שניצל ותפוחי אדמה בקלי קלות
אין ילד שלא אוהב שניצל זהוב, חם ופריך לצד תפוחי אדמה שחומים וטעימים. יונית צוקרמן עם מתכון זריז של שניצל ותפוחי אדמה בקלי קלות
אין ילד שלא אוהב שניצל זהוב, חם ופריך לצד תפוחי אדמה שחומים וטעימים. יונית צוקרמן עם מתכון זריז של שניצל ותפוחי אדמה בקלי קלות
- יונית צוקרמן
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 296.6 קק״ל 1186.4 קק״לפחמימות 36.9 גרם 147.5 גרםשומן 10.9 גרם 43.6 גרםנתרן 1018.6 מ״ג 4074.5 מ״גחלבון 11.0 גרם 44.0 גרםסיבים תזונתיים 0.3 גרם 1.2 גרםשומן רווי 2.3 גרם 9.2 גרםכולסטרול 221.6 מ״ג 886.2 מ״גסידן 26.6 מ״ג 106.4 מ״גברזל 0.7 מ״ג 2.7 מ״גאשלגן 70.3 מ״ג 281.3 מ״גאבץ 0.5 מ״ג 2.1 מ״גסגור
-
מרכיבים12
-
הכנה 15 דק׳כולל 50 דק׳
-
קלוריות297
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 296.6 קק״ל 1186.4 קק״לפחמימות 36.9 גרם 147.5 גרםשומן 10.9 גרם 43.6 גרםנתרן 1018.6 מ״ג 4074.5 מ״גחלבון 11.0 גרם 44.0 גרםסיבים תזונתיים 0.3 גרם 1.2 גרםשומן רווי 2.3 גרם 9.2 גרםכולסטרול 221.6 מ״ג 886.2 מ״גסידן 26.6 מ״ג 106.4 מ״גברזל 0.7 מ״ג 2.7 מ״גאשלגן 70.3 מ״ג 281.3 מ״גאבץ 0.5 מ״ג 2.1 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 12 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל 50 דק׳ | קלוריות 297 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
תפוחי אדמה
-
4 תפוחי אדמה בינוניים
-
1/2 כפית מלח דק
-
1/4 כפית פלפל שחור טחון
-
2 כפות שמן זיתאו מעט תרסיס שמן
שניצל
-
1/2 ק"ג שניצל עוף טרי פרוס דק
-
3 ביצים L
-
1 כף גדושה מיונז
-
1 כפית פפריקה מתוקה
-
1 כפית שטוחה מלח דק
-
1/2 כפית אבקת שום
-
1 כפית תבלין שווארמה
-
1/2 כפית פלפל שחור טחון
אופן הכנה
- מכינים את תפוחי האדמה: קולפים את התפוחי אדמה וחוצים לרבעים (לא חובה לקלוף, אפשר רק לשטוף היטב).
- שמים בסלסלת COOK & CRISP של המכשיר (אין צורך לשנות את הטמפרטורה).
- ממלאים את סיר הנינג’ה ב- 3/4 כוס מים.
- סוגרים את המכסה, מעבירים את הסליידר למצב טיגון באוויר/בישול ומוודאים שכפתור הseal סגור. מפעילים במצב סיר לחץ על מצב HIGH ל-5 דקות.
- משחררים לחץ, מתיזים ספריי שמן, ממליחים ומפלפלים.
- מפעילים על תכנית טיגון באוויר חם 20 דקות (אין צורך לשנות את הטמפרטורה).
- מכינים את השניצל: מערבבים את חומרי המרינדה, משרים את החזה עוף בתערובת.
- מצפים בפירורי לחם, ומרססים בספרי שמן.
- מפעילים תוכנית טיגון ללא שמן למשך עשר דקות.
אופן הכנה
- מכינים את תפוחי האדמה: קולפים את התפוחי אדמה וחוצים לרבעים (לא חובה לקלוף, אפשר רק לשטוף היטב).
- שמים בסלסלת COOK & CRISP של המכשיר (אין צורך לשנות את הטמפרטורה).
- ממלאים את סיר הנינג’ה ב- 3/4 כוס מים.
- סוגרים את המכסה, מעבירים את הסליידר למצב טיגון באוויר/בישול ומוודאים שכפתור הseal סגור. מפעילים במצב סיר לחץ על מצב HIGH ל-5 דקות.
- משחררים לחץ, מתיזים ספריי שמן, ממליחים ומפלפלים.
- מפעילים על תכנית טיגון באוויר חם 20 דקות (אין צורך לשנות את הטמפרטורה).
- מכינים את השניצל: מערבבים את חומרי המרינדה, משרים את החזה עוף בתערובת.
- מצפים בפירורי לחם, ומרססים בספרי שמן.
- מפעילים תוכנית טיגון ללא שמן למשך עשר דקות.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (4)
אם יש חצי קג שניצלים זה אומר שצריך כמה “נגלות” לא? כי לא שמים אותם בערימות לא?
נכון מאוד, אפשר לראות איך יונית מכינה בסרטון המצורף.
באיזה טמפרטורה שמים את השניצלים?
יש טמפרטורה אוטומטית כשלוחצים על טיגון באוויר חם, אין צורך לשנות אותה