משדרגים את הדוקטור: שקשוקה חומוס ותרד משודרגת

רוצים לגוון את השקשוקה שלכם עם שידרוג טעים במיוחד? שקשוקה חומוס ותרד משודרגת עם עשבי בישול ומלא טעם שתעשה לכם ארוחת ערב או בוקר קצת אחרת
רוצים לגוון את השקשוקה שלכם עם שידרוג טעים במיוחד? שקשוקה חומוס ותרד משודרגת עם עשבי בישול ומלא טעם שתעשה לכם ארוחת ערב או בוקר קצת אחרת
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
3 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 25 דק׳
  • קלוריות
    787
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 786.8 קק״ל 3934.0 קק״ל
    פחמימות 179.8 גרם 899.0 גרם
    סוכר 105.2 גרם 526.0 גרם
    שומן 111.4 גרם 556.8 גרם
    נתרן 1386.1 מ״ג 6930.7 מ״ג
    חלבון 122.4 גרם 611.9 גרם
    סיבים תזונתיים 108.3 גרם 541.3 גרם
    שומן רווי 92.0 גרם 460.1 גרם
    כולסטרול 383.6 מ״ג 1918.0 מ״ג
    סידן 272.7 מ״ג 1363.5 מ״ג
    ברזל 97.0 מ״ג 484.8 מ״ג
    אשלגן 1523.0 מ״ג 7615.2 מ״ג
    אבץ 93.0 מ״ג 465.1 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 25 דק׳
  • קלוריות
    787
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 786.8 קק״ל 3934.0 קק״ל
    פחמימות 179.8 גרם 899.0 גרם
    סוכר 105.2 גרם 526.0 גרם
    שומן 111.4 גרם 556.8 גרם
    נתרן 1386.1 מ״ג 6930.7 מ״ג
    חלבון 122.4 גרם 611.9 גרם
    סיבים תזונתיים 108.3 גרם 541.3 גרם
    שומן רווי 92.0 גרם 460.1 גרם
    כולסטרול 383.6 מ״ג 1918.0 מ״ג
    סידן 272.7 מ״ג 1363.5 מ״ג
    ברזל 97.0 מ״ג 484.8 מ״ג
    אשלגן 1523.0 מ״ג 7615.2 מ״ג
    אבץ 93.0 מ״ג 465.1 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
תבשילים
מערכת Foody
X

3 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

הגשה


אופן הכנה

  1. מחממים את השמן במחבת ומטגנים את הבצל והשום עד להזהבה יפה.
  2. מוסיפים את רוטב העגבניות, הרסק והמים ומערבבים היטב.

    מוסיפים את רוטב העגבניות לסיר. צילום: שניר גואטה
    מוסיפים את רוטב העגבניות לסיר. צילום: שניר גואטה

  3. מוסיפים את התיבולית, מערבבים ומבשלים עוד 2-3 דקות.

    מוסיפים את התיבולית. צילום: שניר גואטה
    מוסיפים את התיבולית. צילום: שניר גואטה

  4. מוסיפים את גרגירי החומוס ועלי התרד וממשיכים לבשל עוד דקה. מתבלים במלח ופלפל.

    מוסיפים את התרד והחומוס ומערבבים מעט. צילום: שניר גואטה
    מוסיפים את התרד והחומוס ומערבבים מעט. צילום: שניר גואטה

  5. יוצרים ברוטב בעזרת כף 4-5 גומות ומוסיפים בזהירות את הביצים.

    יוצרים גומות ומוסיפים את הביצים. צילום: שניר גואטה
    יוצרים גומות ומוסיפים את הביצים. צילום: שניר גואטה

  6. מכסים ומבשלים עד שהשקשוקה מוכנה.
  7. מפזרים עלי כוסברה ומגישים מיד עם לחמניות בצד.

    שקשוקה חומוס ותרד. צילום: שניר גואטה
    שקשוקה חומוס ותרד. צילום: שניר גואטה


tip

טיפ מהדיאטנית

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
משדרגים את הדוקטור: שקשוקה חומוס ותרד משודרגת

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות