תבנית של תפוחי אדמה רכים ברוטב שמנת פטריות
תבנית מנחמת וטעימה של תפוחי אדמה רכים ברוטב שמנת פטריות עשיר! מתאים כתוספת לכל ארוחה והכי כיף? לאכול ישר מהתבנית כשזה חם חם! בתיאבון
תבנית מנחמת וטעימה של תפוחי אדמה רכים ברוטב שמנת פטריות עשיר! מתאים כתוספת לכל ארוחה והכי כיף? לאכול ישר מהתבנית כשזה חם חם! בתיאבון
- מעין טרודל
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 526.8 קק״ל 3160.8 קק״לפחמימות 27.6 גרם 165.5 גרםסוכר 5.6 גרם 33.4 גרםשומן 47.0 גרם 282.2 גרםנתרן 679.0 מ״ג 4074.1 מ״גחלבון 21.4 גרם 128.6 גרםסיבים תזונתיים 0.1 גרם 0.9 גרםשומן רווי 28.9 גרם 173.6 גרםכולסטרול 44.8 מ״ג 268.8 מ״גסידן 456.5 מ״ג 2739.0 מ״גברזל 0.5 מ״ג 2.7 מ״גאשלגן 64.5 מ״ג 387.2 מ״גאבץ 1.7 מ״ג 10.0 מ״גסגור
-
מרכיבים9
-
הכנה 10 דק׳כולל שעה ו-10 דק׳
-
קלוריות527
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 526.8 קק״ל 3160.8 קק״לפחמימות 27.6 גרם 165.5 גרםסוכר 5.6 גרם 33.4 גרםשומן 47.0 גרם 282.2 גרםנתרן 679.0 מ״ג 4074.1 מ״גחלבון 21.4 גרם 128.6 גרםסיבים תזונתיים 0.1 גרם 0.9 גרםשומן רווי 28.9 גרם 173.6 גרםכולסטרול 44.8 מ״ג 268.8 מ״גסידן 456.5 מ״ג 2739.0 מ״גברזל 0.5 מ״ג 2.7 מ״גאשלגן 64.5 מ״ג 387.2 מ״גאבץ 1.7 מ״ג 10.0 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 9 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל שעה ו-10 דק׳ | קלוריות 527 | כמות מנות 6 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
1 כפית חמאה
-
4 תפוחי אדמה בינונייםפרוסים דק
-
1/2 בצל בינוניחתוך לרצועות
-
1 סלסילה פטריות שמפיניוןחתוכות לפרוסות
-
500 מ"ל שמנת להקצפה יטבתה 38%
-
1 כף אבקת מרק פטריות קנורלחצו על שם המצרך לרכישה
-
200 גרם גבינה צהובה 22%מגורדת
-
1/2 כפית מלח דק
-
1 קורט פלפל שחור גרוס
אופן הכנה
- מטגנים בחמאה בצל עד שהוא נהיה שקוף. מוסיפים פטריות, ומטגנים קלות.
- מוסיפים שמנת מתוקה, אבקת מרק פטריות, מלח ופלפל ומביאים לרתיחה.
- מחממים תנור לחום של 170 מעלות.
- מסדרים בתבנית גדולה פרוסות תפוחי אדמה ויוצקים את הרוטב מעל. מפזרים גבינה צהובה ומכניסים לתנור לשעה עד שעה וחצי עד שתפוחי האדמה מתרככים. בתיאבון!
אופן הכנה
- מטגנים בחמאה בצל עד שהוא נהיה שקוף. מוסיפים פטריות, ומטגנים קלות.
- מוסיפים שמנת מתוקה, אבקת מרק פטריות, מלח ופלפל ומביאים לרתיחה.
- מחממים תנור לחום של 170 מעלות.
- מסדרים בתבנית גדולה פרוסות תפוחי אדמה ויוצקים את הרוטב מעל. מפזרים גבינה צהובה ומכניסים לתנור לשעה עד שעה וחצי עד שתפוחי האדמה מתרככים. בתיאבון!
בשיתוף עם קנור
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (3)
תוספת מושלמת
האם אפשר להמיר את השמנת בשמנת צמחית או לפחות לבשל עם שמנת עם אחוזי שומח נמוכים יותר?
אפשר בהחלט(: בהצלחה!