387.8 מ״ג 5551.3 מ״ג
    חלבון 9.2 גרם 36.9 גרם
    סיבים תזונתיים 9.6 גרם 38.5 גרם
    שומן רווי 0.4 גרם 1.4 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 122.9 מ״ג 491.8 מ״ג
    ברזל 2.4 מ״ג 9.5 מ״ג
    אשלגן 1062.4 מ״ג 4249.5 מ״ג
    אבץ 0.2 מ״ג 0.7 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 20 דק׳
  • קלוריות
    395
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 394.7 קק״ל 1578.6 קק״ל
    פחמימות 48.3 גרם 193.3 גרם
    שומן 6.2 גרם 24.9 גרם
    נתרן 1387.8 מ״ג 5551.3 מ״ג
    חלבון 9.2 גרם 36.9 גרם
    סיבים תזונתיים 9.6 גרם 38.5 גרם
    שומן רווי 0.4 גרם 1.4 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 122.9 מ״ג 491.8 מ״ג
    ברזל 2.4 מ״ג 9.5 מ״ג
    אשלגן 1062.4 מ״ג 4249.5 מ״ג
    אבץ 0.2 מ״ג 0.7 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מתכונים טבעוניים
מערכת Foody
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

ספרינג רולס

הגשה


אופן הכנה

  1. חותכים את הטופו חומוס לרצועות דקות.

    חותכים את הטופו לרצועות דקות. צילום: שניר גואטה
    חותכים את הטופו לרצועות דקות. צילום: שניר גואטה

  2. מחממים מעט שמן במחבת ומקפיצים את הטופו חומוס עד להזהבה יפה.
  3. מסדרים את הירקות שעובדים איתם בכלים נפרדים - ככה יותר נוח לעבוד איתם.
  4. ממלאים קערה גדולה במים, ומרכיבים את הרולים אחד-אחד: טובלים דף אורז במים במלואו ומשאירים בפנים ל-5 שניות (אפשר לספור לאט עד 5). בשלב הזה הוא עדיין לא אמור להיות רך. מוציאים ופורסים על משטח העבודה.
  5. שמים במרכז הדף את התוספות לפי הטעם. משתדלים להניח ולצופף אותן לכדי ערימה יפה. משאירים שוליים של כ-1.5 ס”מ מכל צד.
  6. מרימים את חלק הדף שיותר קרוב אלינו ומניחים מעל התוספות. סוגרים מעליו בצורת מעטפה את החלק הימני והשמאלי של הדף.
  7. מניחים את הידיים על ההתחלה של הרול, ובעזרת האצבעות דוחפים ומהדקים את המילוי. חשוב לגלגל את הרולים בצורה הדוקה, כך המילוי יישאר במקום בזמן חיתוך הרולים.
  8. מגלגלים את הרול, מוודאים שהוא סגור מכל הצדדים ושמים על הקרש. ממשיכים עם יתרת הדפים והמילוי.
  9. חותכים את הרולים המוכנים חצי-חצי ומגישים לצד הרטבים.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
שילוב של רעננות ופריכות: ספרינג רולס דפי אורז עם קריספי טופו

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות