רקע ראש השנה

תבנית של אושר: עוף עם בטטות בתנור

תמרה אהרוני ועומר מילר מסדרים לכם ארוחת צהריים או ערב מזינה וטעימה - עוף בתנור, בתוספת בטטות ובצלי שאלוט ברוטב משגע של דבש, סויה, תפוזים שום וג'ינג'ר
תמרה אהרוני ועומר מילר מסדרים לכם ארוחת צהריים או ערב מזינה וטעימה - עוף בתנור, בתוספת בטטות ובצלי שאלוט ברוטב משגע של דבש, סויה, תפוזים שום וג'ינג'ר
  • תמרה אהרוני ועומר מילר
שמרו
כשר
20 דירגו [ציון 4.5]
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 55 דק׳
  • קלוריות
    307
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 307.1 קק״ל 2456.8 קק״ל
    פחמימות 30.0 גרם 240.3 גרם
    שומן 7.0 גרם 55.8 גרם
    נתרן 355.6 מ״ג 2844.8 מ״ג
    חלבון 28.1 גרם 224.9 גרם
    סיבים תזונתיים 3.5 גרם 28.2 גרם
    שומן רווי 1.5 גרם 11.7 גרם
    כולסטרול 96.3 מ״ג 770.0 מ״ג
    סידן 47.1 מ״ג 377.2 מ״ג
    ברזל 2.3 מ״ג 18.1 מ״ג
    אשלגן 586.0 מ״ג 4688.1 מ״ג
    אבץ 3.1 מ״ג 24.6 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 55 דק׳
  • קלוריות
    307
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 307.1 קק״ל 2456.8 קק״ל
    פחמימות 30.0 גרם 240.3 גרם
    שומן 7.0 גרם 55.8 גרם
    נתרן 355.6 מ״ג 2844.8 מ״ג
    חלבון 28.1 גרם 224.9 גרם
    סיבים תזונתיים 3.5 גרם 28.2 גרם
    שומן רווי 1.5 גרם 11.7 גרם
    כולסטרול 96.3 מ״ג 770.0 מ״ג
    סידן 47.1 מ״ג 377.2 מ״ג
    ברזל 2.3 מ״ג 18.1 מ״ג
    אשלגן 586.0 מ״ג 4688.1 מ״ג
    אבץ 3.1 מ״ג 24.6 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מתכוני עוף
תמרה אהרוני ועומר מילר
X

20 דירגו [ציון 4.5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

רוטב

תבנית


אופן הכנה

1. מחממים תנור לחום של 200 מעלות.
2. קולפים את השום והג’ינג’ר וחותכים אותם לפרוסות.
3. מערבבים בקערית את כל מרכיבי הרוטב (אפשר בשביל החריפות להוסיף מעט צ’ילי גרוס/קצוץ).
4. קולפים את הבטטות וחותכים אותן לרבעים לאורך.
5. קולפים את בצלי השאלוט.
6. מרפדים תבנית תנור בנייר אפייה ומסדרים עליה את העוף, הבטטות והבצלצלים.
7. יוצקים לתבנית את הרוטב ומערבבים היטב עם הידיים עד שהעוף והבטטות מצופים ברוטב.
8. מכסים בנייר כסף ומכניסים לתנור לכ-30 דק’.
10. אחרי 30 דק’ מסירים את נייר הכסף ומחזירים לתנור לעוד כ-15 דק עד שהעוף משחים היטב.

עוף עם בטטות בתנור. צילום: שניר גואטה
עוף עם בטטות בתנור. צילום: שניר גואטה

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תבנית של אושר: עוף עם בטטות בתנור

הכנתם את המתכון?

כן
    Avatar
    אביגיל יוחנן

תגובות (20)

Avatar

    Avatar
    Leah Gabel

    יצא לי מושלםםםםם זללנו את המנה הזאת ולא נשאר כלום!!!

      Avatar
      מערכת Foody

      תענוג! בפעם הבאה נשמח ממש לתמונה 🙂

    Avatar
    רונאן

    זמני בישול לא נכונים. אצלי לקח כשעה וחצי עד שהיה מוכן. תנור חדש

      Avatar
      מערכת Foody

      זמן הבישול משתנה ביחס לסוג התנור.

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות