מרק חורפי של עגבניות צלויות עם קוביות חלומי פריכות

מרק עגבניות צלויות בתנור עם בצל ושום, שמעשירים את הטעם של המרק והופכים אותו למעניין עוד יותר. בגירסה הזו, שי לי ליפא מוסיפה גם קוביות חלומי פריכות מושלמות
מרק עגבניות צלויות בתנור עם בצל ושום, שמעשירים את הטעם של המרק והופכים אותו למעניין עוד יותר. בגירסה הזו, שי לי ליפא מוסיפה גם קוביות חלומי פריכות מושלמות
  • שי-לי ליפא
שמרו
כשר
7 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 40 דק׳
    כולל שעה ו-20 דק׳
  • קלוריות
    188
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 188.0 קק״ל 752.0 קק״ל
    פחמימות 28.1 גרם 112.2 גרם
    שומן 5.3 גרם 21.3 גרם
    נתרן 803.1 מ״ג 3212.5 מ״ג
    חלבון 5.5 גרם 22.0 גרם
    סיבים תזונתיים 5.2 גרם 21.0 גרם
    שומן רווי 0.7 גרם 2.8 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 55.9 מ״ג 223.7 מ״ג
    ברזל 1.3 מ״ג 5.1 מ״ג
    אשלגן 910.4 מ״ג 3641.6 מ״ג
    אבץ 0.0 מ״ג 0.1 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 40 דק׳
    כולל שעה ו-20 דק׳
  • קלוריות
    188
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 188.0 קק״ל 752.0 קק״ל
    פחמימות 28.1 גרם 112.2 גרם
    שומן 5.3 גרם 21.3 גרם
    נתרן 803.1 מ״ג 3212.5 מ״ג
    חלבון 5.5 גרם 22.0 גרם
    סיבים תזונתיים 5.2 גרם 21.0 גרם
    שומן רווי 0.7 גרם 2.8 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 55.9 מ״ג 223.7 מ״ג
    ברזל 1.3 מ״ג 5.1 מ״ג
    אשלגן 910.4 מ״ג 3641.6 מ״ג
    אבץ 0.0 מ״ג 0.1 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרקים
שי-לי ליפא
X

7 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

קוביות חלומי

הגשה


אופן הכנה

  1. מכינים את המרק: מחממים תנור ל-200 מעלות ומרפדים תבנית ברדיד אלומיניום.
  2. חוצים עגבניות, חותכים בצל לרבעים.
  3. מסדרים את העגבניות בתבנית כשצידן החתוך כלפי מעלה. מניחים בצלים ושום, מפזרים תימין וסוכר באופן שווה, מתבלים במלח ופלפל בנדיבות ומזלפים שמן זית.
  4. אופים 45-40 דקות, עד שהעגבניות והבצלים זהובים.
  5. מוציאים את שיני השום מהקליפה ומעבירים יחד עם כל תכולת התבנית והנוזלים לסיר.
  6. מוסיפים קוואקר ומים ומביאים לרתיחה. מנמיכים את האש, מכסים את הסיר ומבשלים 10 דקות.
  7. מרסקים את המרק בבלנדר מוט חשמלי, עד לקבלת מרקם חלק ואחיד. אם המרק סמיך מדי מוסיפים מעט מים רותחים. טועמים ומתקנים תיבול.
  8. מכינים את קוביות החלומי ומגישים: מחממים מחבת גדולה על אש בינונית ומשמנים בתרסיס שמן. חותכים חלומי לקוביות בגודל 1.5 ס”מ, מוסיפים למחבת החמה ומקפיצים, עד שהגבינה זהובה מכל הצדדים.
  9. מחלקים מרק לקערות ומפזרים מעל חלומי ועירית קצוצה.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
מרק חורפי של עגבניות צלויות עם קוביות חלומי פריכות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובה (1)

Avatar

    Avatar
    נירי

    האם אפשר להשתמש בטופו ואם כן איך עושים את זה שיהיה דומה לחלומי?

קטגוריות

אביזרים

טכניקות