-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 116.8 קק״ל 701.1 קק״לפחמימות 3.9 גרם 23.5 גרםסוכר 2.2 גרם 13.1 גרםשומן 2.9 גרם 17.7 גרםנתרן 1433.5 מ״ג 8600.9 מ״גחלבון 18.5 גרם 111.1 גרםסיבים תזונתיים 0.1 גרם 0.7 גרםשומן רווי 0.8 גרם 5.1 גרםכולסטרול 4.7 מ״ג 28.0 מ״גסידן 10.1 מ״ג 60.3 מ״גברזל 0.7 מ״ג 4.4 מ״גאשלגן 95.1 מ״ג 570.5 מ״גאבץ 0.7 מ״ג 4.2 מ״גסגור
-
מרכיבים6
-
הכנה 10 דק׳כולל 20 דק׳
-
קלוריות117
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 116.8 קק״ל 701.1 קק״לפחמימות 3.9 גרם 23.5 גרםסוכר 2.2 גרם 13.1 גרםשומן 2.9 גרם 17.7 גרםנתרן 1433.5 מ״ג 8600.9 מ״גחלבון 18.5 גרם 111.1 גרםסיבים תזונתיים 0.1 גרם 0.7 גרםשומן רווי 0.8 גרם 5.1 גרםכולסטרול 4.7 מ״ג 28.0 מ״גסידן 10.1 מ״ג 60.3 מ״גברזל 0.7 מ״ג 4.4 מ״גאשלגן 95.1 מ״ג 570.5 מ״גאבץ 0.7 מ״ג 4.2 מ״גסגור
תפס אתכם חשק מטורף לשיפודי סינטה טעימים ומתובלים? מי יכול להאשים אתכם! קבלו מתכון שמכינים תיק תק בבית של שיפודי סינטה ורוטב טריאקי, שמכינים בכלום זמן ומשמחים את כולם.
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 6 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 20 דק׳ | קלוריות 117 | כמות מנות 6 |
---|
מצרכים
מצרכים
שיפודים
-
350 גרם סינטה
-
6 פטריות שמפיניון בינוניות
-
2 כפות רוטב טריאקי קנור
-
1 קורט פלפל שחור גרוס
אופן הכנה
- מחממים תנור בתוכנית גריל לחום של 260 מעלות.
- חותכים את סטייק הסינטה ל-12 חתיכות שוות.
- שוטפים את הפטריות ומסירים להן את הרגליים.
- משפדים שתי קוביות סינטה ופטריה בכל שיפוד עץ קטן ומניחים על משטח עבודה.
- מעבירים את רוטב הטריאקי לקערית, ובעזרת מברשת מורחים את הטריאקי באחידות משני צדי השיפודים.
- מסדרים את השיפודים על רשת תנור (אפשר להניח מתחתיה תבנית, כדי שלא יתלכלך התנור).
- בוזקים מעל לשיפודים פלפל שחור ומכניסים לתנור.
- צולים את השיפודים במשך 11 דקות.
- מעבירים את השיפודים לצלחת הגשה ובוזקים מעל כוסברה ומלח גס.
אופן הכנה
- מחממים תנור בתוכנית גריל לחום של 260 מעלות.
- חותכים את סטייק הסינטה ל-12 חתיכות שוות.
- שוטפים את הפטריות ומסירים להן את הרגליים.
- משפדים שתי קוביות סינטה ופטריה בכל שיפוד עץ קטן ומניחים על משטח עבודה.
- מעבירים את רוטב הטריאקי לקערית, ובעזרת מברשת מורחים את הטריאקי באחידות משני צדי השיפודים.
- מסדרים את השיפודים על רשת תנור (אפשר להניח מתחתיה תבנית, כדי שלא יתלכלך התנור).
- בוזקים מעל לשיפודים פלפל שחור ומכניסים לתנור.
- צולים את השיפודים במשך 11 דקות.
- מעבירים את השיפודים לצלחת הגשה ובוזקים מעל כוסברה ומלח גס.
הערות
- אפשר להכין את השיפודים גם במנגל פחמים.
הערות
- אפשר להכין את השיפודים גם במנגל פחמים.
בשיתוף עם קנור
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (3)
אכין מחר ניראה פשוט ומאוד טעים, תודה בכל אופן.
יצא מושלם!!!
כיף מאוד לשמוע! תודה ששיתפת מיכל 🙂