שניצל שילדים אוהבים בנינג’ה פודי עם פסטה וסלט
- משה שגב
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 1061.6 קק״ל 4246.3 קק״לפחמימות 115.5 גרם 461.8 גרםשומן 19.0 גרם 76.1 גרםנתרן 1306.4 מ״ג 5225.4 מ״גחלבון 95.8 גרם 383.1 גרםסיבים תזונתיים 8.5 גרם 34.1 גרםשומן רווי 4.6 גרם 18.6 גרםכולסטרול 151.1 מ״ג 604.6 מ״גסידן 79.9 מ״ג 319.5 מ״גברזל 5.1 מ״ג 20.6 מ״גאשלגן 339.2 מ״ג 1357.0 מ״גאבץ 2.4 מ״ג 9.7 מ״גסגור
-
מרכיבים8
-
הכנה 15 דק׳כולל 30 דק׳
-
קלוריות1062
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 1061.6 קק״ל 4246.3 קק״לפחמימות 115.5 גרם 461.8 גרםשומן 19.0 גרם 76.1 גרםנתרן 1306.4 מ״ג 5225.4 מ״גחלבון 95.8 גרם 383.1 גרםסיבים תזונתיים 8.5 גרם 34.1 גרםשומן רווי 4.6 גרם 18.6 גרםכולסטרול 151.1 מ״ג 604.6 מ״גסידן 79.9 מ״ג 319.5 מ״גברזל 5.1 מ״ג 20.6 מ״גאשלגן 339.2 מ״ג 1357.0 מ״גאבץ 2.4 מ״ג 9.7 מ״גסגור
מרכיבים 8 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל 30 דק׳ | קלוריות 1062 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
1 ק"ג חזה עוף שלם
-
4 כפות קמח לבן
-
2 ביצים L
-
2 כפות מיונז
-
1 כפית מלח דק
-
1 כפית חרדל דיז’ון
-
1 שן שום
-
6 כוסות פירורי לחם
אופן הכנה
- מכינים את השניצל: מניחים בצלחת את הקמח. מניחים בקערה את הביצים, המיונז, המלח, החרדל והשום ומערבבים היטב. מניחים בקערה גדולה את פירורי הלחם. מקמחים את השניצלים, טובלים בתערובת הביצים, מעבירים לצלחת עם פירורי הלחם ומכסים היטב מכל הצדדים.
- מניחים את הסיר הקרמי במכשיר ובוחרים בתכנית “בישול/צריבה” ומוסיפים טמפרטורה למשך 5 דקות. לוחצים על התחל כדי לאפשר לסיר להתחמם (הסיר ריק).
- מניחים בתוך הסיר את הרשת, במצבה הגבוה ומניחים מעל את השניצלים.
- סוגרים את המכסה ומעבירים לתכנית “טיגון באוויר חם”. מכוונים ל-190 מעלות למשך 10 דקות (אחרי כ5-6 דקות פותחים את המכסה בזהירות והופכים את השניצלים) כדי שישחימו משני הצדדים.
- מגישים לצד פסטה וסלט.
אופן הכנה
- מכינים את השניצל: מניחים בצלחת את הקמח. מניחים בקערה את הביצים, המיונז, המלח, החרדל והשום ומערבבים היטב. מניחים בקערה גדולה את פירורי הלחם. מקמחים את השניצלים, טובלים בתערובת הביצים, מעבירים לצלחת עם פירורי הלחם ומכסים היטב מכל הצדדים.
- מניחים את הסיר הקרמי במכשיר ובוחרים בתכנית “בישול/צריבה” ומוסיפים טמפרטורה למשך 5 דקות. לוחצים על התחל כדי לאפשר לסיר להתחמם (הסיר ריק).
- מניחים בתוך הסיר את הרשת, במצבה הגבוה ומניחים מעל את השניצלים.
- סוגרים את המכסה ומעבירים לתכנית “טיגון באוויר חם”. מכוונים ל-190 מעלות למשך 10 דקות (אחרי כ5-6 דקות פותחים את המכסה בזהירות והופכים את השניצלים) כדי שישחימו משני הצדדים.
- מגישים לצד פסטה וסלט.
הכנתם את המתכון?
תגובות (4)
צהריים טובים, האם חייבים להפעיל בהכנת כל מתכון את כפתור: חימום מקדים “, אודה לתשובתכם
היי טיה, תלוי במתכון. החימום המקדים מאפשר להכניס את המזון לתוך הנינג’ה פודי כשהמכשיר כבר חם. לעתים יש לכך חשיבות ולעתים פחות, תלוי מאוד במתכון.
היי, כאשר אני מדליקה את המכשיר ובוחרת את האופציה “בישול וצריבה” המחשיר לא מתחיל להכין את האוכל ואם אני שמה סיר לחץ עם מים אז הוא עובד. אשמח להסבר לאיך להכין עם צריבה. אבל בסך הכל הכל טעים.לסדר את זה.
מומלץ לקרוא בחוברת ההוראות המצורפת למכשיר כיצד להפעיל במדויק את הפונקציות הרצויות. בהצלחה!