באנר מתחם נינג'ה דסקטופ

שניצל ותפוחי אדמה בקלי קלות

אין ילד שלא אוהב שניצל זהוב, חם ופריך לצד תפוחי אדמה שחומים וטעימים. יונית צוקרמן עם מתכון זריז של שניצל ותפוחי אדמה בקלי קלות
אין ילד שלא אוהב שניצל זהוב, חם ופריך לצד תפוחי אדמה שחומים וטעימים. יונית צוקרמן עם מתכון זריז של שניצל ותפוחי אדמה בקלי קלות
  • יונית צוקרמן
שמרו
כשר
5 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 50 דק׳
  • קלוריות
    297
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 296.6 קק״ל 1186.4 קק״ל
    פחמימות 36.9 גרם 147.5 גרם
    שומן 10.9 גרם 43.6 גרם
    נתרן 1018.6 מ״ג 4074.5 מ״ג
    חלבון 11.0 גרם 44.0 גרם
    סיבים תזונתיים 0.3 גרם 1.2 גרם
    שומן רווי 2.3 גרם 9.2 גרם
    כולסטרול 221.6 מ״ג 886.2 מ״ג
    סידן 26.6 מ״ג 106.4 מ״ג
    ברזל 0.7 מ״ג 2.7 מ״ג
    אשלגן 70.3 מ״ג 281.3 מ״ג
    אבץ 0.5 מ״ג 2.1 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 50 דק׳
  • קלוריות
    297
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 296.6 קק״ל 1186.4 קק״ל
    פחמימות 36.9 גרם 147.5 גרם
    שומן 10.9 גרם 43.6 גרם
    נתרן 1018.6 מ״ג 4074.5 מ״ג
    חלבון 11.0 גרם 44.0 גרם
    סיבים תזונתיים 0.3 גרם 1.2 גרם
    שומן רווי 2.3 גרם 9.2 גרם
    כולסטרול 221.6 מ״ג 886.2 מ״ג
    סידן 26.6 מ״ג 106.4 מ״ג
    ברזל 0.7 מ״ג 2.7 מ״ג
    אשלגן 70.3 מ״ג 281.3 מ״ג
    אבץ 0.5 מ״ג 2.1 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
ארוחה בשרית
יונית צוקרמן
X

5 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

תפוחי אדמה


אופן הכנה

  1. מכינים את תפוחי האדמה: קולפים את התפוחי אדמה וחוצים לרבעים (לא חובה לקלוף, אפשר רק לשטוף היטב).
  2. שמים בסלסלת  COOK & CRISP של המכשיר (אין צורך לשנות את הטמפרטורה).
  3. ממלאים את סיר הנינג’ה ב- 3/4 כוס מים.
  4. סוגרים את המכסה, מעבירים את הסליידר למצב טיגון באוויר/בישול ומוודאים שכפתור הseal סגור. מפעילים במצב סיר לחץ על מצב HIGH ל-5 דקות.
  5. משחררים לחץ, מתיזים ספריי שמן, ממליחים ומפלפלים.
  6. מפעילים על תכנית טיגון באוויר חם 20 דקות (אין צורך לשנות את הטמפרטורה).
  7. מכינים את השניצל: מערבבים את חומרי המרינדה, משרים את החזה עוף בתערובת.
  8. מצפים בפירורי לחם, ומרססים בספרי שמן.
  9. מפעילים תוכנית טיגון ללא שמן למשך עשר דקות.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
שניצל ותפוחי אדמה בקלי קלות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (4)

Avatar

    Avatar
    משה לוי

    אם יש חצי קג שניצלים זה אומר שצריך כמה “נגלות” לא? כי לא שמים אותם בערימות לא?

      Avatar
      מערכת Foody

      נכון מאוד, אפשר לראות איך יונית מכינה בסרטון המצורף.

      Avatar
      אסתי

      באיזה טמפרטורה שמים את השניצלים?

      Avatar
      מערכת Foody

      יש טמפרטורה אוטומטית כשלוחצים על טיגון באוויר חם, אין צורך לשנות אותה

קטגוריות

אביזרים

תגיות