תבשיל חורפי ומנחם: קדרת בשר ברוטב פומודרו
סיר אחד שהוא כולו ארוחה מלאה, מזינה ומנחמת במיוחד בימים קרים: קדרת בשר מלאה בירקות שורש ובטעמים עמוקים ברוטב עגבניות פומודורו
סיר אחד שהוא כולו ארוחה מלאה, מזינה ומנחמת במיוחד בימים קרים: קדרת בשר מלאה בירקות שורש ובטעמים עמוקים ברוטב עגבניות פומודורו
- מערכת Foody
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 898.0 קק״ל 5387.9 קק״לפחמימות 60.6 גרם 363.9 גרםסוכר 10.3 גרם 62.1 גרםשומן 21.3 גרם 127.8 גרםנתרן 896.0 מ״ג 5376.3 מ״גחלבון 73.6 גרם 441.7 גרםסיבים תזונתיים 35.6 גרם 213.6 גרםשומן רווי 6.7 גרם 40.4 גרםכולסטרול 390.0 מ״ג 2340.0 מ״גסידן 889.1 מ״ג 5334.8 מ״גברזל 9.4 מ״ג 56.5 מ״גאשלגן 5795.5 מ״ג 34773.1 מ״גאבץ 12.9 מ״ג 77.4 מ״גסגור
-
מרכיבים14
-
הכנה 40 דק׳כולל שעתיים ו-10 דק׳
-
קלוריות898
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 898.0 קק״ל 5387.9 קק״לפחמימות 60.6 גרם 363.9 גרםסוכר 10.3 גרם 62.1 גרםשומן 21.3 גרם 127.8 גרםנתרן 896.0 מ״ג 5376.3 מ״גחלבון 73.6 גרם 441.7 גרםסיבים תזונתיים 35.6 גרם 213.6 גרםשומן רווי 6.7 גרם 40.4 גרםכולסטרול 390.0 מ״ג 2340.0 מ״גסידן 889.1 מ״ג 5334.8 מ״גברזל 9.4 מ״ג 56.5 מ״גאשלגן 5795.5 מ״ג 34773.1 מ״גאבץ 12.9 מ״ג 77.4 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 14 | זמן הכנה 40 דק׳ | זמן כולל שעתיים ו-10 דק׳ | קלוריות 898 | כמות מנות 6 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
3 כפות שמן זית
-
2 תפוחי אדמה בינוניים
-
2 גזרים בינוניים
-
2 בצלים בינוניים
-
2 שורשי סלרי
-
3 שורשי פטרוזיליה
-
3 שיני שום
-
1 ק"ג בשר כתףבקר
-
2 כוסות יין אדום יבש
-
1 צנצנת רוטב פומודורו קנורלחצו על שם המצרך לרכישה
-
1 ליטר מים
-
1 כפית מלח דק
-
1/2 כפית פלפל שחור גרוס
-
2 עלי דפנה בינוניים
אופן הכנה
- חותכים את כל הירקות לקוביות בינוניות.
- מחממים בסיר גדול את השמן ומטגנים את הבצל והשום.
- לאחר 3 דקות מוסיפים את שאר הירקות וממשיכים לטגן עוד כ-5 דקות.
- מוסיפים את קוביות הבשר ומטגנים כך שכל הצדדים בקוביות הבשר יהיו צרובות.
- מוסיפים את היין האדום ומבשלים כעשר דקות.
- מוסיפים את רוטב הפומדורו, את המים והתבלינים.
- מבשלים על אש נמוכה בסיר מכוסה כשעה וחצי.
אופן הכנה
- חותכים את כל הירקות לקוביות בינוניות.
- מחממים בסיר גדול את השמן ומטגנים את הבצל והשום.
- לאחר 3 דקות מוסיפים את שאר הירקות וממשיכים לטגן עוד כ-5 דקות.
- מוסיפים את קוביות הבשר ומטגנים כך שכל הצדדים בקוביות הבשר יהיו צרובות.
- מוסיפים את היין האדום ומבשלים כעשר דקות.
- מוסיפים את רוטב הפומדורו, את המים והתבלינים.
- מבשלים על אש נמוכה בסיר מכוסה כשעה וחצי.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן