תבשיל פסטה עם עגבניות, זיתים וטונה
אם עוד לא ניסיתם פסטה עם טונה, איזרו אומץ ותנסו פעם אחת. שימורי הטונה מקבלים טעם עמוק ואחר כשמצוותים אותם לפסטה עם רוטב עגבניות טעים
אם עוד לא ניסיתם פסטה עם טונה, איזרו אומץ ותנסו פעם אחת. שימורי הטונה מקבלים טעם עמוק ואחר כשמצוותים אותם לפסטה עם רוטב עגבניות טעים
- מערכת Foody
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 68.5 קק״ל 410.7 קק״לפחמימות 201.0 גרם 1205.8 גרםסוכר 0.2 גרם 1.0 גרםשומן 3.7 גרם 22.4 גרםנתרן 744.6 מ״ג 4467.8 מ״גחלבון 7.6 גרם 45.5 גרםסיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.3 גרםשומן רווי 0.1 גרם 0.4 גרםכולסטרול 13.4 מ״ג 80.6 מ״גסידן 16.9 מ״ג 101.1 מ״גברזל 0.6 מ״ג 3.8 מ״גאשלגן 77.3 מ״ג 463.9 מ״גאבץ 0.3 מ״ג 1.8 מ״גסגור
-
מרכיבים9
-
הכנה 10 דק׳כולל 15 דק׳
-
קלוריות69
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 68.5 קק״ל 410.7 קק״לפחמימות 201.0 גרם 1205.8 גרםסוכר 0.2 גרם 1.0 גרםשומן 3.7 גרם 22.4 גרםנתרן 744.6 מ״ג 4467.8 מ״גחלבון 7.6 גרם 45.5 גרםסיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.3 גרםשומן רווי 0.1 גרם 0.4 גרםכולסטרול 13.4 מ״ג 80.6 מ״גסידן 16.9 מ״ג 101.1 מ״גברזל 0.6 מ״ג 3.8 מ״גאשלגן 77.3 מ״ג 463.9 מ״גאבץ 0.3 מ״ג 1.8 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 9 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 15 דק׳ | קלוריות 69 | כמות מנות 6 |
---|
מצרכים
מצרכים
רוטב
-
1 צנצנת רוטב עגבניות שקשוקה של קנור
-
2 קופסאות שימורים טונה במיםאו טונה בשמן זית
-
1/2 כוס זיתי קלמטהמגולענים וקצוצים
-
2 שיני שוםכתושות
-
1 פלפל צ’ילי ירוק בינוניקצוץ. לאוהבי חריף, לא חובה
אופן הכנה
- מרתיחים את המים בסיר גדול עם כפית מלח. כשהמים רותחים מוסיפים את הפסטה ומבשלים על פי הוראות היצרן.
- מסננים את הטונה היטב.
- מכינים את הרוטב: מרססים מחבת גדולה במעט שמן ומוסיפים את השום. מטגנים דקה תוך כדי ערבוב.
- מוסיפים למחבת את הטונה, הזיתים והפלפל החריף. מועכים במזלג כדי לפורר את הטונה.
- מוסיפים את רוטב העגבניות ומבשלים על אש בינונית כ-5 דקות.
- מסננים את הפסטה ממי הבישול ומוסיפים לרוטב. מערבבים ואוכלים.
אופן הכנה
- מרתיחים את המים בסיר גדול עם כפית מלח. כשהמים רותחים מוסיפים את הפסטה ומבשלים על פי הוראות היצרן.
- מסננים את הטונה היטב.
- מכינים את הרוטב: מרססים מחבת גדולה במעט שמן ומוסיפים את השום. מטגנים דקה תוך כדי ערבוב.
- מוסיפים למחבת את הטונה, הזיתים והפלפל החריף. מועכים במזלג כדי לפורר את הטונה.
- מוסיפים את רוטב העגבניות ומבשלים על אש בינונית כ-5 דקות.
- מסננים את הפסטה ממי הבישול ומוסיפים לרוטב. מערבבים ואוכלים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובה (1)
וואו, איזה טעים!!