תתכוננו להתאהב – פשטידת טורטייה עם תפוחי אדמה ופטריות

תכינו את עצמכם למתכון מושלם ומפתיע, פשטידת טורטייה עם תפוחי אדמה ופטריות. פשטידה מושלמת וקלה להכנה, גם באייר פרייר וגם בתנור.
תכינו את עצמכם למתכון מושלם ומפתיע, פשטידת טורטייה עם תפוחי אדמה ופטריות. פשטידה מושלמת וקלה להכנה, גם באייר פרייר וגם בתנור.
  • עינב חאקון
שמרו
כשר
9 דירגו [ציון 4]
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    222
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 221.8 קק״ל 2217.9 קק״ל
    פחמימות 18.8 גרם 187.8 גרם
    שומן 10.4 גרם 103.8 גרם
    נתרן 493.2 מ״ג 4931.6 מ״ג
    חלבון 12.5 גרם 125.2 גרם
    סיבים תזונתיים 0.4 גרם 3.6 גרם
    שומן רווי 3.6 גרם 36.1 גרם
    כולסטרול 161.3 מ״ג 1613.3 מ״ג
    סידן 111.1 מ״ג 1110.6 מ״ג
    ברזל 0.5 מ״ג 5.2 מ״ג
    אשלגן 88.7 מ״ג 887.1 מ״ג
    אבץ 0.6 מ״ג 5.5 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    222
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 221.8 קק״ל 2217.9 קק״ל
    פחמימות 18.8 גרם 187.8 גרם
    שומן 10.4 גרם 103.8 גרם
    נתרן 493.2 מ״ג 4931.6 מ״ג
    חלבון 12.5 גרם 125.2 גרם
    סיבים תזונתיים 0.4 גרם 3.6 גרם
    שומן רווי 3.6 גרם 36.1 גרם
    כולסטרול 161.3 מ״ג 1613.3 מ״ג
    סידן 111.1 מ״ג 1110.6 מ״ג
    ברזל 0.5 מ״ג 5.2 מ״ג
    אשלגן 88.7 מ״ג 887.1 מ״ג
    אבץ 0.6 מ״ג 5.5 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
פשטידות
עינב חאקון
X

9 דירגו [ציון 4]

מצרכים

מצרכים


plus minus


אופן  הכנה

  1. מערבבים בקערה את תפוחי האדמה עם כף שמן.
  2. מחממים תנור לטמפרטורה של 190 מעלות במצב טורבו, או באייר פרייר עד השחמה.
  3. במקביל מחממים מחבת עם שמן זית ומוסיפים את רצועות הבצל. מטגנים עד השחמה קלה, מוסיפים את הפטריות והשום, מטגנים יחד עד השחמה טובה וספיגת הנוזלים בפטריות.
  4. מוסיפים את קוביות תפוחי האדמה, מערבבים ומניחים להצטננות.
  5. גוזרים את הטורטיות לריבועים קטנים.
  6. מערבבים יחד עם תערובת תפוחי האדמה, הגבינות, הביצים והתבלינים.
  7. מחממים סיר נון סטיק (טפלון)  קוטר 22 סנטימטר עם שמן, מוסיפים את תערובת הפשטידה ומבשלים 10-15 דקות מכל צד, בודקים עם סכין במרכז שיוצאת יבשה. ניתן גם לאפות בתנור 180 מעלות חום עליון תחתון למשך 40 דקות.
  8. הופכים לצלחת הגשה ומגישים לצד שמנת חמוצה. בתיאבון.

    פשטידת טורטיות עם תפוחי אדמה ופטריות
    פשטידת טורטייה עם תפוחי אדמה ופטריות. צילום: עינב חאקון


מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות