שילוב של רעננות ופריכות: ספרינג רולס דפי אורז עם קריספי טופו
ספרינג רולס מרעננים, במילוי טופו מוקפץ, שלל ירקות טריים ופריכים וכוסברה עם רוטב סויה פיקנטי. לפעמים צריך להשקיע גם בעצמכם. פריכות ורעננות גם יחד!
ספרינג רולס מרעננים, במילוי טופו מוקפץ, שלל ירקות טריים ופריכים וכוסברה עם רוטב סויה פיקנטי. לפעמים צריך להשקיע גם בעצמכם. פריכות ורעננות גם יחד!
- מערכת Foody
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 394.7 קק״ל 1578.6 קק״לפחמימות 48.3 גרם 193.3 גרםשומן 6.2 גרם 24.9 גרםנתרן 1387.8 מ״ג 5551.3 מ״גחלבון 9.2 גרם 36.9 גרםסיבים תזונתיים 9.6 גרם 38.5 גרםשומן רווי 0.4 גרם 1.4 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 122.9 מ״ג 491.8 מ״גברזל 2.4 מ״ג 9.5 מ״גאשלגן 1062.4 מ״ג 4249.5 מ״גאבץ 0.2 מ״ג 0.7 מ״גסגור
-
מרכיבים12
-
הכנה 10 דק׳כולל 20 דק׳
-
קלוריות395
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 394.7 קק״ל 1578.6 קק״לפחמימות 48.3 גרם 193.3 גרםשומן 6.2 גרם 24.9 גרםנתרן 1387.8 מ״ג 5551.3 מ״גחלבון 9.2 גרם 36.9 גרםסיבים תזונתיים 9.6 גרם 38.5 גרםשומן רווי 0.4 גרם 1.4 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 122.9 מ״ג 491.8 מ״גברזל 2.4 מ״ג 9.5 מ״גאשלגן 1062.4 מ״ג 4249.5 מ״גאבץ 0.2 מ״ג 0.7 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 12 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 20 דק׳ | קלוריות 395 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
ספרינג רולס
-
1 חבילה דפי אורזמזרח מערב
-
1 חבילה טופו חומוסמסונן ומיובש
-
2 כפות שמן קנולהאו לפי הצורך, לטיגון
-
1 סלסילה נבטים
-
1/2 כרוב סגול בינוניחתוך לרצועות
-
2 גזרים גדוליםחתוכים לרצועות דקות או מגורר גס
-
2 מלפפונים בינונייםחתוכים לרצועות
-
1 פלפל אדום בינוניחתוך לרצועות
-
1 פלפל צהוב בינוניחתוך לרצועות
-
1/4 צרור כוסברה
הגשה
-
3 כפות רוטב סויהמזרח מערבאו לפי הטעם
-
3 כפות רוטב צ’ילי חריףמזרח מערב
אופן הכנה
- חותכים את הטופו חומוס לרצועות דקות.
- מחממים מעט שמן במחבת ומקפיצים את הטופו חומוס עד להזהבה יפה.
- מסדרים את הירקות שעובדים איתם בכלים נפרדים - ככה יותר נוח לעבוד איתם.
- ממלאים קערה גדולה במים, ומרכיבים את הרולים אחד-אחד: טובלים דף אורז במים במלואו ומשאירים בפנים ל-5 שניות (אפשר לספור לאט עד 5). בשלב הזה הוא עדיין לא אמור להיות רך. מוציאים ופורסים על משטח העבודה.
- שמים במרכז הדף את התוספות לפי הטעם. משתדלים להניח ולצופף אותן לכדי ערימה יפה. משאירים שוליים של כ-1.5 ס”מ מכל צד.
- מרימים את חלק הדף שיותר קרוב אלינו ומניחים מעל התוספות. סוגרים מעליו בצורת מעטפה את החלק הימני והשמאלי של הדף.
- מניחים את הידיים על ההתחלה של הרול, ובעזרת האצבעות דוחפים ומהדקים את המילוי. חשוב לגלגל את הרולים בצורה הדוקה, כך המילוי יישאר במקום בזמן חיתוך הרולים.
- מגלגלים את הרול, מוודאים שהוא סגור מכל הצדדים ושמים על הקרש. ממשיכים עם יתרת הדפים והמילוי.
- חותכים את הרולים המוכנים חצי-חצי ומגישים לצד הרטבים.
אופן הכנה
- חותכים את הטופו חומוס לרצועות דקות.
- מחממים מעט שמן במחבת ומקפיצים את הטופו חומוס עד להזהבה יפה.
- מסדרים את הירקות שעובדים איתם בכלים נפרדים - ככה יותר נוח לעבוד איתם.
- ממלאים קערה גדולה במים, ומרכיבים את הרולים אחד-אחד: טובלים דף אורז במים במלואו ומשאירים בפנים ל-5 שניות (אפשר לספור לאט עד 5). בשלב הזה הוא עדיין לא אמור להיות רך. מוציאים ופורסים על משטח העבודה.
- שמים במרכז הדף את התוספות לפי הטעם. משתדלים להניח ולצופף אותן לכדי ערימה יפה. משאירים שוליים של כ-1.5 ס”מ מכל צד.
- מרימים את חלק הדף שיותר קרוב אלינו ומניחים מעל התוספות. סוגרים מעליו בצורת מעטפה את החלק הימני והשמאלי של הדף.
- מניחים את הידיים על ההתחלה של הרול, ובעזרת האצבעות דוחפים ומהדקים את המילוי. חשוב לגלגל את הרולים בצורה הדוקה, כך המילוי יישאר במקום בזמן חיתוך הרולים.
- מגלגלים את הרול, מוודאים שהוא סגור מכל הצדדים ושמים על הקרש. ממשיכים עם יתרת הדפים והמילוי.
- חותכים את הרולים המוכנים חצי-חצי ומגישים לצד הרטבים.
בשיתוף עם מזרח מערב
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן